...chyba mi vasen z ukonceneho pomeru...taku spontannost som nikdy nezazil nemal... teraz mi to sakra chyba ..aj malickosti okolo toho...vsetko okolo dvoch pritahujucich sa ludi...cesty spät niet....mam dojem ze uz nic take nezazijem...bola uzasna....mozno by to do lasky prerastlo casom...sanca je prec...i ked ktovie ci sa nam cesty opät stretnu...verite ze ak k sebe ludia patria...tak sa pritiahnu zas? aj napriek zlemu rozchodu...
vasen...ja a ona
to bude nejaky feťak. je mimo, neodpisuje, nekomunikuje.
taketo temy ,vykriky do tmy, by mal admin mazat. zbytocne zavadzaju a zavadzaju...
nič netrvá večne treba to tak proste brať
už konečne odpíš ty chu*u
v čom je problém že sa vaše cesty rozišli?
nehádž šancu do žita sa vraví tak urob niečo preto aby ste sa dali opäť dokopy.
je lepšie niečo urobiť ako neurobiť vôbec nič a za pár rokov si to vyčítať.
www.youtube.com
ber si z neho príklad, vnímaj text
Mohol by si odpísať
ako si zariadis tak mas....
sprav krok....komunikuj s nou ,uvidis sam zly rozchod neznamena koniec sveta
Kks, ze kolko ludi mu tu radi, zaujima sa o to. Ine temy zivaju prazdnotou a chlapec sa neraci ani odpisat. Absolutne ignoracia. Ta baba by bola blba, keby do toho isla znovu, asi vies sam preco!
Chlape ty si najprv dobre ujasni co vlastne chces lebo mas v tom evidentne chaos. Ani z voza ani na voz tak je to s tebou. Chces aj nechces.
Mohol by si ozrejmit co mas na mysli tym
Som velky ko*ot? Kde je problem? Trosku rozpisat by trebalo.
Chlape ty si najprv dobre ujasni co vlastne chces lebo mas v tom evidentne chaos. Ani z voza ani na voz tak je to s tebou. Chces aj nechces.
Mohol by si ozrejmit co mas na mysli tym
Som velky ko*ot? Kde je problem? Trosku rozpisat by trebalo.
Ale ved on nic viac k tomu nechce uviest len ,,preco?lebo som kkt. Preto.,,
No tazko radit, ked nechces napisat konkretne veci, co sa udialo medzi tebou a tou slecnou, ze si kkt, ako sa nazyvas. Ona chcela vztah a ty len jbcku? Teraz ti chyba jbcka, ale taka, aka bola s nou. Chcel by si, ale kvoli tej jbcke nechces...sam nevies asi co vlastne chces chlapce.