Chcela by som sa spýtať či tu má niekto skúsenosť so vzťahom s gamblerom, Ako to prebiehalo, koľko ste to vydržali, stiahol niekoho na dno so sebou? Ako?
Vzťah so závislým - gambler
A ako je možné, že si to neuvedomuje? Ako to vyzerá konkrétne, keď si ide zahrať?
rozprávala, on si svoj problem neuvedomuje, nepripúšťa.
ano ked s nim ostanes stiahne dolu aj teba. tu jednoducho ziadna pomoc nepomoze proste ten clovek musi padnut na papulu lebo ked ho niekto bude nonstop zachranovat nikdy sa z toho nedostane. Od takych ludi ruky prec najdi si chlapca ktory je normalny chodi do prace nehra automaty a nema dlhy... ja som na takeho tiez skoro velmi skaredo doplatila ver mi...
A už si sa s ním o tom rozprávala? Že ťa to trápi a tak?
chcela som len počuť skúsenosti druhých, preto v novej téme s novým názvom. Dakujem za každú správu - odpoved na moju otázku.
zajtra - nemusis zakladat X krat tu istu temu. Dozvies sa to iste.
Priebeh s gamblerom je vzdy rovnaky: hra a hra, prehra a poziciava si peniaze, pripadne kradne, aby splatil dlhy. Sicutacia je zla, az dojde exekutor, bude mu hrozit sud.
Kedze si vsak vsak rada spekulujes a potrebujes pocut milion dovod, tak si ich precitaj a potom sa znovu opytaj na to iste. Aby sa ti stalo, co sa stava - ze gambler zruinuje celu rodinu. Ak mate spolu deti, tak este horsie. Lepsie je ak by si bola sama s detmi, ako s gamblerom.
áno som, nehrá však automaty, všetko cez internet na finančnej burze a tipuje zápasy. Prosím ak mate nieto skúsenosti, rada by som si vypočula ako ste to prežívali.
A ty si vo vzťahu s gamblerom, že sa na to pýtaš? Vieš s istotou povedať, že je gamblér? Vo vzťahu by mal mať aspoň jeden zdravý rozum.