Chcem dredy

Príspevok v téme: Chcem dredy
Mayaria

Ahojte ľudkovia. Už z názvu témy asi viete o čom sa chcem s vami baviť, tak sa aspoň nemusím rozpisovať na tri strany. Ide o to, že chcem dredy,ale nie na celú hlavu, len sem tam nejaké dredy (po anj. sa to volá pet dreads aby som bola presná). Chcem sa spýtať, ako si ich mám umývať? Moje vlasy sa mi rýchlo mastia a musím ich umývať každý druhý deň,ale viem, že máčať zbytočne často dredy nie je dobré. Máte niekto skúsenosti s takýmto účesom? PEACE
(ps.pridávam sem obrázok čo sú tie pet dreads)

vaporwave

na youtube su instruktazne videa ako robit dredy, ak chces len par mozes si sama urobit. ja som si tiez takto pred rokom jeden vyrobila :) v spodnej casti, takze ho velmi nie je vidiet a taktiez je to prakticke pri umyvani vlasov, da sa to dobre oddelit od zvysku - a teda, ja si tie vlasy umyvam denne, cize aj to miesto ako je robeny dred od korienkov a este dakych mozno 5 cm kazdy den je umyte, ten zvysok asi tak raz za 3 mesiace :D je potrebne ale to pravidelne kontrolovat ci tam nemas usadene daco, taktiez zahackovat vlasy co su von, alebo to nejako odstrihnut.. :) btw este taka drobnost, vacsinou ked ma niekto po celej hlave dredy tak je to dost tazke...

tiez sa mi uz raz v mhd naskytol taky pohlad ze chlapec predo mnou mal dredy a v jeho ciernych vlasoch bolo vidiet velmi dobre kolko svinstva tam ma.. no nie kazdemu sa o to chce asi starat...

patka89

Ahoj, dnes sa nedajú kúpiť dredy ktoré sa pripínajú do vlastných vlasov? Ked ich chces len par tak mi to pride ako lepsia moznost.. nieco ako clip in vlasy, ktoré mozes proste zlozit ked ich nebudes chciet.

Mayaria

Ďakujem bagration a pomocnica :)) ...ja po dredoch túžim tri roky a teraz budem mať 17 myslím že už som na ne dosť stará a hlavne sa mi to páči ale bojím sa toho umývania a ešte ako to budem umývať keď budem mať normálne aj dredaté vlasy..