Ahojte,
V poslednom čase sa nedokážem z ničoho tešiť.. Mam pocit, ze len prežívam, robím rutinne všetky povinnosti, ktore počas dňa mam spravit a to je vsetko.. Ked aj idem medzi ludi, na party, do kina, na vylet, čokoľvek mam pocit, ze si to tam neužívam... Jednoducho z toho nemam radosť.. Poznáte niekto tento pocit?
Radosť zo života
No ja keď sa poriadne namažem tak mam skorej depresie :D
Ja keď sa neviem tešiť zo života, tak sa poriadne opijem a hneď je mi lepšie.
nedávno som sa cítila tiež, že len přežívám ... dostala som k narodeninám poukážku na tantra masáž, bála som sa tam ísť, nakoniec som dobre urobila. masáž bola príjemná a ja sa cítim oveľa lepšie
jedulka, ja s tebou suhlasim, aj o tom premyslam, len mne to zatial nejde, ta sobeckost, tebe ano?
Posledná skúsenosť, celkom fajn baba, dlhšie sm e si písali. Rovnaká branža, slovo dalo slovo a dohodli sme kafe na určitú hodinu. Volám jej asi 10 minút po termíne, že či sa niečo stalo a ona veselo, že si ešte chce pobehať nejaké obchody a príde tak za hodinku. wtf prvé stretko a už mi prejavila absolútne neúctu, tak asi zdvihnem telefón a zavolám to a to a nie, že počkaj hodinku keby zavolala vieš čo poď so mnou pobeháme spolu obchody a potom dáme to kafčo. Ľudia dnes uprednostňujú hlavne seba, svoje ja, svoje potreby, sú neúctiví. Javila sa ako rozumná žena, ale v mojich očiach sa razom zmenila na nekvalitnú ženu.Je to dneska des nájsť seriózneho človeka.
Tak to je umenie, to neviem ani ja, ked mi nieco zasadne chyba.