Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem,co si mam o nom mysliet

Príspevok v téme: Neviem,co si mam o nom mysliet
Hukajdo

Ahojte. Zoznamila som sa s jednym muzom. Hned sme si sadli, porozumeli, bolo nam spolu dobre. Netajil sa tym, ako sa mu velmi pacim, ze je mu so mnou vyborne. Vola mi denne, pise mi stale, stretavame sa vzdy, ked sa len da. S nicim sa mi netajil, ze je este len 2 mesiace po rozchode. Ale povedal, ze rok chodil k psychologicke, aby sa k tomu rozchodu odhodlal. Rok zili vedla seba ako cudzinci, ani spolu netravili cas, ani intimnosti. Potom sa k tomu odhodlal. Ona sa este vo vztahu zalubila do ineho. Na tohto uplne kaslala. On ma uz objednanu stavbu bytu, vyplatenu. Buduci rok sa tam ma stahovat. S ex mali spolu dom, to si vysporiadali. Nastupuje teraz do novej prace. Spoznal mna (sme spolu mesiac, a vtedy mi povedal, ze je 2 mesiace po rozchode). Uz ma zobral ukazat mi, kde mu stavaju to byvanie. Rozprava o nasej spolocnej buducnosti, ako tam spolu budeme zit od buduceho roka, ako si to spolu zariadime, planuje vylet do Prahy (uz sme boli spolu v obchode pozerat sedacku do obyvacky, kuchynu, postel do spalne).
A teraz co ma zarazilo.
Ja na facebook nechodim az tak casto. No a dnes som tam bola. Viem, ze je na facebooku. Tak som si ho klikla a zrazu pozeram ako take teliatko, ale on tam ma stale fotografie so svojou ex. Ked som si pozrela jej profil, ona ho tam nema. Aj ked fotiek tam ma dost. On tam ma s nou fotky, ako sa bozkavaju, ako sa objimaju, proste spolocne fotky. No a teraz si pripadam ako blbec. Ze som ako keby len nahrada za jeho ex. Ze stale ju lubi, ked aj po rozchode tam ma s nou spolocne fotky. A to kvoli nej chodil aj k psychologicke, lebo posledny rok, co boli spolu, bolo vraj peklo. A dnes som videla na fb tie ich spolocne fotky. Citim sa hrozne.

neriesto

Tak mu povedz na tom stretnuti, ze v prvom momente ta zamrzeli tie fotky, ze o to islo, ale ze medzitym si si uvedomila, ze je hlupost aby si taketo veci riesila. Ze nezalezi na tom, co ma na FB, ale na tom co prezivate v realnom zivote. Proste to zval na sekundovy moment, co ta hned potom presiel :) budes posobit, ze sice ta to zamrzelo, lebo ti zalezi na vasom vztahu, ale ze nie si ziadna panovacna zena, ktora riesi hluposti. A uvidis ako zareaguje. Ak ta zaujima, ci nie si len nahrada, kludne sa s nim o tom uprimne porozpravaj. Vysvetli mu, ze nejde o to, ze by si na neho tlacila, ale ze ti uprimne na to vztahu zalezi a ze proste chces vediet, ako to citi on. Podla reakcie uz budes vediet, na com si. A bud kludna a vyrovnana pri tom rozhovore.
A neboj sa, vsetko dopadne ako ma :) mozno sa strachujes uuplne zbytocne. Dali ste sa dohromady len kusok po rozchode, mozno on len naozaj potrebuje cas, ale s tebou to mysli uprimne. Ber to z toho lepsieho pohladu, ze ma srdce a nevymaze niekoho koho lubil zo dna na den. To bude totiz neskor platit aj na teba. Ze vas vztah bude pre neho dolezity a tiez ta nezmaze zo srdca len tak zo dna na den ;-)
drzim palce

Hukajdo

neriesto. Uz sa tomu asi nebude dat vyhnut. Ked mi vecer po praci volal, pytal sa, ze co som tym facebookom myslela? Ja som mu povedala, ze nech to uz neriesi. Opytal sa, ci ide o jeho ex? Ja som ostala ticho. Mame sa stretnut, povedal mi, ze sa porozpravame. Ze si musime vysvetlit dake veci. Ale ze je presvedceny, ze to bude zas dobre.
Ja sa viac ako tych fotiek bojim toho, aby som nebola len nahrada, naplast za jeho ex. Ze myslienkami, srdcom je stale s nou. Teraz sa na to nase stretnutie, kvoli tomuto, ani netesim..

neriesto

Nemas robit praveze vobec nic .. Hlavne jemu nic nevycitaj. Nechaj to tak. Ako vravim, aj ja som take fotky mala dlho. Neznamena to hned ze ju este chce. Naozaj to moze byt len tym, ze muzi take veci proste neriesia! Ani ja som to neriesila. Jednoducho preco sa tvarit, ze minulost nebola a hned mazat fotky. Nechaj mu slobodu, ked bude chciet sam si ich zmaze. Mozno si ich zmaze po par mesiacoch ani nebudes vediet kedy. Neris to proste :) pokzis to pekne co mate. Taketo cerstve vztahy su krehke a znesu vela krat menej, ako dlhodobe vztahy, tak to nepokusaj lebo by si si neskor vycitala, keby vas rozdelili hadky pre takuto naozaj ver mi ze nepodstatnu vec.

