Dobrý deň. Chcela by som študovať politologiu v BB. A chcem sa spýtať, či sa dá z takej školy dostať za asistentku nejakého politika/političky? Oplatí sa mi to študovať ak by som v podstate chcela robiť len tú asistentku? či sa tam vôbec dá dostať na takú pozíciu bez známostí... Ďakujem za každú odpoveď :) Pekný večer.
Z politologie za asistentku nejakého politika?
No hlavne ti chyba vseobecny prehlad, ale nechyba ti naivita. Vies kolko ludi ma VS titul a je im na dve veci. V zivote to chodi trosku inak.
Vsak chod studovat, co chces. Naco sa pytas, ked uz teraz si najmudrejsia.
Ale prosim vas...ved urcite su tam aj normalne asistentky, nie kazda nafotila eroticke fotky. Ja mam zaujem o serioznu pracu v tejto oblasti. Nechcem aby si ludia pod pojmom "asistentka" predstavovali vselico...
Zlatko, staci ti nafotit eroticke akty a mozes byt asistentkou aj u premiera, nie iba u obycajneho politika.
No...myslím, že viem aké predpoklady myslíš ale určite tam nemôže ísť hocijaká trubka s prepáčením...musí niečo o politike vedieť si myslím. Aj nejaký vysokoškolský titul asi musí mať. A preto volím politologiu lebo z nej sa lahšie dostanem niekde do politiky ako z hocijakou inou VŠ podla mňa.
to ti stacia uplne ine predpoklady, hadam nebudes kvoli tomu kvasit na nejakej politologii v bb