Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pomoct s EX

Príspevok v téme: pomoct s EX
dobre uz bolo

mam 27 a rok som mal priatelku...uz sme odseba zhruba 2mesiace...ja ju lubim ona mna uz zevraj nie...viem narobil som hluposti ano ziarlil som..ale uvedomil som si to a bol som aj u psychologicky ktora mi poradila..a zmenil som sa vo vela veciach..ona tvrdi ze som dokonaly chlap prenu uplne vo vsetkom vyhovujem len to ziarlenie....nie ziadne take ze som robil sceny alebo nadaval nanu nie..ale ano ziarlil som..a tak to skoncilo ..ale stale sa stretavame..aj ked to ukoncila povedala ze ma nechce vidiet ani nic ...a povedala ze vztah somnou uz nikdy nechce... potom sme sa mesiac nevideli..ale nakoniec sa sama ozvala..ze ako sa mam a take veci a pozval som u na veceru kde sme sa rozpravali povedal som jej ze som si vedomi chyb...a vsetko chcem napravit a ukazat jej ze viem co treba zmenit a vtedy povedala ze nikdy nehovor nikdy ..ale ze teraz vztah urcite nechce..ale stretavame sa..a stale tvrdi ze jej je somnou dobre..a vzdy ked ju zavolam neodmieta...a ked nahodou sa jej neda tak hned ze ved nabuduce mozme a ze dohodneme sa a tak ze proste chce sa stretnut..ale ide oto ze nevolam jej kazdy den ani kazdy druhy...2 max 3x do tyzdna ju zavolam von hlavne cez vikend..a ked ju pozvem na veceru..alebo sa porozpravat alebo niekam tak neodmieta..ale ona nikdy nezavola..a neivem ako to mam vsetko brat...ci pozitivne alebo negativne..mam cakat nech sa ona ozve alebo??

kafe

chlape, to ako ona ukazuje, že je šťastná je trošku podozrivé. Ano, môže byť jednoducho šťastná i bez teba, uzavrela to a žije veselo ďalej. Ale podľa mňa by jej veľmi rýchlo skysol úsmev na tvári, keby zistila, že aj ty si v pohode a bol si sa baviť vonku s kámoškou. To sebavedomie a istota, že jej ležíš pri nohách ako hafik by bolo zrazu fuč a ak by tam z jej strany boli nejaké city a vážila by si to aký si, tak by sa okamžite zmobilizovala a začala riešiť niečo viac s tebou nie len kamarátstvo. Ale na začiatok celkom stačí ak sa trochu stiahneš a budeš si veselo žiť aj sám, rob si program, chodievaj von a presne tak ako si to napísal aj sám - správaj sa k nej len ako ku kámoške a NEbuď tam stále pre ňu.

Zapamätaj si, vo vzťahu nemôžeš len a iba dávať. Neviem čoho všetkého si sa vzdal pre ňu, ale to je tiež naprd - vzdávať sa svojich voľnočasových aktivít, priateľov, pracovných príležitostí... čo si pipi?? Zdravé je dávať a prijímať vo vzťahu. Lebo potom tá druhá strana nemá čím prispieť a paradoxne to vzťah zabíja, ak sa jedna strana snaží na 200%. Hlavu hore, ideš na to dobre. Vráť sa k veciam, ktoré si kvôli nej zanedbal. Drž sa a buď chlap! Máš svoju cenu. Ak to nevidí táto kočka, ocení to iná. Držím päste, nech už to dopadne akokoľvek.

