Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podvadza ma manzelka - DNA test?

a_dr1a

Neisty, zrejme trpis chorobnou ziarlivostou alebo inym. Su aj jednoduchsie sposoby, ako sa da zistit nevera. Uz som ti sem pisala ohladne tohto. Tie skvrny nemusia vobec nic znamenat, vsak zeny bezne mavaju sekreciu hlien....
No vsak ako chces. Kontaktuj sa na laboratorium lekarskej genetiky a tam uz dostanes pokyny postup co a ako dalej

neviem111111

vies, zeny maju taku vec, co sa nazyva ze VYTOK. vela zien preto nosieva aj pocas mesiaca tzv. intimky. zaujimalo by ma preco si myslis ze ta podvadza. hrabat sa v kosi a studovat jej obsah vloziek, no pekne si padnuty na hlavu. prestan pozerat tolko CSI, neni tam z coho urobit dna test

Neisty

Manzelka bola v sobotu vecer v meste vraj s tancovat s kamaratkmi vratila sa neskoro po polnoci. Pozrel som nohavicky v kosi na pradlo boli ciste. Patram dalej a naspodku kosa na odpadky som nasiel malu vlozku s dost velkymi skvrnami nevyzeralo to na krv. Myslim ze mam dokaz ved preco inak by sa ju snazila schovat? Vie niekto kam to poslat na testy? Slovensko alebo zahranicie? Kolko taky test asi stoji? Viem ze DNA test pri rozvode asi tazko pomoze no potrebujem mat istotu sam pre seba kazda rada je vitana

Biela Kobra

Fake tema. Ibaze by sa naozaj nasiel kreten, ktory sa chce rozviest na zaklade vytoku na manzelkinych nohavickach a po zalozeni temy sa uz nikdy neozval.

enfin

a_dr1a
zalez už hocikde a hlavne odtiaľ nevyliezaj !!! tie tvoje príspevky sú totálne odveci, na tvoje "múdrosti" nie je nikto zvedavý!