Ako sa k nej spravat aby si vsimla ze mi na nej zalezi?

Príspevok v téme: Ako sa k nej spravat aby si vsimla ze mi na nej zalezi?
mestan

Ako? Co robit preto aby vycitila ze ju mam rad viac ako nejaku znamu a ze mi na nej zalezi. Nechcem nato ist hned z hurta a niekam ju pozvat, chcem ist nato opatrne a, postupne nech si uvedomi ze som pre nu nieco viac ako ostatni muzi v jej okoli. Nech to vyciti z mojho spravania voci nej. Nech si vsimne tie signaly ktore jej budem vysielat. Nech si casom uvedomi ze ju lubim a mam ju rad.
Vdaka

Mindy

Nikto2: Neviem ako ti to mohlo napadnúť, len tak si čítam túto tému a zrazu tu nájdem odkaz na tú moju. Slabý detektív by bol z teba ;)

lexxjones

lexx87jones (AT) outloo k.com

Zdravím vás, jmenuji se Lexx Jones já jsem UNITED STATE armádní důstojník, doufám, že tento email tě najde dobře a zdravě a doufám, že můžeme navázat vztah, protože jsme zde setkávají poprvé, i prošly profil, který mluví dobře, že jste na tomto místě a byl jsem ohromen, když jsem viděl váš profil a rozhodl pro komunikaci s vámi. Je mým přáním, aby tě znám, mám rád upřímnost, důvěru, lásku, péči, pravdu & respekt, mám všechny tyto vlastnosti ve mně, laskavě odpovědět na mě skrz můj soukromý e-mailové schránky (lexx87jones@outlook.com), takže jsme nemůže vědět sami lépe. Doufám, že číst od vás, pokud máte zájem. Díky a doufat, že slyším od vás nejdřív. lexx87jones@outlook.com
Hodně lásky

lexxjones

lexx87jones (AT) outloo k.com

Zdravím vás, jmenuji se Lexx Jones já jsem UNITED STATE armádní důstojník, doufám, že tento email tě najde dobře a zdravě a doufám, že můžeme navázat vztah, protože jsme zde setkávají poprvé, i prošly profil, který mluví dobře, že jste na tomto místě a byl jsem ohromen, když jsem viděl váš profil a rozhodl pro komunikaci s vámi. Je mým přáním, aby tě znám, mám rád upřímnost, důvěru, lásku, péči, pravdu & respekt, mám všechny tyto vlastnosti ve mně, laskavě odpovědět na mě skrz můj soukromý e-mailové schránky (lexx87jones@outlook.com), takže jsme nemůže vědět sami lépe. Doufám, že číst od vás, pokud máte zájem. Díky a doufat, že slyším od vás nejdřív. lexx87jones@outlook.com
Hodně lásky

qtpptq

Dobre tak nie kolegyňa, teda niekto koho poznáš cez svojich známych, cez nich si sa s ňou zoznámil? A nedá sa to tak, žeby si sa im zdôveril, že sa ti páči? Nemohli by ti oni pomôcť? Veď sa určite stretávaš s nimi a tým pádom sa stretávaš s ňou? Nemôžeš to zariadiť tak, že keď budete spolu všetci, aby ťa trošku s ňou nechali osamote? Či ako sa s ňou vlastne stretávaš, už som z toho jeleň....

Nikto2

Ludia precitajte si temu, ktoru tu nedavno zalozil pod nazvom -

,, Ako to vidite vy ?? ,,

>Nejde o kolegynu ale o dievca, rozmaznamu slecnu-dieta, nechava si kupovat od neho darceky,vodi ho za nos a on to stale nechape !! a hodi sem takuto temu...

Nikto2

>Nejde o kolegynu ale o dievca, rozmaznamu slecnu-dieta, nechava si kupovat od neho darceky,vodi ho za nos a on to stale nechape !! a hodi sem takuto temu...

Nikto2