Vacsina vztahov sa vzdy rozpadne ked skonci ta zalubenost. Alebo vacsinou to vzdy niekto tretí rozdeli. Staci mi co vidim tu na fore, ako su tu ludia nestastni vo vztahu. Oplati sa to vobec aj ked viem ze to urcite raz skonci? A ta bolest ktora pride potom..
Vacsina vztahov kde su dvaja az fanaticki krestania tak taketo vztahy a neskor manzelstva asi vydrzia. Ale napriklad ja veriaca niesom a bojim sa ist do toho, lebo by raz ta zalubenost skoncila a pravdepodobne aj cely vztah. Dajte sem svoje nazory prosim. Ja som este nikoho nikdy nemala, co mi vobec nevadi, lenze tuzila by som po niekom s kym by som uz bola dokonca zivota. Len my, bez deti. Lenze hovori sa ze prva laska nikdy nevyhrava.
Oplatí sa mať vôbec vzťah?
Este si v zivote vztah nemala a uz tu nad tym filozofujes. Chod do toho a uvidis. Nezi v predsudkoch. Zalezi na tom co do toho vztahu davas... A ano, mozno je pravda, ze vacsina prvych vztahov konci lebo clovek este nevie do coho ide, je to prenho nove takze je dost mozne, ze spravi nejaku chybu co potom vedie k rozchodu. To mas ako ked sa ucis varit. Prvy krat mozno vyhori cela kuchyna ale neskor sa z teba moze stat perfektna kucharka. Len to musis skusit lebo sa k tomu nikdy nedopracujes a stale si budes lamat hlavu nad tym, ci to ma zmysel az kym nebudes mat 50 a zmyslis si, ze by si aj dakoho chcela. A to sa ti mozno ujde uz len nejaky plesaty, pupkaty, dva krat rozvedeny drzgros.
osobne si vobec neviem predstavit zivot bez vztahu, bol by pre mna uplne prazdny..vztah naplna a vztah je urcite dolezity
smarttv ja som tu zase zazil skor super modelky s ktorymi je sranda ale nikto ich nechce
ja by som vztahy, ake vidim okolo seba, povacsine nechcela. ale ten moj je to najkrajsie obdobie mojho doterajsieho zivota. po tom, co som zazila v minulosti, si toho velmi cenim a uzivam si kazducky den stastia naplno, pretoze neviem, co bude. ako ti uz napisali, nic nie je istota. nech uz to ale dopadne akokolvek, som teraz stastna a to mi uz nikto nikdy nevezme.
Pre chlapa je najmenej atraktívna zúfalá zakomplexovaná žena. Tu na tomto fóre je ich ako maku. Všetko zvalujú akože na výzor vraj všetci chceme modeločky.Hlúposť normálny chlap chce sebavedomú babu, ženu, ktorá má aj v hlave aj sa o seba stará. Normálny chlap nerieši či má 5-10kg navyše ale či má šarm, charizmu.
Zúfalé a zakomplexované to vždy zaobalia len na tému modeločky lebo nemajú ani ten šarm a charizmu.
Vzťah je dobrý na spoznanie seba samého a celkovo aj dobre vrazenia do osobného rozvoja. Pokiaľ vydrží niekto dlho spolu tak je to super. Osobne vzťahy mám rád kvôli tomu, že dá sa naučiť mnohým novým veciam. Zistiť, že ako žijú iní ľudia na planéte Zem resp. tí mechom udretí sú z Marsu. Niekedy je to aj pomerne sranda, hlavne milujem úvodné stretnutia a nech dopadne to akokoľvek, či dobre alebo zle pre mňa.
