Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mam priatela a pisem si s inym

Príspevok v téme: mam priatela a pisem si s inym
lucciana

Ahojte. Zrejme ma tu hned vsetci budete sudit no cakam mozno radu alebo len pripadne skusenost. S priatelom budem pomaly dva roky no od zaciatku sa kontaktujem s inym chlapom ktory bol predtym moj milenec nez som spoznala mojho terajsieho. Pisem si s nim uz skoro taktiez dva roky. Moj priatel o nom vedel no slubila som mu ze ho uz kontaktovat nebudem. Boli mesiace ked som ho nekontaktovala no on mne stale pisal a mne nedalo neodpisat. Je sice zadany ale vo vztahu neni stastny nakolko sme mali moznost uz aj spolu volat no bolo to uz davno a vcera sa mu narodil syn. Ma priatelku ktora mu nadava a nechova sa k nemu tak akoby mala. Uz sa s nou asi 3x rozisiel no vzdy sa potom k sebe vratili. Zenit sa nechce vraj. Ja mam u svojho priatela to iste cize je zaujimave ze mame vo vztahoch rovnake problemy akurat ja nemam dieta. Pred 4dnami sme si pisali rano a doslo k vymene intim.fotiek kde sme si zacali aj sexualne prejavovat nase skryte tuzby po druhom a vcera vecer tiez. Myslite ze to moze ohrozit moj vztah Ak to budem nadalej tajit?

a_dr1a

Si naozaj tak naivna alebo hlupa??
VRAJ spolu ok nevychadzaju, nerozumeju si, nie je s nou stastny a bla blaa - a vcera sa im narodilo dieta))
Dievca dievca. S nepriatelkou by dieta asi nemal. S priatelkou ho ma.
A este nieco. Nasiel si ju az po tebe. Takze keby ta tak velmi chcel, tak ta nenecha zo svojho zivota postele ai odist. Cize na sex si mu bola dobra. Na vztah uz nie.
A ze teraz prejavuje o teba sex.zaujem? Tak chap. Jeho priatelka je teraz indisponovana kedze len vcera porodila ich dieta....

Preco si nevazis vztah co mas? Preco na nom nemakas tak a nie si iniciativna aktivna ako pri tomto milencovi? A preco nevies priatelovi dodrzat slovo ze nebudes exmilenca kontaktovat?? Neslubuj co nevies a nechces splnit

qweqweqwe

lucciana, si prenho len sexualna kamaratka, na vztah ta urcite nechce. budes iba dalsia, co zahodi lasku (aj ked asi za vela tvoj terajsi vztah nestoji) za to, ze budes niekomu s prepacenim robit matrac a neznamenat nic viac ako sexualnu pomocku. nic viac od neho necakaj. ved mu ide iba o uzitie si, odreagovanie sa. nedaj sa nim oklamat a ani sama sa neklam. byt tebou, ukoncim terajsi vztah, lebo pre teba velku hodnotu nepredstavuje. a s dotycnym takisto prestan komunikovat, inak narobis zlo vo svojom zivote a v zivote decka, ktore nic neurobilo. a vysmiaty bude iba on, ako dobre mu ide vyuzivat druhych. kaleraby do hlavy sa tlacia lahko, ked si druha strana (ty) chce nechat nieco nakecat a verit tomu. ked sa mu vztah nepaci, preco ho neukonci? to, co ti hovori o partnerke, nemusi byt cela pravda. od nej by si pocula mozno to, co by ti otvorilo oci. ale celkovo, aj keby sa rozisli, ty by si fakt stala o toto ako o svojho partnera? snadnie

lucciana

K tomu vsetkemu mi este predvcerom povedal ze babatko s nou chcel ale keby vedel ako sa zacne chovat nikdy by ho nenapadlo mat s nou dieta. Ale ze to male za to nemoze ze ma taku matku. Tak neviem co si o tom mysliet. Ci je v tom vztahu naozaj nestastny a zotrvava v nom preto lebo uz ma dieta, alebo hlada opat milenecky vztah. Nedava mi zmysel Ani to ze uz sa s nou 3x rozisiel a nakoniec sa vratil k nej opat. Je to cele zamotane.

