Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podvadza ma manzelka - DNA test?

a_dr1a

Prenickovana/y uffffff)) Vacsina tu riesila DNA, nohavicky, biolog.material. Ovecka spomenul detektiva. Ja som v 1odstavci pisala konkretne kroky, co ma robit, na co sa ma sustredit, co sledovat ai. Tak nekecaj a mier v dusi maj) Ozaj. A ty si mu co take poradil/a?))

kikkinna

A preco myslis ze ta podvadza?Ak to medzi vami nefunguje a navyse si myslis ze ta podvadza ,tak sa odstahuj a nespite spolu ta pol roka.Najdi si akoze priatelku a sud vas rozvedie.Ale to ti radim az v krajnom pripade a ak ju fakt nelubis a je to medzi vami zle.Ale ak si moc podozrievavi a moc si namyslas tak s tym prestan lebo s ona bude chciet rozviest s tebou.Ak su este medzi vami city tak nechaj vsetko na cas,mozno prides na nejaky pravy dokaz spravaj sa normalne mozno prides prirodzene a nenutene na com vlastne si ked to budes najmenej cakat.Vravim ti nechaj to podozrievanie lebo si mozes zbytocne skazit manzelastvo .

a_dr1a

Tak ak ma podozrenie na jej neveru, tak rozhovor co vyriesi? Nic. Tak ako sa muzi riadia "zatlkaj zatlkaj zatlkaj" tak to iste robia aj zeny. Kolki sa k nevere nepriznaju ani ked na nich mate jednoznacne dokazy.
Dalej. Ked som si tvoj prispevok precitala, hned ma napadlo, ze niekto asi rad pozerava rozne USA krimi)) CSI Las Vegas Miami New York ai. Zabudni na DNA)
Takze. Najskor si vsimaj jej fon (ci ho neskryva, sms, mms, caste hovory telefonaty s niekym - kludne to moze byt aj zena. Kolki maju inak oznacenych "milencov"), soc.siete si vsimaj - FB pokec maily ai, zvyklosti navyky ci nezmenila, zrazu ci nema vela stretavok s "kamoskami", ci sa nesprava "inak" ako obvykle, zmena satnika vyzoru ai, zmeny spravania. Ak nenajdes dokazy, zainvestuj si do sukromneho ocka detektiva a ak chces usetrit, odsleduj si ju ty sam (odid prec ako mavas vzdy vo zvyku, ze ides do prace a nenapadne si ju odsleduj sam).

Moj dobry kamos si vzdy vybera rovnaky typ zien. Proste je nepoucitelny. Vsetko na jedno kopyto zeny, take tie modelkovske typy, krasne samice, postavicky prsia naspulene pery, vlasy vzdy ako od kadernika, vyzyvave mlade krasne, oblecenie ako z mola, stokle ai, no proste kocky. A kazda jedna ho doteraz podviedla s inym inymi. Teraz u tejto najnovsej (su spolu 1,5r) mal tiez tusaka ze sa nieco deje, tak raz si doma zabudla mobil a nedalo mu to, lebo sa velmi zmenila, tak si pozrel jej fon a nasiel tam sms medzi nou a jej novym kolegom. V tej praci je len necely mesiac a uz si pisali zalubene sms, potom nasiel sms kde ju kolega volal na FB lebo jeho priatelka ziarli a kontroluje mu obcas fon sms. Potom nasiel sms medzi nou a jej najlepsou kamoskou kde dotycna pisala ako sa ten jej novy kolega super bozkava. Ako jej slubila kamoska dat "aliby" pred tymto mojim kamosom. No sila. Tak si tie sms ulozil prefotil do svojho fonu. Ked boli spolu, povedal jej, ze sa hanbi za to co spravil ale ze citil, ze sa zmenila ai, ze si pozeral jej fon a povedal jej co tam nasiel. Zatlkala. Ked jej ukazal tie sms a ine dokazy, rozplakala sa, az pod tarchou dokazov prestala klamat, dovtedy mu rovno do oci vsetko zatlkala.....

0vecka

grckagrc ak zaplatis tak sa tym zaoberat budu... on to asi myslel stylom ze si typek do nej spricol a ze to potom neskor vytieklo... je mozne ze uvidel jej spodare an aktorych bola nejaka hmota ktora sa mu nepozdavala..

0vecka

a dalsia vec je ze je dost nepravdepodobne ze by sa tam nieco naslo...logicky asi pouzila ochranu ak neni uz uplne nahlavu padnuta, jedine ze by mala jedneho dlhodobeho