Dobrý deň, mám 13 rokov a chcela by som si začať holiť ohanbie. Rada by som sa spýtala kedy ste začali s holením vy a akú techniku je najlepšie použiť. Ďakujem za odpovede
Holenie vagíny
vieš čo polej si tie mikro chĺpky benzinom a zapál
ved čo si drbnutá načisto v 13tich sa holiť?
,,To je vyspelosť dnešných deti." Ale čoby, ich tuposť, robiť niečo čo nemé cenu, ale aj tak to urobia. A prečo ? Lebo ona to ma tak, včera mi kamoška hovorila ako si oholila ,,mušličku", tak to musím mať aj ja tak, oholiť pár hĺbkov o rozmere mikro krát mikro...
To je tak, keď internet je zabudovaný aj v p*deli v dnešnej dobe.
v 11 a 13 to je uplna blbosť sa holiť len si tam nanesieš infekcie
najlpešie je začať medzi 16-18rokmi
a najlepšie je sa holiť smerom kde vámrastú chĺpky
V 11tich a 13tich ti uz len ake chlpiska rastu, aby si si ich musela holit? Gynekolog by ta za toto z**bal pod ciernu zem. Ak chces mat same vytoky a infekcie tak sa hol, v obdobi dospievania je to fakt skvely napad a aj tych, co jej to radite.
Ahojte ja mám 11 rokov a vcera som pri sprchovaní si pozicala maminu ziletku a oholila som si chlpky tam dole i v podpazusi :-) :-)
asi len nechce aby je smrdela suska :)
A HYGIENU NERIES, VY ZENY AJ TAK RIESITE SAME BLBOSTI
NEHOL NECHAJ SI BOBRA!
Ja by som ti návštevu gynekológa odporúčala, minimálne ťa vyšetrí či je všetko v poriadku. U panien sa to robí cez konečník. Nie je to síce zrovna príjemné vyšetrenie, ale časom si na to zvykneš. Pre mňa je návšteva zubára určite horšia ako gynekológa.
Veet v okolí pyskov trocha štípať môže, ale nie je to žiadna strašná bolesť, skôr len také jemné štipkanie ktoré aspoň mne prejde hneď ako ten krém opláchnem. Ak máš len jemné chĺpky, tak ani nemusíš nechať ten krém pôsobiť tak ako píšu na obale (6-10 min.), úplne stačí taká minútka dve, uvidíš. Tiež si myslím, že v tvojom veku sa ešte holiť nemusíš, ale je to len tvoje rozhodnutie. Po holení si môžeš na pokožku naniesť nejaký upokojujúci krém, napr. s aloe vera alebo sú také špeciálne po holení.
Ahojky. Čo sa Veetu týka, každá pokožka reaguje ináč. Väčšinou nespôsobouje problémy, ale niekedy po nanesení môže trochu štípať - po opláchnutí a natretí miesta pleťovým mliekom alebo olejom to prestane. Stále si však myslím, že u teba stačí chĺpky si zastrihávať.
Čo sa týka menštruácie a návštevy gynekológa, na tomto fóre máš založených niekoľko tém "prvá prehliadka u gynekológa" a pod., Takže iste tam nájdeš veľa dobrých rád. Ale podľa mňa netreba zatiaľ robiť paniku. Menštruácia v začiatkoch býva rôzna, nepravidelná, aj sila sa mení, aj bolestivosť, a trvá tak rok až dva, kým sa ti cyklus upraví. Bolestivosť však môže zostať po celý život. Ak by si predsa len potrebovala navštíviť gynekológa, v tvojom veku je vhodné navštíviť detskú gynekologičku, ktorá má skúsenosti s dievčatami v tvojom veku. Mladé dievčatá - panny - sa vyšetrujú ináč ako dospelé ženy, a ona to určite bude vedieť, ako to má urobiť bez toho, aby ti spôsobila nejakú nepríjemnosť. Vyšetrenie nie je nič na čo by sa človek tešil, ale zasa je to omnoho lepšie ako u zubára :) A ide hlavne o to, aby si bola ako žena zdravá. Zatiaľ sa však podľa mňa nemáš čo obávať, počkaj, kým sa ti menzes ustáli a v prípade väčšej bolesti si zober ibalgin a dobre ho zapi vodou, prípadne zajedz niečím. A veľmi si na tabletky nezvykaj, podľa možnosti. Niekedy pomôže teplý obklad na brucho a kríže - napríklad elektrický vankúš alebo tie vankúšiky do mikrovlnky. Veď sa spýtaj mamy, určite s tým má veľa skúseností.