Neviem,co si mam o nom mysliet

Príspevok v téme: Neviem,co si mam o nom mysliet
Hukajdo

Ahojte. Zoznamila som sa s jednym muzom. Hned sme si sadli, porozumeli, bolo nam spolu dobre. Netajil sa tym, ako sa mu velmi pacim, ze je mu so mnou vyborne. Vola mi denne, pise mi stale, stretavame sa vzdy, ked sa len da. S nicim sa mi netajil, ze je este len 2 mesiace po rozchode. Ale povedal, ze rok chodil k psychologicke, aby sa k tomu rozchodu odhodlal. Rok zili vedla seba ako cudzinci, ani spolu netravili cas, ani intimnosti. Potom sa k tomu odhodlal. Ona sa este vo vztahu zalubila do ineho. Na tohto uplne kaslala. On ma uz objednanu stavbu bytu, vyplatenu. Buduci rok sa tam ma stahovat. S ex mali spolu dom, to si vysporiadali. Nastupuje teraz do novej prace. Spoznal mna (sme spolu mesiac, a vtedy mi povedal, ze je 2 mesiace po rozchode). Uz ma zobral ukazat mi, kde mu stavaju to byvanie. Rozprava o nasej spolocnej buducnosti, ako tam spolu budeme zit od buduceho roka, ako si to spolu zariadime, planuje vylet do Prahy (uz sme boli spolu v obchode pozerat sedacku do obyvacky, kuchynu, postel do spalne).
A teraz co ma zarazilo.
Ja na facebook nechodim az tak casto. No a dnes som tam bola. Viem, ze je na facebooku. Tak som si ho klikla a zrazu pozeram ako take teliatko, ale on tam ma stale fotografie so svojou ex. Ked som si pozrela jej profil, ona ho tam nema. Aj ked fotiek tam ma dost. On tam ma s nou fotky, ako sa bozkavaju, ako sa objimaju, proste spolocne fotky. No a teraz si pripadam ako blbec. Ze som ako keby len nahrada za jeho ex. Ze stale ju lubi, ked aj po rozchode tam ma s nou spolocne fotky. A to kvoli nej chodil aj k psychologicke, lebo posledny rok, co boli spolu, bolo vraj peklo. A dnes som videla na fb tie ich spolocne fotky. Citim sa hrozne.

Messje

A zase sa zopakujem....
Chlapy hned netrubia do sveta o novych vztahoch.Ste spolu kratunko.Jeho kamarati o tebe este mozno vela nevedia.Uz to,ze mu naznacil,ze u neho nejaka kamoska je...znamena ze dal najavo ze tam niekoho o seba doma ma.
Si sa ho mala opytat...Kamosku?
Po mesiaci to nie je strasne ked ta tak nazve.Ine by bolo keby povedal...niečo si vybavim a pridem.
Vtedy by ta zatajil.
Nezatajil ta.

Hukajdo

bagration. Ona sa zalubila pocas ich vztahu do ineho. Kvoli tomu novemu muzovi zacala cvicit, schudla, tohto odmietala, ich vztah ochladol. On pravdaze nevedel, co sa deje, ze sa buchla do ineho. Iba videl, ze sa zmenila. Nikde s nim nechodila, odmietala ho intimne, nemala prenho mile slovo, len mu nadavala. Ako cudzi. On zatial robil, mal namahavu pracu, makal na ich dome a okolo neho, venoval sa jej dietatu. Vsetko ho to trapilo. Preto vyhladal aj tu odbornu pomoc. Uz neskor casom vytusil, ze je za tym iny chlap. Potom to on ukoncil. Vzajomne. Rozisli sa. Dal si ciele. Nove byvanie. Nova praca. Novy vztah. Pri tej kamoske som spozornela, hned ako to vyslovil. Ale brala som to, ze v zapale rozhovoru sa to stalo. Tiez si este len zvykam, ze niekoho mam. Bola som az prilis dlho sama. Nemyslim si, ze sa za mna hanbi. Som pritazliva zena. Tak neviem.

bagration

nesuhlasim s niektorymi prispevkami. V tom suhlasim, ze tie fotky nemusia nic znamenat. Mozno len naozaj nemal naladu ich riesit, alebo zabudol, je to mozne. Ale to ostatne nie je podla mna v pohode. Rok nechal, aby s nim jeho byvala cvicila, ona ho uz mala na haku, spala uz s inym (alebo aspon s inym uz bola) a on namiesto toho, aby to riesil, tak chodil na terapie... wft? Nech sa nikto na mna nehneva, ale ak toto povazuju za uplne normalnu, beznu vec, tak neviem. A nazval ta kamaratkou? Tak v podstate uz ste spolu, chodite von, myslite to vazne, bozkavate sa a on ta nazval kamaratkou? Tak bud sa za teba hanbi a nenazve ta priatelkou/partnerkou, alebo ta berie ako kamaratku. Samozrejme to opat nemusi nic znamenat, ale ako som uz pisal, bud opatrna a nenahli sa do nicoho.

Natalia.Natalia

ak ta nazval kamoskou, neni to dobre. Sorry ja si myslim ze on je teraz dost mimo, ze si nahrada za tu zenu, ale si viacmenej taka akoby kamoska a naplast. Horsie bude, ked to z neho opadne, co bude potom s tebou..

