Ahojte. Zoznamila som sa s jednym muzom. Hned sme si sadli, porozumeli, bolo nam spolu dobre. Netajil sa tym, ako sa mu velmi pacim, ze je mu so mnou vyborne. Vola mi denne, pise mi stale, stretavame sa vzdy, ked sa len da. S nicim sa mi netajil, ze je este len 2 mesiace po rozchode. Ale povedal, ze rok chodil k psychologicke, aby sa k tomu rozchodu odhodlal. Rok zili vedla seba ako cudzinci, ani spolu netravili cas, ani intimnosti. Potom sa k tomu odhodlal. Ona sa este vo vztahu zalubila do ineho. Na tohto uplne kaslala. On ma uz objednanu stavbu bytu, vyplatenu. Buduci rok sa tam ma stahovat. S ex mali spolu dom, to si vysporiadali. Nastupuje teraz do novej prace. Spoznal mna (sme spolu mesiac, a vtedy mi povedal, ze je 2 mesiace po rozchode). Uz ma zobral ukazat mi, kde mu stavaju to byvanie. Rozprava o nasej spolocnej buducnosti, ako tam spolu budeme zit od buduceho roka, ako si to spolu zariadime, planuje vylet do Prahy (uz sme boli spolu v obchode pozerat sedacku do obyvacky, kuchynu, postel do spalne).
A teraz co ma zarazilo.
Ja na facebook nechodim az tak casto. No a dnes som tam bola. Viem, ze je na facebooku. Tak som si ho klikla a zrazu pozeram ako take teliatko, ale on tam ma stale fotografie so svojou ex. Ked som si pozrela jej profil, ona ho tam nema. Aj ked fotiek tam ma dost. On tam ma s nou fotky, ako sa bozkavaju, ako sa objimaju, proste spolocne fotky. No a teraz si pripadam ako blbec. Ze som ako keby len nahrada za jeho ex. Ze stale ju lubi, ked aj po rozchode tam ma s nou spolocne fotky. A to kvoli nej chodil aj k psychologicke, lebo posledny rok, co boli spolu, bolo vraj peklo. A dnes som videla na fb tie ich spolocne fotky. Citim sa hrozne.
Neviem,co si mam o nom mysliet
to bude nejaký psycho-maniak.... poznám jedneho čo stále stalkuje svoju byvaju... a stale mi len o nej hovoril a písal.. uplne psycho...
Jatt. Vzalo ma to. Prave dnes sme mali spolu intimnosti (nie milovanie, no nebolo od toho daleko). No a potom som zbadala tie ich spolocne fotografie, vzalo ma to. Este vcera som mu hovorila, ze ak sa chce vratit k svojej ex, pochopim to. Razne odmietol, ze on ma v tomto jasno. Ale po tych intimnostiach som videla, ze bol zamysleny, myslienkami inde.
ahoj, uz to, ze mu trvalo rok, kym sa rozisiel a potreboval k tomu psychologa, je podla mna maximalne divne. A zit s "este stale priatelkou" a ona medzitym uz s inym... a uz po dvoch mesiacoch on s tebou.. daj si radsej pozor.
wsws, presne tohto sa bojim. Mne to prisla tiez kratka doba od rozchodu, ale hovorila som si, ze dlho chodil k psychologicke, kvoli tomu rozchodu. A dnes, ked som videla na fb tie ich spolocne fotky, proste mi az slzy vbehli do oci.
*najpravdepodobnejších...
Vyjadrím sa stručne. Dôvodov, prečo Váš priateľ ponechal na sociálnej sieti fotografie so svojou "ex", by sa dalo nájsť mnoho. Azda jeden z najpravdepodobnejší je dôvod nedostatku času, resp. mierná lenivosť (ostro povedané) odstrániť tieto fotografie. Skúste s priateľom započať konverzáciu o vyššie uvedenom probléme s tým, že nepodľahnete emóciam, alebo prípadne nie dobrej nálade.
brzdi, do nicoho sa s nim nehrn!
chce ta vyuzit na pomstu voci nej
nema to v sebe vyriesene
ziadne vylety, obmedz stretavanie a daj mu cas
on ta mozno ani nechce, si len ako sa hovori "prevoznik"