vidím to vo svojom okolí a na xy prípadoch... naozaj nikdy nepochopím ako možu byť muži tak bezcitné tvory že ich vôbec nezaujímajú ich vlastné detičky... že sa dokážu na tehotnú ženu úplne vykašlať a celý život sa nezaujímať o svoje deti... minulý rok na leto ked sa mi narodil syn ma priatel po 2 rokoch opustil vraj sa na to všetko okolo malého necíti... odvtedy o neho vôbec neprejavil záujem ... nič absolútne ani ho neprišiel pozriet nekupil mu hračku nezaujíma sa o nás... strašne ma trápi ako môže byť niekto taký tupec že sa ani nepríde pozrieť na svoje dieťa nepohladká ho nepohrá sa s ním a moj syn bude vyrastať bez otca bez jeho podpory lásky... bez všetkého... prečo musia byť muži taký zlý??
ako môžu byť muži tak bezcitný??
nie som si istá či len muži sú bezcitní
napisali ti to- dostala si odpoved. Velmi zovseobecnujes muzov. Ja by som taku vec nikdy nedokazal urobit. To "akeho si si pustila do zivota, takeho si mala" je trochu drsne, ale bohuzial velmi casto pravdive. Zeny velmi casto pritahuju rozni grazli a naivne si myslia, ze kvoli nim sa zmeni. Ale to je najcastejsie osudovy omyl.
Ale ked stebou sustal tak sa na to citil !ale ked ma byt stastnym oteckom tak sa uz neciti ,kde sa podeje laska ktora je na zaciatku ,ale nepoznam okolnosti davat vinu zene za to ze jej muz ujde nie je spravne ,vela krat zena miluje grazla a potom to tak vyzera.,ale sucitim skazdou zenou ktora je dobra a musi vychovat dieta bez muza ak on nechce
Keby sa zenam nepacili tzv. "sebavedomi" a "nezavisli" muzi, teda despoticki, egoisticki, bezohladni, materialisticki, nasilnicki hlucni egomaniacki, cynicki hajzlici, tak aj tie manzelstva by vyzerali inak... Ale kym vas budu pritahovat prave tieto typy, tak dovtedy si s nimi aj budete uzivat tie nasledky ktore z toho plynu a napriklad sa triast ze s kym vas zasa podvadzaju alebo kedy vas zbiju, ci opustia, ci uz kvoli detom alebo pretoze ochoriete, ci stratite fyzicku atraktivitu.
*súhlasím...
Inak, súhasím s príspevkom diskutéra kábel.
Je to o povahe a nie o pohlavi a k tomu pripocitaj, ze si si ho ty vybrala do vztahu. Ja som planoval s priatelkou svadbu, deti a spolocny zivot, ale ona si vybrala inak. Nenadavam na nu, ani vseobecne na zeny. Viem, ze dobrych zien je vela. Bol to moj slobodny vyber jej za partnerku, tak isto ako si si vybrala ty. :) Neboj, pride dalsi (a dalsi...).
Predpokladám, že ste chceli napísať "bezcitní", ale k téme:
Na základe obsahu Vášho príspevku usudzujem, že pri vlastnostiach mužov príliš zovšeobecňujete. Nakoľko aj ja som príslušník skupiny (správne pohlavia) "bezcitných mužov", cítim sa týmto "otitulovaním" mierne urazený. Skúsim sa však nad to povzniesť a pokúsiť sa poradiť Vám.
Na Vašom mieste by som skúsil "hľadať šťastie". Hľadať šťastie v zmysle pokúšať sa započať vzťah s nejakým mužom. Citlivým mužom. Tých je minimálne 30% z populácie všetkých mužov (hoci neexistuje presná definícia slovného spojenia "citlivý muž"), takže z nasledujúcich 3-4 vzťahov Vám určite jeden výjde.
Na to, akým bude otcom, si mala myslieť vtedy, keď si s ním išla do postele.