Ako? Co robit preto aby vycitila ze ju mam rad viac ako nejaku znamu a ze mi na nej zalezi. Nechcem nato ist hned z hurta a niekam ju pozvat, chcem ist nato opatrne a, postupne nech si uvedomi ze som pre nu nieco viac ako ostatni muzi v jej okoli. Nech to vyciti z mojho spravania voci nej. Nech si vsimne tie signaly ktore jej budem vysielat. Nech si casom uvedomi ze ju lubim a mam ju rad.
Vdaka
Ako sa k nej spravat aby si vsimla ze mi na nej zalezi?
ludia neviem ako vy ale ja som sa nikde nedocital zeby tu pisal o svojej kolegyni to jeho kamarat a byvaly kolega si zacal s kolegynou
..a potom ze ziaci v skole maju ptoblem s vnimanim citaneho textu....
Dat si balonak a pod neho nic. Ukazat sa jej a usmiat sa na nu. :)
a je to priama kolegyňa, ci z vedľajšieho oddelenia? Spolupracujete, ci sa len míňate na chodbe? Vymienate si maily? Tak mozno by si mohol zacat tam, sem tam jej nieco napisat, ked si introvertný.
Ako? Viac pocuvas ju, nez rozpravas o sebe. Nenechas ju dvihat, ci vlacit nieco tazke, das jej svoj kabat, aby jej nebola zima, odtrhnes si od ust, aby ona nebola hladna, ked ju nieco trapi, prides s riesenim, ci ponuknes pomoc, nikdy jej nic nevycitas, milujes ju krasnu, usmiatu, stastnu, ale aj nenalicenu, choru, pribratu, zlostnu, ci utrapenu, ak sa jej ktokolvek dotkne, co i len slovkom, mas chut ho zabit atd.
Laska je nesebecka. Jej potreby su viac, nez tvoje. Laska sa skryva v detailoch, ktore si zeny dost vsimaju. To ostatne su debiliny, o ktorych si len muzi myslia, ze zaberaju.
Takže žiadna neznáma žena, teda kolegyňa a predpokladám, že si tykáte, hádam správne? Nemôžeš pre začiatok sa začať na ňu usmievať aj pri tej bežnej komunikácii a semtam žmurknúť? Uvidíš ako bude reagovať...
A neurážaj sa, keď sa ťa pýtame niečo viac..je predsa rozdiel a sakra jednoduchšie baliť ženu, ktorú už poznáš ako nejakú neznámu, ktorú stretávaš niekde v obchode alebo vo vlaku..
Tu som. Co chcete ze mam reagovat?
Poznam ju uz dlhsiu dobu ale komunikujem s nou rovnako ako s ostatnymi v nasom okoli. Nic zavazne. Bezna komunikacia. Neviem co citi ona ale ja v poslednej dobe citim nieco. Neviem ci mam obdobie ruje ale zacina sa mi pacit. Doteraz som sa snazil nedavat to nijako najavo a drzal som sa na uzde ale uz ma to nebavi tahat to donekonecna a chcem nieco podniknut.
Bodaj by som mal tolko odvahy ako jeden moj kamarat a byvaly kolega. Ked som za nim prisiel kolkokrat do prace stale balil jednu kolegynu. Len predomnou ju z nicoho nic oblapol okolo pasa, povedal dvojzmyselnu narazku, poznamku, sotil do nej akoze nechtiac, robil jej zle. Mne sa priznal ze sa mu paci ale jej to daval najavo takto. Ziadne pozvania az do pol roka sa dali dokopy. Lenze ja taku guraz nemam ist na vec drzo a priamo. Viem zalezi aj natom na aku zenu natrafi clovek lebo tato jeho kolegyna sa chytala nebola netykavka ktora by mu vylepili po papuli drzo a sla sa stazovat na vedenie. Takze tam asi bola iskra uz od zaciatku tak to hrali na macku a mys. Jemu som zavidel ze nema zabrany a ide po nej bez zabran a so zabavou ale ja? Co ja. Ja niesom taky a chodim okolo horucej kase.
Dal si sem malo indicii. Tazko radit. Lebo nevieme, v akom vztahu vobec ste. Ci sa uz vobec osobne poznate, alebo sa este len chystas ju oslovit, blizsie spoznat. Z akej oblasti ste a stretavate/poznate sa? (skola praca, ste znamy, ci cez zaujmy ai).
No tak vseobecne co plati....
Usmev, pozdravenie, prihovorenie sa, komunikacia, byt co najviac v jej blizkosti, mozno jej s niecim pomoct poradit ai. Proste cez tieto (verbalne neverbalne) signaly sa k nej priblizovat co najviac a ked vidis jej pozitivnu spatnu vazbu na teba, tak sa pokusit o viac. Pozvat ju niekam ai
Samý úchyl, ako inak...to sa nemáte kde zrealizovať?
Tam ti píše nižšie dobre jeden/jedna...otázka znie či ju poznáš osobne ako kamarátku, známu, kolegyňu,,vtedy neviem čo riešiš..to musíš vymyslieť niečo, keď spolu v pohode komunikujete..a to nehovorím, keď si spolu píšete..to by si musel byť riadny kôň, keď by si nevedel vyšpekulovať nejakú situáciu....a vtedy ešte signály?? To snáď nie...
A keď ju nepoznáš, len dajmetomu z videnia...tak na začiatok stačí úsmev..ten dúfam, že dávaš a netváriš sa ako skysnutá polievka, nedajboh ju neignoruješ ako jeden somár z nedávnej témy....a čo ja viem aký signál....tak ak máš možnosť aj sa vykrič na ostatných okolo nej a jej povedz, že pre ňu to neplatí...
Opatrnosť, no neviem, príde niekto, kto nebude taký opatrný ako ty a môžeš byť potom aj semafor, už ti žiadny signál nepomôže....
Ale načo by si odpovedal však? Hodíš tému a s..ieš na to...
a čo tak striptiz????
vyhulmiho sa mylis niesom :-D