Ako? Co robit preto aby vycitila ze ju mam rad viac ako nejaku znamu a ze mi na nej zalezi. Nechcem nato ist hned z hurta a niekam ju pozvat, chcem ist nato opatrne a, postupne nech si uvedomi ze som pre nu nieco viac ako ostatni muzi v jej okoli. Nech to vyciti z mojho spravania voci nej. Nech si vsimne tie signaly ktore jej budem vysielat. Nech si casom uvedomi ze ju lubim a mam ju rad.
Vdaka
Ako sa k nej spravat aby si vsimla ze mi na nej zalezi?
Daj je kkt do ruky a povedz jej : lubim ta a mam ta rad,,,alebo,,,zalezi mi na tebe,,,fakt to zabera!
octobercocksucker ty budes zrejme zakladatel tejto temy ze ano
vwvwvwvw
:-D
najlepsie na tom je ze sem chlap jebne temu a viac nekomunikuje
alebo je to pripad, ze stou babou je furt,denne,snazi sa,robi sponzora a ona ho ma v pici az to krici ... a on sa tu opyta ze ake signaly jej ma vysielat !?
posledne dva prispevky nemaju chybu :-D
oblej ju studenou vodou
Hod po nej kvetinac... Zeny maju radi kvety.
Nepises ako daleko uz ste - ci spolu bezne komunikujete, ste v kontakte..atd.
To je dolezite. Pretoze ak ste spolu casto a bavite sa, tak si musela vsimnut nieco. Ak sa nebavite a poznate sa len z videnia, nemusi absolutne nic vediet ani tusit, takze ani nema na co reagovat! Cize to co pise angel-demon je blbost. Kazda zena je ina a reaguje inak. Tazko radit ked nepises viac. Ale vysielaj jej take signaly aby ich postrehla, nie nepriame ale priame a tak, ze vidis aj ju ze ich priamo vidi, citi a musis vidiet aka bude reakcia
A este nieco. Ak si to ty,co si tu zalozil vcera temu o slecne pre ktoru robis vsetko, a ma ta na haku, tak uz kasli na to prosimta, je to zbytocne!
pokial to nevníma resp. vníma ale nereaguje na to, tak je na mieste aby si začal vnímať TY nie ONA... lebo z jej strany je nezáujem...
lebo žena keby chcela tak by sa prejavila