Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pomoct s EX

Príspevok v téme: pomoct s EX
dobre uz bolo

mam 27 a rok som mal priatelku...uz sme odseba zhruba 2mesiace...ja ju lubim ona mna uz zevraj nie...viem narobil som hluposti ano ziarlil som..ale uvedomil som si to a bol som aj u psychologicky ktora mi poradila..a zmenil som sa vo vela veciach..ona tvrdi ze som dokonaly chlap prenu uplne vo vsetkom vyhovujem len to ziarlenie....nie ziadne take ze som robil sceny alebo nadaval nanu nie..ale ano ziarlil som..a tak to skoncilo ..ale stale sa stretavame..aj ked to ukoncila povedala ze ma nechce vidiet ani nic ...a povedala ze vztah somnou uz nikdy nechce... potom sme sa mesiac nevideli..ale nakoniec sa sama ozvala..ze ako sa mam a take veci a pozval som u na veceru kde sme sa rozpravali povedal som jej ze som si vedomi chyb...a vsetko chcem napravit a ukazat jej ze viem co treba zmenit a vtedy povedala ze nikdy nehovor nikdy ..ale ze teraz vztah urcite nechce..ale stretavame sa..a stale tvrdi ze jej je somnou dobre..a vzdy ked ju zavolam neodmieta...a ked nahodou sa jej neda tak hned ze ved nabuduce mozme a ze dohodneme sa a tak ze proste chce sa stretnut..ale ide oto ze nevolam jej kazdy den ani kazdy druhy...2 max 3x do tyzdna ju zavolam von hlavne cez vikend..a ked ju pozvem na veceru..alebo sa porozpravat alebo niekam tak neodmieta..ale ona nikdy nezavola..a neivem ako to mam vsetko brat...ci pozitivne alebo negativne..mam cakat nech sa ona ozve alebo??

bagration

robi len drahoty a nechce, aby to vyzeralo tak, ze sa poddala prilis lahko. Ak si sa naozaj zmenil a ona to tiez citi, tak ti asi este da sancu, ale zrejme sa do toho nechce hrnut. Kolko ma ona rokov?