Čaute, potrebujem súrne ochorieť a vašu pomoc ako na to :D nejedná sa vôbec o školu a ide skôr o niečo veľmi osobné, no a nie, neutekám od povinnosti ^.^ jednoducho je jedno o čo ide, len je to proste moc surne. Ptrebujem ÚČINNÚ metodu ako ochrieť. Mam 15 a som chalan, no a moja imunita je da sa povedať taká normálna. Asi pred rokom som bol chorý tak každý druhy mesiac ale už sa to zlepšilo. Takže asi potrebujem nejaku metodu ktora je fakt učinna a do postele hodí aj toho najimúnnejšieho človeka :D PS: komentáre o tom aký som nevyspelý a že si nevažim zdravia a že vaš rodinny prislušnik zomrel a čo by dal za zdravie atd. Uplne ignorujem :D zdravie si vážim ale v tomto pripade ide o velmi zavažnu vec pre mna a tyka sa to pomerne aj mojho psychickeho zdravia :).. ďakujem normalnym komentom. Peace :)
Ako ZARUČENE ochorieť
podla mna to celkom zalezi iba od teba.nemusis riesit ako zarucene ochoriet*lebo je zarucene ze este ochories..teras usss len staciiii ochoriet v pravý čas a na pravom mieste. A keďže máš iba 15, tak by si mal byť pomerne zdatný v správnom naplánovaní svojho ďalšieho ochorenia.
Veľa šťastia.
No ty si uz nacisto kkt alebo co? Bud rad, ze si zdravy a uzivaj si to, ak sa ti to nepaci, tak ti ochotne a velmi rad podarujem moju chorobu, ktorou je neuroborelioza. :) Tu kamarade keby si mal, tak by sa dennodenne modlil za zdravie, lebo zivot s tymto je dennodenne peklo !!! Tak tu prosim ta nepis taketo picoviny.
Aj ja by som potrebovala pomoc ľudia
messje , aj my sme sa chceli uliat z hodiny,to pochopim,ale pise ze o skolu nejde,...pred rokom a pol bol chory kazdy druhy mesiac, a uz je to vraj lepsie, a teraz tu pyta radu ako zarucene ochoriet tak,ze by to dalo do postele aj toho najimunnejsieho cloveka,...vsak nech experimentuje a si privola nieco vaznejsie, nerozumiem,alebo tu dakto zaklada temy,len aby sa cmaralo do sveta?
Joj aki ste vsetci premudreli.
Nikto z vas dospelych nikdy neskusal byt chory aby sa vyhol ci uz skole alebo akymkolvek neprijemnym situaciam?
Ja ano a co?
A za to ze poznam osobne niekolko nevyliecitelne chorych deti idem teraz sudit zdraveho chalana ktory chcel na chvilku ochoriet?Kto nechcel nikdy len tak chytit chripku ci anginu a vylihovat v posteli?
Ach jaj
:DDDD dospelí nikdy nesklamú, aj keď im je presne vysvetlené v príspevku :) ale samozrejme, keď sa niekto v mojom veku potrebuje vyhnúť jemu veľmi nepríjemnej a nepotrebnej veci a neexistuje na to žiadny iný spôsob ako ochorieť, automaticky je to nevyspelé decko ktoré nemá nič v hlave a neváži si svojho zdravia, ďakujem za pripomenutie :D skoro by som zabudol
Btw. Hneď ako som včera prišiel zo spomínanej "akcie", som ostal akosi "chorý" resp.ma bolela hlava a celkovo mi bolo nanič, dnes už mám aj nádchu, môj život si zo mňa asi sranduje :DD
majina či bajina či akú prezývku to máš, si to dobre napísala. Taký debili čo potrebujú byť chorý lebo sa boja injekcie sú ale poriadny tu-ci. Nevážia si seba vôbec.
blaznivy,kolko chorych by s tebou menilo,co by dali imunitu,ale ospravedlnuje ta vek,vsak pochopis raz..
Ja som dnes povedala ze mam kramy a boli ma brucho a je to. My baby to mame lahsie
nepoznám snáď nikoho kto by chcel byť dobrovoľne chorý