Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem,co si mam o nom mysliet

Príspevok v téme: Neviem,co si mam o nom mysliet
Hukajdo

Ahojte. Zoznamila som sa s jednym muzom. Hned sme si sadli, porozumeli, bolo nam spolu dobre. Netajil sa tym, ako sa mu velmi pacim, ze je mu so mnou vyborne. Vola mi denne, pise mi stale, stretavame sa vzdy, ked sa len da. S nicim sa mi netajil, ze je este len 2 mesiace po rozchode. Ale povedal, ze rok chodil k psychologicke, aby sa k tomu rozchodu odhodlal. Rok zili vedla seba ako cudzinci, ani spolu netravili cas, ani intimnosti. Potom sa k tomu odhodlal. Ona sa este vo vztahu zalubila do ineho. Na tohto uplne kaslala. On ma uz objednanu stavbu bytu, vyplatenu. Buduci rok sa tam ma stahovat. S ex mali spolu dom, to si vysporiadali. Nastupuje teraz do novej prace. Spoznal mna (sme spolu mesiac, a vtedy mi povedal, ze je 2 mesiace po rozchode). Uz ma zobral ukazat mi, kde mu stavaju to byvanie. Rozprava o nasej spolocnej buducnosti, ako tam spolu budeme zit od buduceho roka, ako si to spolu zariadime, planuje vylet do Prahy (uz sme boli spolu v obchode pozerat sedacku do obyvacky, kuchynu, postel do spalne).
A teraz co ma zarazilo.
Ja na facebook nechodim az tak casto. No a dnes som tam bola. Viem, ze je na facebooku. Tak som si ho klikla a zrazu pozeram ako take teliatko, ale on tam ma stale fotografie so svojou ex. Ked som si pozrela jej profil, ona ho tam nema. Aj ked fotiek tam ma dost. On tam ma s nou fotky, ako sa bozkavaju, ako sa objimaju, proste spolocne fotky. No a teraz si pripadam ako blbec. Ze som ako keby len nahrada za jeho ex. Ze stale ju lubi, ked aj po rozchode tam ma s nou spolocne fotky. A to kvoli nej chodil aj k psychologicke, lebo posledny rok, co boli spolu, bolo vraj peklo. A dnes som videla na fb tie ich spolocne fotky. Citim sa hrozne.

Messje

Ahoj hukajdo
Inak to ani dopadnut nemohlo.Podla toho co si o nom napisala som vedela ze to urobi.
Mas vedla seba super cloveka.
Vidis,zbytocne si sa trapila.Niekedy staci tak malinko aby sa pekny vztah narusil ked je na zaciatku.
Teraz vies ze vzdy treba rozpravat a nedrzat v sebe.
Moc vam obom drzim palce

Hukajdo

Ahojte. Slubila som vam, ze vam sem napisem, ako to dopadlo. Akurat som po stretnuti s nim. Dopadlo to tak, ze pri veceri v restike mi sam od seba povedal. Co sa tyka toho facebooku, tak islo asi o fotky s ex. Ze? Ja, ze ano, ze som si pozerala jeho profil, zbadala som tam tie fotky a... Nenechal ma ani dohovorit a povedal mi. Ja som ich hned vtedy zmazal. Mozes sa pozriet, ze uz tam nic nie je. Ja som mu povedala, ze mu verim, ze odvtedy som na jeho profile ani nebola (co je aj pravda). On mi pokojnym hlasom povedal, ze uz je teda vsetko v poriadku, a ze je rad, ze sa to medzi nami vysvetlilo. Ja som sa mu podakovala a bolo.
Teraz doma som si jeho profil pozrela, a naozaj su vsetky fotky s nou prec. Ostatne fotky tam ma, a tie s ex, vsetky vymazal.

Richard-M

Je neuveritelne kolko skody dokaze ten hnusny FB napachat. Nielenze su tam fotky byvalych co irituje sucastne, ale FB dokonca zvadza riesit prave na FB (sick) to co by mala byt "uprimna a otvorena" komunikacia, najlepsie pri dobrej veceri alebo este lepsie po dobrom sexe... bez hanby, cervenania sa a bez akehokolvek napatia, celkom prirodzene, bez akehokolvek strachu ze ho "zranime" ci "vyplasime" asi tak ze...Ty, nieco som sa ta chcela opytat. Preco si stale na FB opatrujes fotky s byvalou? Uplne kludny ton as taky asi ako otazka "nevies co hraju v sobotu v kine?" A potom len treba pocuvat a hlavne si vsimat rec jeho tela, ako sa tvari, kam pozera (ak kuka dolu do strany tak pravdepodobne klame, ak si kuka na spicky topanok tak sa hanbi),

lolinka

Ono samotny fakt ze tam ma fotky s byvalou by problem nebol. Aj v minulosti som mala vztah s chlapom a mal na fb par fotiek s byvalou, ale to boli take fotky z vyletov. A nerozpraval o nej a ja som to nikdy neriesila. Proste som to brala ze je to jeho minulost ok tak to tam ma. Ale problem je prave ked o nej vkuse rozprava a ked tam ma intimne fotky kde sa objimaju, pusinkuju a dobreze aj nesulozia. Vtedy je jasne zamilovany do ex a teba berie len ako utechu.

lolinka

On v nasom meste nepoznal ludi hoci neviem jak je to mozne lebo tu uz dva roky zil, ale nemal s kym chodit pit a on sa chcel asi opijat zo zialu nad stratou byvalej alebo neviem. Proste ma tahal do krciem pit, ja na toto ale nie som a skor som sa ho snazila tahat na vylety. Inak to nebol ozran a bol to aktivny sportovec. Mna mal evidentne aby sa mi mohol vyplakat z toho jak je mu smutno za ex lebo stale o nej rozpraval.

lolinka

Toto mi dost pripomina mna a jedneho chlapika s ktorym som kratko randila. Sprvoti mi pripadal fajn, len akosi moc rozpraval o svojej ex. Tiez to bolo ako u teba, ze ona si nasla ineho a nechala ho. Sprvoti si ma vobec na fb nechcel pridat, nakoniec pridal ale upozornil ma, ze tam ma fotky s ex. A tiez mal taketo podobne, ako pusinkove, ako spolu lezia v posteli a pod. Tak som ho rovno konfrontovala, ze evidentne stale miluje svoju ex a ze na vztah medzi nami dvoma to nevidim, ale ze mozme byt kamosmi. A on mi to potvrdil, ze naozaj ju miluje. Suhlasil, ze budeme kamosmi, ale nakoniec sa ani to neosvedcilo, lebo 2x sme sa mali stretnut chcela som ho niekam vytiahnut na vylet a 1x to zrusil, druhy x ani nedosiel ani sa neunuval dat mi vediet ze so mnou nikam nejde miesto toho si na fb pridal dalsiu fotku so svojou ex, s ktorou boli na rovnakej akcii. Tak som ho vymazala a mam pokoj. Naco otravuje ked to nema vyriesene. A ten tvoj bude to iste podla toho co pises.