...chyba mi vasen z ukonceneho pomeru...taku spontannost som nikdy nezazil nemal... teraz mi to sakra chyba ..aj malickosti okolo toho...vsetko okolo dvoch pritahujucich sa ludi...cesty spät niet....mam dojem ze uz nic take nezazijem...bola uzasna....mozno by to do lasky prerastlo casom...sanca je prec...i ked ktovie ci sa nam cesty opät stretnu...verite ze ak k sebe ludia patria...tak sa pritiahnu zas? aj napriek zlemu rozchodu...
vasen...ja a ona
To je divné,presne som toto zažila i ja...tiež som mala taký kamarátsky pomer..
Presne. Namiesto aby si to povedal jej, nam to tu vypisujes :D Vsak hadam neumrela, kontaktuj ju!
Ahoj, veď jej sakra zavolaj a niečo sprav...
Želám ti, nech ti to vyjde. Verím tomu, že je to možné.
Laskavy. Toto nepochopim. Obaja ste single, bez zavazkov, klape vam to, rozumiete si. Ale dat ponuknut nieco viac ani za B... Nejde len brat brat. No davat asi nemal a nechcel kto
pomer ze sme single...
Sam si to jasne klasifikoval. Ukonceny pomer. Nie vztah, nie laska. Medzi vami bola a fungovala hlavne iba vasen. Zivocisnost chemia sex ai. Pozri. Neuviedol si, preco ste vlastne vy dvaja nemali vztah ked to tak medzi vami fungovalo a klapalo. Alebo len ten sex vasen tam fungovali? Ine nic? Boli ste "kamarati s vyhodami"? A koniec prisiel z akeho dovodu? Kto to ukoncil. Dovod pricina?
Myslim si, ze keby ste k sebe patrili a lubili sa, uz by ste to posunuli davno dalej. Do vztahu, spolocneho zivota byvania lasky ai. Pises ze laska by prisla asi neskor. Divne, no....
ona so sexom...ona cela so vsetkymi pozitivnymi i negativnymi vlastnostami, i chybami...sex s nou ma motivoval nabudil vzpruzil do celeho dna...to som este nezazil
Uvazujem ci pomer popri vztahu, manzelstve
oni sa nerozisli. ukoncili pomer..
cize ziadna laska tam nebola=chyba ti ten sex asi nie ta zena, ci ?