Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako môžu byť muži tak bezcitný??

Príspevok v téme: ako môžu byť muži tak bezcitný??
nestastnamamicka

vidím to vo svojom okolí a na xy prípadoch... naozaj nikdy nepochopím ako možu byť muži tak bezcitné tvory že ich vôbec nezaujímajú ich vlastné detičky... že sa dokážu na tehotnú ženu úplne vykašlať a celý život sa nezaujímať o svoje deti... minulý rok na leto ked sa mi narodil syn ma priatel po 2 rokoch opustil vraj sa na to všetko okolo malého necíti... odvtedy o neho vôbec neprejavil záujem ... nič absolútne ani ho neprišiel pozriet nekupil mu hračku nezaujíma sa o nás... strašne ma trápi ako môže byť niekto taký tupec že sa ani nepríde pozrieť na svoje dieťa nepohladká ho nepohrá sa s ním a moj syn bude vyrastať bez otca bez jeho podpory lásky... bez všetkého... prečo musia byť muži taký zlý??

michael067

Boli sme rodina 4 súrodenci ako deti sme vnímali veľmi intenzívne keď niekto z našej rodiny odišiel (nebudem konkretizovať) ale samozrejme toho dotyčného to nezaujímalo, on sa staral len o seba svoje dobro a JA JA JA, hoci ten človek mal určité zavazky.
Môžem povedať že ten život potom už nebol taký ako predtým nebol taký radostný a šťastný ako predtým
Preto ak sa rozhodnete splodiť dieťa berte to tam že máte povinnosť buď mu minimálne fyzicky nablízku a psychickou oporou do tých 18 rokov, nie že odídete keď má 7-8 rokov a potom sa čudujete čo a ako je možné že z neho vyrástlo to čo vyrástlo.
Na každé dieťa to vplýva inak.
Niektorý dôjdu dokonca tak ďaleko že su mu není ani tou psychickou oporou ale za malý čas čo ho prídu navštíviť mu začnú vyčítať: Ako to že to nevieš, si tak nešikovný, atď"
Toto je jednoznačne rodičia není
Pamätajte min 17-18 rokov mu byť nablízku, 20 ročnú pôžičku si tiež neberiete na len tak že ju po 7 rokoch prestanete splácať.

michael067

Filip poviem ti takto v našej rodine rozhovor nechýbal, len len začal chýbať prečo pretože rodičia súkromné rodine veci s ktorými sme sa ako malí zdôverovali medzi sebou roznášali všade po okolí.
Potom každý otravoval a pýtal sa na otázky o ktorých nemal ako vedieť.
Nakoniec sme (aj súrodenci) zistili že je lepšie nikomu nedôverovať a "neotvárať sa"

Filip TT

V Modrom z neba boli opakovane situácie, že keď sa matke narodilo dieťa s postihom, partner ju opustil a ona bojovala sama. Vždy mi tam chýbal rozhovor s tým otcom, že ako to vidí on.

Vo svojom okolí máme prípad, že otec opustil rodinu kvôli milenke. Žena ho mala rada a bola mu ochotná odpustiť ak sa vráti, mal dve dcéry na dolnom stupni ZŠ, ktoré sa vždy tešili, keď ich prišiel navštíviť. Teraz sú z nich už stredoškoláčky, sú veľmi pekné a šikovné a o otca už nestoja, lebo ich sklamal. Milenka ho už dávno vyhodila z bytu - svoj osobný život totálne pre.ral. Je chudák.

Dnes už sa už nejak v spoločnosti necení, keď je muž zodpovedný, taká verejná mienka už takmer nie je. Opustiť rodinu a svoje deti je normálne, človek ktorý opustil svoje deti už nedostane žiadny negatívny feedback, ktorý by ho prinútil zamyslieť sa nad sebou. Naopak propaguje sa to:
www.lidovky.cz

Ani tu na Zdraví si nepamätám na článok, ktorý by písal niečo pozitívne o rodine. Tu sa skôr človek dočíta, aké užitočné je vo vzťahu masturbovať a predstavovať si pritom súlož s niekým iným.

Takže odpoveď na otázku prečo sú muži takí bezcitní je, že sú takí, ako boli vychovaní. Kiež by tvoj syn bol vychovaný inak.

Mesačný princ

Po niekoľkých stretnutiach som vždy vedel kto je aký človek, ale ako je to možné neviem. Púšťam si do života len tých ľudí, ktorí mi za to naozaj stoja. Nikdy som neľutoval nič zo svojho života a žiadnu ľudskú bytosť, ktorú som k sebe pustil :) veľmi veľa mi tie bytosti dali a veľmi veľa som sa od nich naučil.

všetko na svete sa dá, aj odhadnúť ľudí :)

niekto z davu

bagration nenarážam na teba, pokiaľ viem dobre čítať, nie ty si použil prvý túto premúdru vetu a áno žiaľbohu máš pravdu, veľa žien vlastne ani neviem prečo upredností tzv. grázla pred slušným chlapom a ak si prečítaš poslednú vetu môjho príspevku, súhlasím aj s tým, že si za to potom môžu samy, ak už vedia aký je a aj napriek tomu s ním zostanú...len hovorím, že dopredu sa to zistiť nedá a tá veta mi tak prvoplánovo znela...
angel demon, aj keby si mala pravdu, to sa musíš v každej téme takto vyjadrovať? Na ženu máš otrasný slovník, prepáč...

bagration

niekto z davu
ak narazas na mna, tak ja som pisal o roznych grazloch, ktori sa bohuzial pacia mnohym zenam. Cim vacsi frajer a cavo, tym lepsie. Nepisal som o autorke tejto temy, len som pisal vo vseobecnosti o tom, ze velmi casto sa to stava zrovna, ak si zeny myslia naivne, ze sa taky "charakter" zmeni.

ANGEL-DEMON

"že sa na to necíti..." otázka znie: dieťa bolo plánované? alebo si ho oklamala ze beries HAK a urobila si mu dieta bez jeho vedomia, lebo si čakala ze si ho k sebe priputaš...?!
a dalsia vec: najprv sa rieši svadba! a až potom deti.... lebo čo je to "priatel" ? absolutne nič! (pritom ja svadby neuznavam ale toto je sakra vynimka!)
O takýchto veciach sa maju dvaja ludia rozprávať, či vobec chcu deti, kedy atd.... a nie že si ho postavila pred hotovu vec...!
a nech mi nikto nehovori ze "bola to nehoda, ci neplanovane atd..."
lebo to sa nedá... jedine že by dotyčna sa potkla a spadla na ko*kot ktory striekal....! vtedy by to bolo "nahodou" "nehoda" "neplanovene"

michael067

Ale teraz važne je idiot ak sa o vás nepostará, žial nepoznáme aj jeho stranu príbehu takžé nemôžem súdiť,.
Ak sa na dieťa necítil tak sa mal citíť na kondom, no ak sa ani an kondom necítil tak sa mal vykašľať na sex.
pretože kondom je určite lepšia ochrana ako tabletky

niekto z davu

No zato jej tu teraz nemusíte všetci nakladať, má toho dosť aj bez vašich ponaučení, aj keď súhlasím s tým, že plakať jej teraz nepomôže, len sa na neho vykašľať a ísť ďalej..
Nepáči sa mi však veta, že čo si vpustíš do života, to máš, ono to niekedy nevieš, koho si vpúšťaš do života alebo snáď autor tejto múdrej vety to vie odčítať z očí? To, keď zistíš, čo je zač a či sa rozhodneš ho naďalej nechať alebo vyhodiť zo života, je vec druhá...vtedy si už zato môžu ženy naozaj samy.