Hukajdo

kgghmk a Messje, dakujeme vam. On je velmi dobry clovek. Pri nom citim, ze je to typ muza, ktory v tazkostiach vie podrzat. Ze vie byt oporou a pomocou. Je starostlivy, empaticky, citlivy. A pritom racionalny, pragmaticky. Vidim, ako pomaha svojej mame. Ako sa sprava ku mne. Mne prislo pri pohlade na tie fotky len vsetko luto. Ako sa tam objimali, bozkavali. A ked mu volal kamarat a rozpravali sa spolu, tak pohlteny do rozhovoru na moju adresu povedal, ze zaveziem kamosku domov a potom zbehnem k tebe. Tak na jednej strane planuje so mnou buducnost, zariadovanie bytu, stretavame sa a hovori o mne ako o kamoske. Asi si len musime na seba zvyknut. Obaja.

Messje

Hukajdo
Chlapi nie su ako zeny.Tie potrebuju sirit do eteru a informovat okolie.Zeny co vysedavaju na fb si po rozchode davaju na svoju stranku zalubene a smutne pesnicky,vyplakavaju nad citatmi ktore zdielaju...Chlapi tieto veci riesia v sebe.Niekto sa vyzaluje kamaratom,niekto ide do krcmy a zapoja zial...Ten tvoj zasiel za psychologom.Nerozmyslaj nad tym ze to bolo kratko po rozchode,pretoze oni spolu zili nie dobre uz pred nim.Takze to bola dlhsia doba co su od seba.Boli spolu dlho,mali plany...je normalne ze ho to vzalo.Skor keby bol bez citu a mavol by nad tym rukou by som rozmyslala,ze vztahy pre neho asi v zivote neznamenaju nic ked sa tak rychlo dokaze nad nimi preniest.
Teraz riesi buducnost s tebou.Neriesil nejake blbe fotky na fb.To ho nenapadlo.Neni to pre neho dolezite.
Nedrz to v sebe.Hovor s nim o tom.Povedz mu co si videla a ze si sa toho zlakla ze este asi nie je vyrivnany s minulostou a nechce ju vymazat.Skus ho poziadat ze respektujes jeho minulost ale tazko sa ti s nim bude zacinat ked vidis,ze tie fotky su stale tam.Poziadaj ho ci to moc ublizi ked ich vymaze odtial.Je to len o rozhovore.Mne to nepride ze ta ma len na zabudnutie a na chvilku.Proste tie fotky neriesil.Neboli pre neho dôležité. Dolezite je to aky je k tebe.Akobsa sprava.To musis citit.
Hlavne mu to povedz.A ver mu trosku.Ukaz mu,ze ty si ta ktoru cakal a ktora ho urobi šťastnou. Je na tebe pomoct mu zacat od znovu.

kgghmk

Hukajdo, este raz si precitaj co napisal Jatt. Hej, zacal po rozchode rychlo chodit s tebou,, ano a hned rozmysla s tebou ist do spolocneho byvania v tom novom byte...,, jj ma tam fotky svojej ex,, a ty co zrobis? Napises na forum, kde ti samozrejme ludia vzdy poradia koniec, vykopni ho, je to hnusak, divny a podobne blbosti...
Ako pisal Jatt,, proste ich tam ma, a kasle na ne, zabudol na ne, nechce sa mu to mazat z lenivosti...,, proste sa ho spytaj, ze preco ich tam ma, ked mu ublizila, ze akoby nanu stale myslel, stale ju ukazoval na fb vsetkym znamim, akoby nemal teba,, toto mu povedz.
Ze uz po dvoch mesiacoch, lenze dalsi rok zil len akoby vedla ducha,, takze to mozes rovno pocitat, ze je bez vztahu 14 mesiacov,, uplna normalka, presne tak to pocitaj,,
Rychle spolocne byvanie,, no clovek taky je, tam kde skoncis s ex, prave tam velmi rychlo pokracujes s novym, s novou, tak to je,, planoval s tamtou buducnost, odisla, prisla si ty,, a teraz len to planovanie prehodil na teba a pokracuje v tom,, nieje ziadny psychopat boze,, mozno nieje 100%vyrovnany z rozchodu,, ale kto je, ak naozaj miloval,, miloval srdcom, nemam namysli pohlavnymi organami...

Hukajdo

bagration. Kym boli spolu, postavili spolu dom. On sa na tom dome dost nadrel. A mal silny vztah k jej dietatu. Nebolo jeho, ale bol s nim odmalicka. Ona sa posledny rok k nemu, spravala hrozne. Lebo uz bola zalubena do ineho. A teraz zistila, ze dotycny, do ktoreho sa zalubila, je gay. Ked mi to povedal, vtedy som mu povedala, ci sa nechce k nej vratit. Vraj isto nie.

bagration

ano, nic lepsie nemozes spravit. Prepac, nejak mi uslo, alebo som nepostrehol, ako dlho trva vasa znamost, len to, ze on bol 2 mesiace po rozchode. Bud naozaj opatrna a nehrn sa do nicoho. Ja si neviem predstavit, ze by som zil rok v "ignorantskom vztahu".. a s tym, ze by som musel kvoli moznemu rozchodu navstevovat psychologa. Podla mna uz len on si myslel, ze je stale vo vztahu, jeho byvala sa na nom asi len dobre zabavala a nakoniec ho urcite vysmiala. Nieco podobne mal jeden moj znamy- nechcel nechat ist svoju priatelku, aj ked mu v poslednych dvoch rokoch vztahu zahybala minimalne s troma inymi, bol uplne psychicky labilny, ale bal sa rozchodu. Nakoniec nemusel riesit ten rozchod, ktoreho sa obaval, lebo ta jeho ho nakoniec aj tak odkopla a usla s inym. Vsetci sa neborakovi smiali vtedy.