Hukajdo

neriesto, co pises na konci, ze aby som nevyzerala pred nim zle, mame predsa len cerstvy vztah, naozaj neviem, co mam teraz robit...

neriesto

Ahoj, necitala som ostatne prispevky, len temu. Ale ked si pisala, ze ta nieco zarazilo cakala som colkolvek len nie toto :) naozaj??? Naozaj len toto je vas problem? :)
Ja som mala tiez dlho po rozchode fotky s byvalim, ale pritom nechcela som ho spat. Len mi prislo trapne to hned mazat, akoby nasa minulost neexistovala. Bola som s nim niekolko rokov, mala som dojem, ze aj ked sa nase zivoty rozisli nemusim sa hned tvarit, ze som s nim nic nezazila. Zmazala som si ich medzitym, aj ked nie vsetky - zopar takych, kde nie je rozoznat podla fotky aky vztah mame - cize ciadne obiatia, pusa, take tam mam dodnes a to sme od seba 4 roky :D a nevratila by som sa k nemu ani k nemu nic necitim, pritom par krat sme sa stretli, ale nic tam nie je zo ziadnej strany uz. Tvoj priatel je ale po rozchode len chvilku, takze ja by som to vobec neriesila, ake fotky ma. Vadilo by mi to skor, keby uz mate vaznejsi vztah, dlhsi, tak aspon take tie ze pusa a pod. by mohol zmazat, ale ... je to FB! Nie zivot :) kasli na to. Ak by on aj k svojej ex este nieco citil, tak urcite je jedno ci tam fotky ma alebo nema, to o tom voobec nevypoveda. Ja by som to proste neriesila a hotovo. A ked mu to budes vycitat, mozes posobit pred nim velmi zle v takomto cerstvom vztahu. Bud nad vecou :) to je moj nazor.

Messje

Rozumiem ti a viem ze by to trapilo an mna ale viem aj ze by som mu o tom povedala.Uz ked si zacala...mohla si dokoncit.Aspon mu povedz ze ked budete spolu tak mu povies.Vies co chlapi nenavidia u zien?Ked musia stale nieco z nich tahat a prosit o odpoved.Ked ma zena nieco v hlave a ani za svet to povedat.Takze najblizsie hned to pust von.Ten chlap ta ma rad.Podla toho co pises ako sa chova a reaguje by som strach nemala.
Komunikacia robi zazraky. :-)

Hukajdo

Asi je to tak, Messje, ako pises. On mi aj vecer pisal, ze som asi z neho sklamana, a nevie, co mi na to ma povedat (tykalo sa to asi nasich prvych intimnosti). Ja som mu na to odpisala, ze sklamana nie som. Skor z toho, co som videla na facebooku. Na to reagoval, ze nech mu teda napisem, co take som tam videla. Ze je zvedavy. No a ja som mu akosi nebola schopna napisat, to o tych fotkach. Potom mi este pisal, ze caka na moju odpoved. Asi mu to az osobne poviem. Ja nechcem vyzerat ako daka ziarlivka. Je to jeho minulost. Tu ma kazdy. Len mi to nepadlo dobre ho vidiet tam s nou, ako sa bozkava, objima. Ved aj pred nou mal vztah. A z toho obdobia tam nema fotky s inou. Len s touto. Je to asi odo mna detinske, ze riesim taketo somariny. Len ja nechcem byt pre nikoho nahrada, naplast. Ked uz ma ma niekto milovat, chcem byt jeho pritomnost a buducnost. Neviem, ci mi rozumies..

Messje

No vidis...mamy sa vacsinou dozvedia posledne.Mamy chcu hned vsetko vediet,vypytuju sa a chlapov to nudi.Ked si chlap nie je isty,nepovie mame.Nechce aby sa zas zbytocne trapila keby to krachlo.S tebou pocita...preto mame povedal.
Proste mu povedz co ta trapi.Chcela si si pozriet jeho fotky,viac ho spoznat podla nich a nasla si tam tie.Verim ze ich vymaze a povie ti ze nad tym nerozmyslal to dat prec.Len isto mu to povedz.Zbytocne sa prestanes trapit.Drzim ti palce.

Hukajdo

Dakujem ti Messje. Vidis to inymi ocami, nez ja. Ja nemam vela vztahov za sebou. Som skor samotarka. Povedal o mne uz aj mame. Vsak nejako bude.