Holenie vagíny

Angella

Ahojte, dakujem vsetkym za uzitocne rady. Menstruovat som zacala nedavno a to je aj dovod preco chcem zacat s holenim. Je to predsa hygienickejsie a aj estetickejsie, aspon podla mna. Zarastam zatial len trochu a este tie chlpky su take jemne, ale tak sama by som sa lepsie citila keby tam neboli. Zaujimalo by ma ci ten Veet mozem pouzit aj na okolie pyskov, skutocne to nepodrazdi tu oblast?

A este mam jednu otazku, mavam dost nepravidelnu a bolestivu menstruaciu a vyzera to tak,ze asi kvoli tomu budem musiet zajst na gynekologiu. Nevietemi niekto poradit ako vyzera ta prva gynekologicka prehliadka? Mam stres z toho. Dakujem za odpovede

lolinka

Tak snáď nebudete radiť 13-ročnej ako si to má upravovať aby jej chlapi nezutekali keď to uvidia. Na to má ešte pár rokov čas a holiť sa chce zrejme len kvôli hygiene a svojmu lepšiemu pocitu. Ja odporúčam krém Veet, treba ho nechať pôsobiť cca. 10 minút. Je to šetrná metóda, nezostáva po nej podráždená koža ktorá sa zapaľuje a svrbí. Ak po kréme zostane ešte pár chĺpkov, tak tie doraziť žiletkou.

milujembobry

Bober, dohladka vyholene mi pripadaju ako skolacky na 1 stupni, ked tam zaborim nos tak sa citim ako pedofil. Sorry ale juznym smerom aspon nejaka ta pekne pristihnuta stica pripadne aj bokom-brady musia byt aby som z nej citil zenu... aj ked sa mi niekedy cosi skrutene zachyti medzi zuby a zatazko sa to potom odtial vytahuje :-)

Bober

Milujembobry to v ktorych rokoch zijes? Ked tam ten chlap uvidi bobra tak utece z tejto planety. Teda aspon ti chalani od 16 do 30 rokov. Nwm kolko mas ty ale asi budes nejaky stary dedko

sisi18

Myslim si ze v 13-tich ti netreba holit staci ked si ich zostrihas aby ti nevycnievali z nohaviciek alebo nezavadzali pri memstruacii ? Mas uz memstruaciu?

Biela Kobra

Ešte by som rada podotkla, že vagína sa oholiť nedá. Pretože vagina je latinský názov pre pošvu, čiže to, čo máš dnu, a tam ti chlpy určite nerastú.
Ináč si myslím, že v tvojom veku by chĺpky stačilo zostrihať na kratšie, aby ti netrčali z plaviek alebo nohavičiek a aby sa ti ľahšie udržiavala hygiena napr. pri menštruácii, a až časom, keď budeš staršia a chĺpky mocnejšie, začať s holením. Návod dolu je potom perfektný.

zelenac

Ahoj,, vsimni si, ktorym smerom ti chlpky raztu z koze,, nikdy nehol proti smeru, vzdy len v smere rastu, pripadne zo stran,,,pravdepodobne to bude z hora dole,, inak zacnu razt zle, akoby sa zapichli do koze, a spravia sa cervene bodky, trochu bolestive,, a pouzivaj len kvalitne ziletky, ziadne jednorazovky,, s jednorazovkami sa vzdy dorezes,, a pred oholenim chlpky co najviac zostrihaj,, menej sa ti bude zapchavat ziletka,, a samozrejme pouzi nejaku holiacu penu, pripadne len poriadne namydli pred holenim,, a inak najlepsi vysledok vzdy dosiahnes len vytrhanim,, depilaciou... lebo aj po oholeni budes citit drsnost koze, sice mozno teraz v takom veku este nie, ale ked budes starsia, vtedy budu chlpky hrubsie, silnejsie... ,,,,, len moje rady nazory, mozu sa lisit od ostatnych,, prajem prijemne skraslovanie sa :)