mam 27 a rok som mal priatelku...uz sme odseba zhruba 2mesiace...ja ju lubim ona mna uz zevraj nie...viem narobil som hluposti ano ziarlil som..ale uvedomil som si to a bol som aj u psychologicky ktora mi poradila..a zmenil som sa vo vela veciach..ona tvrdi ze som dokonaly chlap prenu uplne vo vsetkom vyhovujem len to ziarlenie....nie ziadne take ze som robil sceny alebo nadaval nanu nie..ale ano ziarlil som..a tak to skoncilo ..ale stale sa stretavame..aj ked to ukoncila povedala ze ma nechce vidiet ani nic ...a povedala ze vztah somnou uz nikdy nechce... potom sme sa mesiac nevideli..ale nakoniec sa sama ozvala..ze ako sa mam a take veci a pozval som u na veceru kde sme sa rozpravali povedal som jej ze som si vedomi chyb...a vsetko chcem napravit a ukazat jej ze viem co treba zmenit a vtedy povedala ze nikdy nehovor nikdy ..ale ze teraz vztah urcite nechce..ale stretavame sa..a stale tvrdi ze jej je somnou dobre..a vzdy ked ju zavolam neodmieta...a ked nahodou sa jej neda tak hned ze ved nabuduce mozme a ze dohodneme sa a tak ze proste chce sa stretnut..ale ide oto ze nevolam jej kazdy den ani kazdy druhy...2 max 3x do tyzdna ju zavolam von hlavne cez vikend..a ked ju pozvem na veceru..alebo sa porozpravat alebo niekam tak neodmieta..ale ona nikdy nezavola..a neivem ako to mam vsetko brat...ci pozitivne alebo negativne..mam cakat nech sa ona ozve alebo??
pomoct s EX
moja rada - trochu si to usporiadať v sebe a ignorovať ju.
tak dnes sme sa dost tak s ex porozpravali...presne ako pisal marion..treba vediet po mesiaci aj nieco ako to je...a povedala ze ona citi zomna ze ju chcem...ze ona to berie cisto ako kamaratske stretnutia..niako viac...povedala nikdy nehovor nikdy o 4roky moze byt vsetko inak...ale teraz urcite nic..ze ona chce kamaratstvo..ze nechce aby som to ja bral inak..ze nechce aby som sa snazil...aby som neskusal a potom nebol sklamany..ze si mam zit svoj zivot..tak samozrejme som sa hned spytal..ze akoze ci mam chodit so zenami vonku a spavat snimi..a ona ze ano..ze sme rozideny nemusim jej byt verny...ze je to moj zivot mozem si robit co chcem..mozme sa stretavat ale chce aby som sa spraval kunej ako kamarat nic viac..takze neviem co robit..ci teraz sa snazit ju ignorovat..aby som trosku si to v hlave usporiadal..alebo stretavat
Ja Ti neviem chlope, ja by som do toho nešiel, aj keď viem, že ju ľúbiš... Mal by si to nechať tak urovnať si myšlienky a ísť svojou cestou... Po prvé dávaš jej moc najavo svoju náklonosť, je Tebou moc istá... si krátko po rozchode, ja osobne by som to ukončil a každý nech ide svojou cestou, je možné ak sa to náhodou dá s5, nemusí to byť už dobré...viem o čom hovorím..
ja jej ten cas davam...povedal som ze ja budem cakat..len ide aj oto ako sa kunej spravat..ako casto ju kontaktovat..kedy je vela kedy malo nechcem tlacit ale ani zas sediet a nic nerobit..ako casto ju zavolat von
Presne ako písali vyššie,komunikácia je vo vzťahu najdôležitejšia takže kľudne sa s ňou porozprávaj, hlavne na ňu netlač a uvidíš že všetko pôjde OK. Musíš jej len dať chvíľu času.Držím palce :-)
ona vie ze ju chcem spat..uz som jej to povedal..a vie ze ju aj lubim aj som sa snazil jej to tak pekne naznacit a vsetko..ale ona vzdy ze.. to je mile..ale...a nic viac nepovie je to uz mesiac a pol co sa snazim jej to dokazovat ale moc sa nepohyname neviem..vzdy mam zmiesane pocity..mozno to je este kratka doba ..a mozno uz ju treba fakt nechat ist..neviem chcel som radu ale tu asi moc ludi nema skusenosti
No tak je to na dobrej ceste, len to nevzdávaj :) snaž sa aj naďalej a možno by nebolo od veci povedať jej na rovinu, že ju chceš späť a uvidíš, ako sa zachová a čo ti na to povie.
a este..ja pracujem v zahranici a kedze skrachoval vztah tak som skusal len tak si dat ziadost na svk..a mam ist na pohovor..povedal som jej to..a uplne ostala obarena..bola ticho...videl som nanej ze ju to zaskocilo..dlhsie nic nehovorila tak som jej povedal ze co sa deje..a ona ze som prekvapena ze chces odyst taka mi prisla uplne mimo..ale potom casom ze jasne treba skusit a take..tak si myslim ze asi jej niesom lahostajny..
bagration: ona ma 24..ano ona sama povedala ze chce cas..ze teraz len kamarati stretavat sa mozme...ze ma ma rada...ale ze nic viac...napr teraz budem cestovat domov a musim ist autobusom 500Km na letisko..ale naspat sa vraciam o tyzden a navrhol som jej ze ak tak ci nepride pomna ze jej necham auto lebo ze ho brat nechcem na letisko..tak rozmyslala otom...som jej povedal ze tam ostaneme na hoteli..pochodime po osle spravime vylet...to je zhruba 6hod cesty...myslim si ze ked nad takym niecim uvazuje lahostajny jej nebude lebo je to dost zaberak..
blonckaa:ano vsetko co som pisal je pravda...ona napisala kamaratke a dostalo sa to kumne..ze som uzasny vyhovuje mi v uplne vsetkom..je moderny akcny ,..zivi ako to mam rada...neni zaprdeny v gauci stale chodime na vyletiky ...so psom vonku(ma psa a ja som tiez psickarr mam doma taktiez a ona je na svojho psa dost naviazana..a proste vidi ze ja ho mam strasne rad a on mna ked pridem tak salie )je pozorny mily vela kvoli mne spravil..nefajci nepije..toto vsetko jej napisala..ale ked sa kamaratka opytala ze ci sa kumne este vrati napisala je to ukoncene hotovo...ale ked sme spolu vonku je uplne vysmiata stasna vidim to nanej ze je somnou radda..este aj tak rozprava uplne milucko takym hlaskom ako dieta..ale zas ked jej napisem tak pise ako keby ani nechcela somnou ako keby som ju otravoval..uplne iny clovek...a to jej nepisem stale...
ja som jej na veceri vela povedal..viem presne co som spravil zle...aj jej slza vysla ...a proste viem co premna znamena..a som jej povedal..ze ja ju lubim a ze budem cakat a bojovat...ze to mi nemoze zakazat...aj ked ma ona bude ignorovat
Ak je všetko to, čo si napísal pravda, tak si super. Urobil si veľmi dôležitú vec, priznal si si chybu ba čo viac, podnikol si aj kroky k náprave. Tvoja ex priateľka ťa teraz možno trošku skúša, či si sa naozaj zmenil, tak to nepokaz a bojuj o ňu, ak ti za to naozaj stojí. Prečo by sa ti mala prvá ozývať ona, ak ty si bol ten, ktorý to pokazil? Nevzdávaj sa a naďalej sa snaž, uvidíš, budete opäť spolu a šťastní. Len to už nepokaz :)