LUCIA.LULU

..boli sme spolu šťastní, sex sme mali dokonalý, vedeli sme si čítať myšlienky, ľudia boli proti nášmu vzťahu, kedže ja som z dobrej rodiny a zavideli mu mňa, lebo ma dostal práve on,.. jeho kamarati o mne snivali, daktori ho odo mna odhovarali, lebo ma nemohli mať...
no ako to už býva bolo to až príliš dokonalé...
ako rozprávka... jedneho dna sa ten krásny sen skončil...
možno už nikdy nebudem šťastná lebo ON bol ten pravý, vyhovoval mi po všetkych stránkach, výzorovo, povahovo, názory, štýl, vkus, hudba,..boli sme ako dvojičky... a ON nikdy už nebude šťastný tiež, lebo už v živote nenájde takú ženu ako som ja ktorá ho ľúbila v dobrom aj zlom, v čase ked chodil s holou riťou bez práce, ked bol na dne,...stála som pri nom... zacal robit u kamosa ktory otvoril firmu , zrazu prisiel k peniazom a ako vieme - peniaze kazia charakter! zrazu sa zmenil...
ALE
nie je šťastný... aj ked som ho videla s jeho terajšou a ich deckom v kočári- žiadne šťastie ani z nej ani z neho nevyžaruje...práve naopak chodia ako také kopy nešťastia...
..no vybral si... a karma je zdarma....
ja som mala 2 roky krizu kedy sa mi nedarilo, práca, sukromie vsetko zle,... no napriek tomu pozitívne myslím, no a už 2 mesiace robim v práci ktorá ma baví a čaka ma karierny postup aj lepší príjem...
Všetko je tak ako má byť,... čo sa má stať stane sa..... hlavne verím na karmu... ja sa snazim pomahať ludom, neživiť v sebe negativne emocie, snazim sa nebiť závistlivá, neprajná,...
lebo: "ZLO PLODÍ LEN ZLO.."

matusa_buky

Neviem, či by si nespravila chybu keby si nechala svojho priateľa pre niekoho kto má už dieťa s inou, však to je celkovo už moc zamotané. Aby si z toho ty nevyšla najhoršie, dávaj si na toto pozor

LUCIA.LULU

takto moja zlatá,.. ako by sa tebe páčilo keby nejaká šlapka odtrhla otca od rodiny!! aj ked sa zenit nebude, nezoberu sa, už su rodina!
kedze maju dieta ktore je z neho aj z nej....
Ja som mala niekolkoročný vztah, kde ked ex prisiel k peniazom zacali sa na neho zlatokopky lepit, uz som mu nebola dost dobrá... má už inú a má s nou už aj dieťa polročné! a vieščo??? vypisuje mi! este ked sme sa rozisli resp. nerozisli lebo mi to nevedel povedat ani sms trapnu napisat, dozvedela som sa to tak ze si ju dal do vztahu na socialnej sieti,...zmenila som telefonne cislo, fablokovala ho na FB, nasiel na na pokeci tam mi zacal vypisovat, tak som ho zablokovala aj tam... a sem tam si kuknem archiv a vidim čo mi píše..... pre mna je to uz uzavretá vec!!!
mozno sa najde nejaka šlapka ktora s nim pojde, kedze zjavne s touto spokojny nie je, len si potreboval niečo dokazať a dotyčna si ho poistila deckom....
ALE!!!!
ja nebudem tá ktorá mu rozbije RODINU !!!
šťastie na nešťastí iného si nevybuduješ,...
a to čo urobil mne mu vráti KARMA.... to je všetko....

0vecka

lol a co vlastne od neho chces? vsak ste uz spolu boli aj ked to bolo len take...

nejako nechapem preco ste sa ftedy nedali dokopy

lucciana

Navyse k sebe citime akoby sexualne spojenie. A navyse je to chlap s ktorym si mam vzdy co povedat a je aj zabavny. Kedze v mojom vztahu to po sexualnej stranke nefunguje ako ma stale na nho myslim ake to bolo s nim a on na mna zrejme tiez mysli lebo vecer mi napisal ako niesom pri nom a ze by sa so mnou pohral a ze ma chute stale. Je sice o 13 rokov starsi no rozumieme si.