Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Oplatí sa mať vôbec vzťah?

Príspevok v téme: Oplatí sa mať vôbec vzťah?
Avril

Vacsina vztahov sa vzdy rozpadne ked skonci ta zalubenost. Alebo vacsinou to vzdy niekto tretí rozdeli. Staci mi co vidim tu na fore, ako su tu ludia nestastni vo vztahu. Oplati sa to vobec aj ked viem ze to urcite raz skonci? A ta bolest ktora pride potom..
Vacsina vztahov kde su dvaja az fanaticki krestania tak taketo vztahy a neskor manzelstva asi vydrzia. Ale napriklad ja veriaca niesom a bojim sa ist do toho, lebo by raz ta zalubenost skoncila a pravdepodobne aj cely vztah. Dajte sem svoje nazory prosim. Ja som este nikoho nikdy nemala, co mi vobec nevadi, lenze tuzila by som po niekom s kym by som uz bola dokonca zivota. Len my, bez deti. Lenze hovori sa ze prva laska nikdy nevyhrava.

andel2

Avril si asi ešte dosť mladučká ale cháp jedno že v živote nemáš nikdy nič isté, nič! Nikto ti nedá záruku na zdravie, šťastie, lásku ani doživotný vzťah. A ani silne veriaci ľudia si nedokážu zaručiť že ich manželstvo alebo len vzťah vydrží na celý život. Nech si sľubujú pred oltárom, pred Bohom doživotnú lásku a že si budú stať jeden vedľa druhého do konca života, nie nikto ani len oni sami si nemôžu na 100% povedať že to tak aj bude. Lebo život je vrtkavý a dáva nám rôzne skúšky malé aj veľké. Nevieme čo nás čaká a neminie, neviem ako zareagujeme na danú situáciu, ako sa budeme rozhodovať, ako rôzne situácie naštrbia náš vzťah, ako sa my zmeníme vďaka týmto situáciam. Neviem ako druhí ľudia zasiahnú do nášho života, vzťahu. Ako náš život ovplyvnia. Ani ten najzarytejší kresťan nemôže na 100% povedať v 20 rokoch že si nájde doživotného len jedného partnera s ktorým zostane do konca svojho života. Nie lebo náš život sa môže zo dňa na deň otočiť o 180°C a našé predsavzatia pôjdu do prdele. Koľko len ja poznám tzv. dobrých kresťanov ktorým sa rozpadli priateľstvá, manželstvá aj dokonca s deťmi. Darmo si sľubovali pred Bohom že budú pri sebe v dobrom aj v zlom. Stačí že do ich života vstúpi niekto alebo niečo čo im zmení myslenie, názory, rozhodnutia.
Nad životom netreba filozofovať, život treba žiť.
www.youtube.com