Čaute, potrebujem súrne ochorieť a vašu pomoc ako na to :D nejedná sa vôbec o školu a ide skôr o niečo veľmi osobné, no a nie, neutekám od povinnosti ^.^ jednoducho je jedno o čo ide, len je to proste moc surne. Ptrebujem ÚČINNÚ metodu ako ochrieť. Mam 15 a som chalan, no a moja imunita je da sa povedať taká normálna. Asi pred rokom som bol chorý tak každý druhy mesiac ale už sa to zlepšilo. Takže asi potrebujem nejaku metodu ktora je fakt učinna a do postele hodí aj toho najimúnnejšieho človeka :D PS: komentáre o tom aký som nevyspelý a že si nevažim zdravia a že vaš rodinny prislušnik zomrel a čo by dal za zdravie atd. Uplne ignorujem :D zdravie si vážim ale v tomto pripade ide o velmi zavažnu vec pre mna a tyka sa to pomerne aj mojho psychickeho zdravia :).. ďakujem normalnym komentom. Peace :)
Ako ZARUČENE ochorieť
Takto sa spýtam....keby idem na bicykel večer keď už je celkom zima, potom by som dal nejakú studenú sprchu, ľadovú minerálku alebo ešte niečo.. je tam možnosť že to zaberie však? :D alebo čim to obohatiť?
Ochorieť neviem.. Ale predstierať to môžeš. Popros maminu o čaj,keď ti donesie,tak tam namoč teplomer. Ak ostane v izbe,popros ju o niečo a rýchlo ho tam šupni.. Poprípade choď pár krát na WC,vy/i lej do záchodu vodu,alebo jogurt.. aby to bolo počuť.. Alebo si daj niečo ,z čoho sa pozvraciaš.. umna to je soda by karpon či ako sa to píše alebo pokusať čierne uhlie
Treba sa obrátiť na toho, kto je v tvojom okolí nositeľom choroby, ktorú by si rád dostal :-O
Najlepšie ak nejaka obyčajná nádcha alebo chripka či angína. Viem že sa to nedá len tak si povedať že "ako chcem ochorieť" :D určite však nechcem žiadne vracačky alebo hnačky, celkovo nemám rád choroby, a tieto sú najviac otravné :p
Tak si sadni do cakarne k doktorke :)
Však si povedz, o akú chorobu by si mal záujem? Čo to znamená, že chcem ochorieť? Čo ak ti niekto poradí a dostaneš Altzheimera v kombinácii s hnačkou a potom budeš síce niekam utekať, ale nebudeš vedieť ani prečo a ani kam???
Asi chce stihnúť ochorieť ešte tesne pred prázdninami:-) To už by malo nejakú tú antilogiku:-)
Neviete čítať však? ^-^ kokso to sa tuším človek nemôže ani niečo opýtať aby ho hneď neodsudzovali a nehovrili mu že je na hlavu :D no ako som hovoril, radšej to budem ignorovať a počkám si na normálne rady, len som si musel vyliať srdce :D
A k tým prázdninám. Viem že sú prázdniny, lenže ako som vravel, absolútne sa to netyka školy :)
Netráp sa, ty už chorý si. Ale asi nie tak, ako si si to predstavoval. Takáto potreba - a dokonca taká súrna - sa v zdravom mozgu nezrodí.
Asi nie je až taký problém poradiť niekomu to ako ochorieť. Ide však o to, že kto ti zaručí, že dostaneš trebárs "len" chrípku a nie hneď zápal pľúc?