Messje

Ak ju mas stale rad,bud stastny ze je aj ona.Vrati sa ti to.Ked sa od nej odtrhnes,das sancu aj sebe byt stastny.Neskor stretnes niekoho kto to bude zdielat s tebou a nebude cakat ze sa jej budes doprosovat.Dal si do toho vsetko.Teraz to nechaj plynúť a cas ukaze.

dobre uz bolo

dakujem za odpovede..a urcite sa budem snazit ju nekontaktovat...a uplne ignorovat...aj ked premna to je tazsie pretoze ja ju mam rad..ona je uz z tho vztahu von...stale dava na fb fotky ako chodi na vyletiky s kamaratkou...ako si nakupila...aka je stasna...dnes dala aj nejaku kyticu ze pomohla niekomu..ale hocikedy pomohla ale kyticu nesdostala..no ale dava vsetko na fb ..a ukazuje aka je stasna..mne uz len ostava..ist dalej a zit zivot svoj zivot...

miki26

Nič iné len chce, aby si sa správal ku nej normálne a bral ju za normálnu slečnu. Pokiaľ budeš normálny, tak ti dá možno aj šancu. Niekedy treba čítať aj medzi riadkami, momentálne si strašná "vlezprdelka" k tomu žiarlivá a preto žiadna príťažlivosť tam nie je. Keď budeš správať sa normálne, potom sa môže tá príťažlivosť vytvoriť u nej a je len na tebe, koľko to potrvá. Presne to zrejme chce. Každopádne teraz kroky ku vzťahu sú na nej, a pokiaľ bude chcieť niekedy niečo viac tak ti to povie...

bagration

"ona je strasna perfekcionistka..proste ona chce dokonaleho chlapa ..ale som jej povedal taky neni..ona ze je.."

ano, spravne si jej to povedal, nic take ako dokonaly (ale ani dokonala!!!) neexistuje. Je asi dost obmedzena, ked este mala potrebu dodat, ze je. Ma uvazovanie na urovni 15 rocneho naivneho dievcata, ktore si mysli, ze raz pride princ na bielom koni. Takato osoba je odsudena na vecne hladanie "dokonaleho" i ked ona "dokonala" urcite nie je a ked raz zisti, ze o nu nik ani bicykel neoprie, tak ju prekvapi, ze nemala pravdu. V kazdom pripade ked pre nu nie si dost dobry, tak na nu kasli. Urcite si najdes dobre dievca, ktore nebude chodit v oblakoch a dovidi si aspon trochu dalej ako na spicku svojho "dokonaleho" nosa.

Messje

Si rozumny chalan akurat si to pokazil tou ziarlivostou.
My zeny sme take...ked mame nieco na tacke len co si zmyslime,prestaneme mat o tu tacku zaujem.
Az ked sa odmlcis a ukazes jej,ze dokazes byt bez nej...ona sama pride.
Bud slusny a odpovedz ked sa ozve ale viac nic.Ziadne prejavy citov.Zena ked zisti ze nieco straca,zacne mat o to zaujem.
Jej proste lichoti ked vie ze ju stale lubis,ale ukociruje to tym ze povie...kamaráti a nic viac.Zo vztahu kamaratstvo nikdy nemoze byt.Sama ta posiela za inou tak jej to ukaz.Teraz je hrdinka ale keby si jej povedal ze si nejaku stretol alebo ze ides s nejakou na veceru,zistila by ze tie lichotky a prejavy uz nebudu patrit jej ale inej.Ziarovka zasvieti.
Mozno sa jej len zapacilo uzivanie s kamoskami.Cvic a makaj na sebe.Chod von s kamosmi a uzivaj si ako ona.Popripade aj male klamstvo nezaskodi.Ak sa ti ozve povedz jej ze teraz nemozes ze ides von a ozves sa zajtra.Nic viac.Zacne rozmyslat.S kym ide von?Preco az zajtra.Keby isiel von s kamaratom,napisal by aj tak.Co ide robit ked sa az zajtra ozve?Chrobaky v hlave jej budu skakat a hryzt jej mozog.Neozvi sa cely cas.Aj ked bude skusat.
Az zajtra :-)
Drzim palce

