Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Holenie vagíny

Alexandra 13

Mám 13 rokov, holiť som sa začala v 12 a ano mala som jemne chĺpky pred holenim tam dole ale tam dole som mala botanickú záhradu, tak a bolo mi to nepríjemné tak som vzala ziletku a jednoducho to oholila, menštruáciu som vtedy ešte nemala a mama keď zistila ze sa holim tam dole (videla červené bodky Pod plavkami a pýtala sa ma na to a povedala som jej ze som si ju oholila ) tak začala po mne kričať ci som normálna a bla bla jednoducho je mi to trápne o tom rozprávať a ona ešte na mňa začne kričať... Ale tak co už...
A pre zakoplexovane štyridsiatníčky čo tu píšu ze nieje normálne sa holiť v 12.. Ako nieje normálne? Viete čo som prežívala s pocitom tým keď som tam dole mala množstvo chlpov
? Na kúpalisku mi to bolo trápne ako mi z pod plaviek trčali chlpy... Bolo to trápne a pre mňa veľmi neprijemne a poňižujúce, alebo keď som sa prezliekala na telesnej v šatni sk spolužiačkami tak za to som bola ohovárana aj šikanovania, smiali sa mi že dole mam džunglu... ??? Tak jednoducho som si povedala dosť mame som vzala jednorazovú ziletku a dala to dole od vtedy sa citim lepšie a sebavedomejsie, nemám žiadnu infekciu a pred 2 mesiacmi som dostala prvú menštruáciu a vsetko je fajn... Holenie v 12 je úplne normálne predsa sa nenacham ponizovat kvôli nejakým chĺpkom...

Frederika 14

Ahojte ja uz som sa oholila klasicky ziletkov ale som sa porezala strastne to boli a ani sa vicikat nemozem poriadne prosim o radu. Dakuje

pomocnica

Môže, teraz je to už tak.
To je aké vtipné(aj smutné), že sa tam dole holia deti, baby, ktoré svoj vek počítajú ešte v pólkach. :D Ježiši, kam to spejeme.
No ale k téme je tu už vysvetlené, ako čo a baby, keď tam nič nemáte, tak sa nehoľte, lebo si iba zhrubšíte tie jemnučké chĺpky prvé.
Pekný deň.

RomcaPomocnica

Ak už máš tam dole chlpky tak sa kludne môžeš a ak to urobíš opatrne tak by ťa to bolieť nemalo
A ešte jedna rada ked sa holíš tak si to natri kokosovým olejom ukludní ti to a nebude ťa to štípať

Mail

Ahojte. Ja by som sa chcela oholit tam dole ale chcela by som poradit ako. Aku techniku mam pouzit a ci to bude poliet mam 12. Dakujem.

olinaola

Angella, tak vidíš aká si šikovná. A mohla si to urobiť aj bez toho že by si tu písala o radu. Tie blbé komentáre si nevšímaj, to písali nejakí zakomplexovaní debili. Kľudne sa hoľ, keď sa tak citiš lepšie.

Angella

Tak uz som sa oholila, nakoniec klasicky ziletkou, veet bude mozno nabuduce :). Dakujem za rady a nad niektorymi komentarmi som sa musela pousmiat :-) .
Na tu gynekologiu nakoniec pojdem, nech mam ako ste mi pisali, istotu,ze je vsetko ok.