Avril, na vzťahy sa záruka neposkytuje :
Rockstar,, takeho chce akurat nejaka rozmazlena modelecka samoluba.Normalnej zene staci prave to co pises ze staci chlapovi. Aby ju mal rad. A naopak, dnesni muzi hladaju modelecky, mlade pekne, stihle...aby im kamarati zavideli a je jedno ze dievca bude mat v hlave nasr... hlavne nech ma je_avu postavu a je pekna. Cele zle. Vztahy dnes su o tomto. Kto ulovi lepsi kus, ked chlapa omrzi, vymeni, ako ojazdene gumy...
najhoršie byť na niekoho odkazana a nechať sa nim ponižovať inač možeš isť na ulicu. o tom su dnešne vzťahy a aj mnohé kresťanské. nájsť muža ktorý prechováva úctu k žene? zabudni!
ja by som chcela muža ktorý ma nikdy nebude ponižovať a mnou opovrhovať nikdy na mňa nezakričí a pred ľudmi ma nebude ohovárať a kydať na mňa v mojej prítomnosti aby mi sebavedomie išlo na bod mrazu a intrigovať ešte, lebo ľudia sú strašné intrigánske svine dnes. Ale: brala by som muža, ktorý mi dá pekné rečičky a úctu a krásne vyjadrovanie sa pred ľudmi v mojej prítomnosti aj bez nej a ked ma nenávidí a nechce nech bude policajt alebo poľovník vyhiahne zbraň a krásne bez bolesti ma zabije :) to by bolo asi najkrajšie manželstvo ake si viem predstaviť :) a aj pekná smrť to by nebol pre mňa vrah ale hrdina ktorý mi urobil dobre:) a modlila by som sa pri pánu bohu na obláčiku nech ho vezme do neba že mi tak dobre urobil a nechnenájdu moju mrtvolu nikdy a nech ho nikdy nechytia :)
najhoršie je ked chlap ženu ponižuje pred deťmi a ľuďmi a znižuje tým jej autoritu a hodnotu narobí kopu detí a povie ked sa ti nepáči jak sa chovammmožeš ísť nanulicu si na moje urážky a nadávky odkázaná a na mojeintrigy lebo ja zarábam ha ha. konflikty a názorové rozdiely nevie riešiť rozumnou diskusiou medzi štyrmi očami :) a taki su dnes skoro všetci veru bez debaty aj tí čo sa kurvili a do manželstva by pannu chceli preto sa na kresťanov hrajú a dobrá žena na sladké rečičky naletí a potom v manželstve len trpí: jak naschvál sa aj tam často pritiahne dobro a zlo. dnešným svetom vládne egoizmus. Empatia? môžeš zabudnúť! prečo podvádzajú ženy? lebo ich to naučili chlapi. preto. ked takej čo sa hanbí za kučeravé vlasy a žehli si aby mala rovne chlap obleje hlavu na návšteve alebo v prítomnosti vela ludí alebo ju hodí do vody v bazéne a ešte sa z toho rehoce že vlasy sa jej skučeravili to neni láska. Ked takej čo si prsia vypcháva naschvál tričko obleje aby sa musela do naha vyzliecť a podprsenku dať dole to neni láska ale nenávisť. Ked takej čo má ťažkú formu akné tvar obleje a kilo mejkapu zíde a ona nema mejkap pri sebe to neni láska ale nenávisť. Ked taku čo bola športovkyňa do fitka chodila po porode vysmeje prečoma 100 kg to neni láska ale nenávisť. a na kresťanov sa hrajúci chlapi čo svoje manželky zbalili na kresťanských stretkách? oni to tak všetci robia alebo takmer všetci.
Rockstar, čo nepovieš?! Veď Ty vieš odhadnúť človeka na prvýkrát!!! Či? Ty máš len takéto skúsenosti??? Tak, to máš potom ťažké, chlapče! Nezamyslel si na nad tým, že môže byť CHYBA v Tebe, ak žiaden vzťah nemáš? Vidíš, vidíš... A ja som si o Tebe doteraz myslela, že PRÁVE Ty si presne taký typ CHLAPa ako si vo svojom príspevku opísal. Nič sa nedá robiť, budem si musieť svoj názor na Teba poopraviť. Ani vo sne by mi nenapadlo, že Ty si obyčajný obchodník...Ale na jednu maličkosť si zabudol - ten chlap musí mať aj titul! Stačí, aby bol doktor práv a bodlo by, ak by bol aj advokát. Samozrejme po advokátskych skúškach!!! A propos, akéže ženy si to spomínal?