Radosť zo života

Príspevok v téme: Radosť zo života
Sue1

Ahojte,
V poslednom čase sa nedokážem z ničoho tešiť.. Mam pocit, ze len prežívam, robím rutinne všetky povinnosti, ktore počas dňa mam spravit a to je vsetko.. Ked aj idem medzi ludi, na party, do kina, na vylet, čokoľvek mam pocit, ze si to tam neužívam... Jednoducho z toho nemam radosť.. Poznáte niekto tento pocit?

evka7815

nedávno som sa cítila tiež, že len přežívám ... dostala som k narodeninám poukážku na tantra masáž, bála som sa tam ísť, nakoniec som dobre urobila. masáž bola príjemná a ja sa cítim oveľa lepšie

jedulka

už jsem to sem psala, protože je to k témě: nemáme války, máme vztahy (přesněji neschopnost vztahů), je to stejně devastující a bolestivé jako ty války ...

jedulka

Osol : sobeckost se dá naučit, mě se jí snažila naučit psycholožka.
Mám chodit pravidelně ke kadeřnici, na pedikůru,nakupovat oblečení, líčit se, jednoduše si dělat radost.Pro sebe samou.

jedulka

nestačí jen člověk se kterým se dá sdílet společné zájmy ? Mít společně radost, z dobře uvařeného oběda, zasazeného stromu ??? Radovat se z každého dne ? Mít radost z toho že prší, neboť vláhu potřebují rostliny a půda,a když je slunečně tak proto, že je tak krásně modrá obloha ???

lighter

Posledná skúsenosť, celkom fajn baba, dlhšie sm e si písali. Rovnaká branža, slovo dalo slovo a dohodli sme kafe na určitú hodinu. Volám jej asi 10 minút po termíne, že či sa niečo stalo a ona veselo, že si ešte chce pobehať nejaké obchody a príde tak za hodinku. wtf prvé stretko a už mi prejavila absolútne neúctu, tak asi zdvihnem telefón a zavolám to a to a nie, že počkaj hodinku keby zavolala vieš čo poď so mnou pobeháme spolu obchody a potom dáme to kafčo. Ľudia dnes uprednostňujú hlavne seba, svoje ja, svoje potreby, sú neúctiví. Javila sa ako rozumná žena, ale v mojich očiach sa razom zmenila na nekvalitnú ženu.Je to dneska des nájsť seriózneho človeka.