Chcela by som sa spýtať či tu má niekto skúsenosť so vzťahom s gamblerom, Ako to prebiehalo, koľko ste to vydržali, stiahol niekoho na dno so sebou? Ako?
Vzťah so závislým - gambler
valihora, oni ho akoze nepustili ku svojim peniazom? a ty si ho celkovo ako vnimala/vnimas, ako gamblera? a on sam seba?
zajra, to je rovnake ako pri alkoholikoch. aj ti si priznaju, ze maju problem, az ked padnu na to najnizsie dno. ty ho nezmenis a ani nezachranis, to si musi uvedomit a chciet on sam.
Ahoj, aj moj muz sa zivi tipovanim 15 rokov, to znamena, ze nechodi do prace, ale tipuje sportove stavky. Dokonca niekolko rokov tipovaval aj mne a dost vela penazi mi povyhraval, avsak sam vravi, ze kazdy rok je to tahsie, lebo aj stavkove spolocnosti sa naucili tvorit kurzy a je to cim dalej tym horsie vyhrat, preto ma minuly rok v podstate donutil, aby som nastupila do prace a robila si karieru, ked to uz jedneho dna nepojde, nech ho ma kto zivit, aj ked si spravil uz rezervu, ked s tym bude musiet skoncit. Avsak otazka je, ako je na tom Tvoj frajer, najlepsie je, aby si sa mu pozrela na stavkovy ucet, pozrela vklady, vybery, vyhry, prehry, ako sa mu dari. Dalsia vec je, moj muz stavkuje v zahranicnych stavkovych a ked bol velmi ziskovy, zablokovali mu vzdy ucet a musel si vytvarat nove ucty na rodinu, kamosov, takze ked sa mu toto ani raz nestalo, musi byt stratovy a vtedy by som Ti radila, aby si to zacala riesit a vyhladala pre neho pomoc. Myslim, ze je ziskovych len par ludi a ostatni sa im samozrejme na to musia poskladat, takze ak ten Tvoj ziskovy nie je, mal by s tym skoncit.
stale sa to snažím riešiť, ale on si nepriznáva že by mal problém
Nejako mu to musíš dávať pocítiť, že sa ti to nepáči. Keď nespravíš nič, tak sa nič nestane.
on neprehral len to čo zarobil, ale aj dlhy si narobil. TO že dobre zarobí, neznamená, že to treba vyhodiť von oknom na tipovanie a starajte sa o mna
Čo ti na to povedať? Keď dokáže toľko prehrať, tak aj dobre zarába. V školách nás naučili veľmi veľa vecí, ale väčšinou nie to ako by mal človek žiť. Podľa mňa ho nechaj tak, nech si robí, ako uzná za vhodné.
ako je možné, že si to neuvedomuje? Tak, že si to nepriznáva, má pocit, že to má pod kontrolou, ale ak si narobil dlhy a musel koli nim aj predate auto tak to pod kontrolou nemá, aj ked to tvrdí, závislí ludia sa takto správajú
konkrétne: tipuje len online cez PC, je to neokontrolovateľné, prístup k jeho účtu nemám a neprizná sa, len vidím že často má tie stránky na PC otvorené a aj na mobile. V priebehu roka prehral min 8000, celkovo ovela viac, ale teraz tvrdí, že tipuje len z toho co vyhrá.
konkrétne: tipuje len online cez PC, je to neokontrolovateľné, prístup k jeho účtu nemám a neprizná sa, len vidím že často má tie stránky na PC otvorené a aj na mobile. V priebehu roka prehral min 8000, celkovo ovela viac, ale teraz tvrdí, že tipuje len z toho co vyhrá.