Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podvadza ma manzelka - DNA test?

0vecka

cicamica1111 pretoze tie nohavicky uz niesu na nej... kludne ich mohol zobrat poprosit kamarata nech si spricne... toto nieje ziaden dokaz.. dokaz by bolo decko s DNA ineho chlapa alebo fotky popripade svedecke vypovede ludi ktori ich prichytili, pohlavna choroba ktoru zakladatel nema a nakazila sa nou az po svatbe atd... s tymi nohavickami si moze vytriet rit

cicamica1111

teraz asi ja som na hlavicku... cisto teoreticky, preco semeno ineho muza na jej nohavickach by nemoholo byt pouzite ako dokaz... co uz ine, ak zostavame IBA pri DNA testoch... ak by teda tie nohavicky boli fakt jej, ale aj to by ukazalo DNA.....

0vecka

ty si trosku na hlavicku .. alebo si robis srandu...

dajme tomu ze na jej nohavickach najdu semeno neznameho muza ... ako to chces pouzit ako dokaz?

najdi si radsej pravnika a sukromneho detektiva ...

grckagrc

Treba si najst zenu, ktora ti bude verna a potom si ju vazit. Nie taku, co ti vsetci kamosi zavidia, chvalia, ale aj opichavaju.

Z gatiek nic nezistis, ved moze pouzivat kondom. A ako sa da zo slin, ci vlasu zistit nevera prosim ta?

Ak ti je neverna tak je to bud jej charakterova vlastnost a to si mal zistit skor, alebo si ju k tomu dohnal, ze si sa k nej nespraval ako si mal. Alebo si chorobne ziarlivy, mozno bez priciny.

kikinara

a co ak ta nepodvadza,a namyslas si to.To ju uz nemas rad ked uz myslis na rozvod?Ak nie rozvedu vas aj bez dokazou,ale but opatrny,mozes neskor lu
tovat

mackozusa

ziadne priame otazky, ziadne komunikovanie to su len dristy, zober vzorku vlas a najidealnejsie ster slin a posli na rozbor, ked budes mat jasny dokaz potom tu s_ku konfrontuj a nech ta neosklbe, zeny co pidvadzaju si zasluzia exemplarnu priucku

Joleen

A ako to chceš z nohavičiek zistiť? Však sa jej opýtaj na rovinu nemáte medzi sebou vybudovanú komunikáciu?