dobre uz bolo

stracky...tvoja odpoved sa mi paci omho viac...ako bagration..ale samozrejme obaja mate v niecom pravdu...hehe...stracky ano mas pravdu nejdem sa jej ozyvat vobec..uz to skoncilo..ak nieco chce nech sa ozve...napr vcera mi pisala ci nieco nechcem z jedneho nakupneho centra isla s kamoskou na vylet..z nicoho nic..mi napisala nechapal som preco...ale odpisal som ze nie a este sme prehodili par slov a potom som prestal pisat..a takto to budem robit proste ignoracia..pretoze ja som tu bol vzdy prenu vzdy som sa ozval..vzdy som chcel byt snou..vzdy som hladal program..ale tomu je koniec..ak chce ozve sa ak nie...ja vydrzim beznej(dufam:D)...bagration ona hned povedala ze uz somnou nechce byt ze som uzasny vsetko ale proste ziarlivost..a ze nebola v tom vztahu stasna..ona je strasna perfekcionistka..proste ona chce dokonaleho chlapa ..ale som jej povedal taky neni..ona ze je..ja chapem ze je mlada..ale myslel som si ze bude trosku rozumnejsia..ale asi neni...ludia hovoria ze jej som chcel moc dat..a vzdal som sa vsetkeho prenu..ona nie..a to tak potom dopadlo..je si mnou prilis ista a to musi skoncit..nebudem sa kunej spravat ako ku milovanej zene..ale ku kamaratke..uplne..ziadne emocie..nic ...chcem byt prednou ako sebavedomi chlap ktoreho nic take ako rozchod nezlomi...dokazem zit beznej..viem byt stasny..ale najviac co mi pomaha je makanie vo fitku..makam nasebe uz 3 roky..ale proste od rozchodu..totalne sa citim v posilke ako kraaaaal..sila mi ide hore ..akurat nemozem pribrat ..psychika este asi neni uplne v pohode...

bagration

je mi to luto, na zaklade tvojho opisu to naozaj vyzeralo tak, ze ta chce naspat a niektore naznaky teda znamenali len to, ze asi nevedela, ako ti to povedat, alebo nevedela, co chcela. Ale aspon ta nevodi za nos a povedala ti, ako sa veci maju. Mozno to pre teba momentalne znie ako nezmysel, ale ver mi, je lepsie, ze je uprimna a ze sa s tebou nezahrava. To, co povedala o tom, ze raz mozno aj ano, to neber ako zadne vratka alebo nejaku sancu, pravdepodobne ta len nechcela tak ranit. Ak ti navrhla, ze sa mozete kamaratit, to znamena, ze uz k tebe nic neciti. V opacnom pripade by nemohla s tebou chodit von bez toho, aby to s nou nieco robilo. Rozhodni sa, ci ma zmysel sa s nou nadalej stretavat, ak by si mal trpiet pri pohlade na nu. Pre tvoje dobro by bolo iste lepsie sa s nou nestretavat, minimalne kym sa spamatas. Zivot je niekedy taky, v kazdom pripade sa drz.

Stracky

Nadej je v tom ze sa ozvala, ze sa s tebou dobre citi a ze si uznal ze musis na sebe zapracovat. Musis otocit situaciu kde ona je vysmiata ze ma istotu a ty trpis. Skus nasledovne: Dalsie tyzdne jej NIKDY nevolaj prvy. VZDY pockaj kym sa ozve. Mala by sa zacat ozyvat castejsie. Ak navrhnes stretko na utorok a ona nemoze, NESMIES na nu vybehnut "A co v stredu?". MUSIS odpovedat otazkou, ze ak nie v utorok tak kedy? Ked ona povie ze vo stvrtok, ty a akoze zamysli a poom je pokojne a pomaly povedz ze ty vo stvrtok nemozes lebo mas iny program. A urob si na stvrtok program. Ak sa opyta aky mas na stvrtok program daj jej neurcitu odpoved. Moja oblubena je, s usmeom, ze "To ti zatial vobec nemozem povedat" :- ))