vasen...ja a ona

Príspevok v téme: vasen...ja a ona
laskavy

...chyba mi vasen z ukonceneho pomeru...taku spontannost som nikdy nezazil nemal... teraz mi to sakra chyba ..aj malickosti okolo toho...vsetko okolo dvoch pritahujucich sa ludi...cesty spät niet....mam dojem ze uz nic take nezazijem...bola uzasna....mozno by to do lasky prerastlo casom...sanca je prec...i ked ktovie ci sa nam cesty opät stretnu...verite ze ak k sebe ludia patria...tak sa pritiahnu zas? aj napriek zlemu rozchodu...

a_dr1a

Laskavy. Je OK, ze si uvedomujes fakty a skutocnost o sebe. Sam pises o krizovatke. Je len na tebe sa rozhodnut, ako a co dalej. Nie je chyba v zivote spadnut, podtknut sa. Stava sa a nie raz. Zle je vsak nevstat a ostat na podlahe, na dne. Treba vstat, oprasit sa, poucit a ist kracat zas dalej. Mozno mudrejsi poucenejsi skusenejsi. Neprestat napredovat a ist. Zvaz si vsetky fakty pocity a skutocnosti. To, ako ti bolo s nou. A ako ti je teraz bez nej. Ci si bol stastnejsi spokojnejsi naplnenejsi s nou, alebo teraz bez nej. Zvaz vsetky PRE i PROTI, KLADY i ZAPORY. A rozhodni sa. Zivot nie vzdy dava viac reparatov. Vela stastia

laskavy

...preco sa nemozme dat dokopy? Lebo som kkt. Preto. A relativne velky. A ked svoje rozhodnutia nezmenim razne...som ma velkej zivotnej krizovatke...

Vladka01

Veď tomu dievčatu nedal ani šancu, a teraz ide hovoriť, že mu chýba a neviem čo...možno ho ona lubila a on koli niečomu nemohol mať normálny vztah..

heurekaw

ved toto, užiť si, ale mať to svoje súkromie popritom, svoj život, neochota investovať čas, lásku, pozornosť, a celého seba

a_dr1a

Ked som mu zacala klast tie iste otazky ako vy, tak sa radsej odmlcal. V zivote to nechodi tak, ze sa iba berie berie a len mat, no pritom 2strane nic nedat neponuknut ai. Mala by byt rovnovaha sulad harmonia celistvost. Ak chce mat clovek vsetko bez toho, aby aj sam nieco poskytol investoval obetoval a daval (cas seba city lasku vztah ai ai), tak to vzdy skor ci neskor skonci. Preco pozivat stale niekde len predjedla, ked inde nukaju za tu istu "cenu" komplet celu menu aj s napojom dezertom?) Dnes si chce ako keby kazdy len uzivat brat mat rozne onee s vyhodami, ale nic davat

Bolo by fajn, keby laskavy odpovedal. Takto sa da len hadat tipovat. Lenze ak su single ako pisal, tak je to len cele o tomto.....

heurekaw

nechápem prečo tu vypisuješ a nenapíšeš jej?
a prečo ste sa vôbec rozišli?
strach z blízkosti? zo zodpovednosti?
čo je toto za doba? a potom tu ľudia vypisujú ako nikoho nemajú a hľadajú..jasné, ked sa bude komunikovať na forach a nie s danými ľudmi, áno, človek je a bude sám
Vladka, napísala si tomu zo žiliny?
som zvedavá :-)

Vladka01

Tiež som cítila k nemu obrovskú, náklonnosť vášen, strašne ma priťaho val,ale mi sme sa nerozišli, ukončili sme pomer..Lenže vedela som,že nemôžem byť s ním,že sa to nedá....
A už nemôžem nič spraviť..