Ahojte ľudkovia. Už z názvu témy asi viete o čom sa chcem s vami baviť, tak sa aspoň nemusím rozpisovať na tri strany. Ide o to, že chcem dredy,ale nie na celú hlavu, len sem tam nejaké dredy (po anj. sa to volá pet dreads aby som bola presná). Chcem sa spýtať, ako si ich mám umývať? Moje vlasy sa mi rýchlo mastia a musím ich umývať každý druhý deň,ale viem, že máčať zbytočne často dredy nie je dobré. Máte niekto skúsenosti s takýmto účesom? PEACE
(ps.pridávam sem obrázok čo sú tie pet dreads)
Chcem dredy
:DDD Pomocnicaaa brofist :D...no viac jak 3/4 si nečíta text ale len názov a z 22komentov boli len tri k veci
christina1988-Bože, ty nechápeš názov témy? Nie je otázka či by ste si ich dali vy, ale ako s umývaním vlasov.
mayaria-Rado sa stalo. :)
fú tak do tohto by som nešla ani za svet zničiť si vlasy
Pomocnica ty si supeer neskutočná ďakujem lepšie by som to nevysvetlila :D♥ a tiež som tú rasovú narážku nepochopila..no asi my 'biele' ženy sme niečo menej :) ..... btw michallinca ja som sem napísala tému s otázkou ako ich umývať či to bude fajn vyzerať nie na názor či si ich dať či nie.. očividne nie každý to pochopil a musel napísať hovadiny ako tuto 'drbe vam'
pokial nic proti tomu nikto nema a tebe sa to paci tak preco si to rovno nedas? nemusela si pocuvat taketo narazky
Mayaria- vieš niektorí si tu vyleju hnev namiesto toho aby poradili. Rada znela nedávaj si to? A názov témy je ,,CHCEM DREDY!´´ tak sorry drbe vám, ale je to len a len na nej, či ich chce a ako vidíš, jej chalan nemá nič prosti a typujem, že nie je nenormálny. :)
A drbe vám-biele slovenky? BIELE? čo, že dredy majú kvôli tomu, že ich majú černosi, lepšie povedané ľudia negroidnej, ekvatoriálnej rasy? Keď chcem byť presná. :) Nie, ony ich majú preto lebo sa im to páči, ak sa to nepáči tebe, tak ti nikto nekáže dať si ich, ale ani tu písať, že niekto nemá robiť niečo čo sám chce. Ale zasa, úprimnosť sa cení. :)
Pekný deň. :)
Neviem prečo hneď útočíš. Nikdy by som si dredy nedala kvôli trendu ale kvôli životnému štýlu. A môjmu chalan proti dredom nič nemá
Fakt nechapem, preco sa biele Slovenky musia dobrovolne takto zohavovat takymito humusacinami... To naozaj sa musite opicit po vsetkom co vam ukazu v debilnom americkom filme? A mimochodom ziadnemu normalnemu slovenskemu chalanovi sa toto na dievcatach nepaci, pretoze je to hnus.
Chcieť je pekná vlastnosť, ale mať je ešte krajšia:-)
Asi si spravím na začiatok jeden dva a keď sa mi to bude páčiť spravím si ich viac :)