vidím to vo svojom okolí a na xy prípadoch... naozaj nikdy nepochopím ako možu byť muži tak bezcitné tvory že ich vôbec nezaujímajú ich vlastné detičky... že sa dokážu na tehotnú ženu úplne vykašlať a celý život sa nezaujímať o svoje deti... minulý rok na leto ked sa mi narodil syn ma priatel po 2 rokoch opustil vraj sa na to všetko okolo malého necíti... odvtedy o neho vôbec neprejavil záujem ... nič absolútne ani ho neprišiel pozriet nekupil mu hračku nezaujíma sa o nás... strašne ma trápi ako môže byť niekto taký tupec že sa ani nepríde pozrieť na svoje dieťa nepohladká ho nepohrá sa s ním a moj syn bude vyrastať bez otca bez jeho podpory lásky... bez všetkého... prečo musia byť muži taký zlý??
ako môžu byť muži tak bezcitný??
Ja to tiež nepochopím.su to hajzli...ja si nedokážem predstaviť nestarat sa.nezauijimat sa o svoje dieťa..malé nevinné bezbranne stvorenie....
na otazku neviem odpovedat, ale ak nejavi zaujem najdi si muza ktory vas bude mat rad. teba aj dieta. ja som roky cakala kym sa otec dietata zmeni, bola sama a nakoniec aj tak bezvysledne. treba sa pohnut, nestat na mieste, nerozmyslat nad tym a nestracat cas...