Čaute, potrebujem súrne ochorieť a vašu pomoc ako na to :D nejedná sa vôbec o školu a ide skôr o niečo veľmi osobné, no a nie, neutekám od povinnosti ^.^ jednoducho je jedno o čo ide, len je to proste moc surne. Ptrebujem ÚČINNÚ metodu ako ochrieť. Mam 15 a som chalan, no a moja imunita je da sa povedať taká normálna. Asi pred rokom som bol chorý tak každý druhy mesiac ale už sa to zlepšilo. Takže asi potrebujem nejaku metodu ktora je fakt učinna a do postele hodí aj toho najimúnnejšieho človeka :D PS: komentáre o tom aký som nevyspelý a že si nevažim zdravia a že vaš rodinny prislušnik zomrel a čo by dal za zdravie atd. Uplne ignorujem :D zdravie si vážim ale v tomto pripade ide o velmi zavažnu vec pre mna a tyka sa to pomerne aj mojho psychickeho zdravia :).. ďakujem normalnym komentom. Peace :)
Ako ZARUČENE ochorieť
mal sisi tu ladovu vodu vyliat na hlavu... aspon u mna to zabera ked som cely mokry a v kose... bike tiez nebol imho dobry napad, dufam ze si aspon siel pekne pomaly lebo pri rychlom tempe to moc nezabera
Ok hexis.
Nemusis o tom pisat :-)
Prepáčte, ale určite to tu nechcem písať ^^ okrem toho, nič také som nesľúbil :) je to dosť osobné a viem o tom vlastne iba ja sám :))
Hexis
:-DDD
Akurat si si posilnil imunitu voci chladu.Budes viac odolny ty ďuro
Cakala som ci sa ozves alebo chrumes teplomer :-)
No co?Aky bol dovod?
Dlhuješ to Messje, prezradiť dôvod. Tak šup a ním von!
Počuj, a povieš nám dôvod, prečo si potreboval ochorieť? A čo teraz keď sa ti to nepodarilo?
Taakže dopadlo to celkom dosť neúspešne. V jeden neskorý večer som vytiahol bike a v krátkom tričku a nohaviciach som letel ako blázon, zobral som si aj pár mentolových cukríkov a litrovú fľašu ľadovej vody ktorú som celú po ceste vypil. Keď som cmúľal cukríky a pri tom pil tú vodu, prestával som veriť že z toho vyjdem bez nejakeho západu hrdla,pretože som si ho pomaly ani necítil. Vonku som bol asi hodinu a hneď ako som sa vrátil som si dal ľadovú sprchu, ktorú som zajedol zmrzlinou.. nič. Ráno som sa zobudil zdravý ako rybka. Ale aj tak ďakujem za snahu no :D :)
Ani neverím že som sa dočkal normálnych komentárov :) dám vedieť určite :)
A ked nam das vediet ako to dopadlo,vyjdes aj von s pravdou dovod preco si chcel ochoriet? :-)
Zalezi na kolko to postelne volno potrebujes.
Keby si len povedal ze ta boli hlava?Pri velkych bolestiach hlavy vadi cloveku aj svetlo.Vtedy si vyzaduje vacsinou tmu v miestnosti.Ked povies ze ta boli lava alebo prava strana hlavy a ze mas pocit akoby ti niekto prstom pichal do oka...je to ako migrena.Vtedy mas aj pocit na vracanie
Len ked nevies klamat... :-)
Ja ta nesudim a to som uz stara korčuľa. Vsetci sme to robili
Čo si sa zamiloval a chceš, aby sa dotyčná o teba bála?