Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kedy ma prejde zamilovanost?

Príspevok v téme: Kedy ma prejde zamilovanost?
laska z ktorej mi srdce praska

....prosim vas kedy ma prejde zamilovanost...laska...nemozem byt s tou zenou..necitim ku nej taku doveru ako som si myslel...mozno by sa zmenila casom ja fakt neviem.....drbe mi nacisto z toho...ide mi hrud roztrhnut...aj tak ju vidim vsade...kam sa pozriem...cokolvek robim...vzdy tam vidim ju...kde je ten z matrixu co mi blysne pred ocami a vymaze pamäť....

bafomet

Mes. ale chalan pise o tom ze sexovacka s nou neskutocna a ze ten sex s nou mu chyba!! nemyslim ze to bol on kto to ukoncil ale ona!
Ak sexom aj zacinali tazko prejdu ku vztahu typu len kecanie, travenie volneho casu spolu a ine veci. aj to sa da postupne ale ktovie ako to medzi nimi presne je a co je on a ona zac...

Mesačný princ

bafomet - nie je všetko len o sexe!!!

Tiež som poslal do....ženu, ktorá nebrala na mňa v tomto ohľad.

bafomet

boze a to co z toho robis, to si baba, ci chlap???
mozno ti prave takto vyznava lasku, cez sex a co je na tom zle, ze sa ta chce dotykat, fajcit ta a sexovat s tebou?? vsak sa s nou stykaj to je debilizmus...sam si odopieras to po com tuzis a jej vlastne tiez, no ok ak takto kazdy chlap rozmysla tak koniec

slider

no vsak uz nic...zabudut na vsetko...necitas pred tym? uz sa nestykame...len sa tazko zabuda na to prezite....a druha vec...byt vo vztahu len kvoli sexu...nic zaujimave...

slider

....hm posadnuty sexom...to ma uz napadlo...ja viem...mam sa spamatat...priorita v zivote nie je sex...ale aj ona je posadnuta....nas spajal len sex..:(....aj ked obcas som sa chcel len tak rozpravat aj tak ma za gule chytala aj ked som nechcel...povolil som...aj tak ma fajcila..aj ked som chut nemal...povolil som...vkuse moj chcela...uspokojovalo ju uspokojit ma...ked nieco nevyslo bola mrzuta...nestal mi ako mal sem tam ....tak sa dobreze nerozrevala...asi sme obaja psychosi :))

michael067

Počkaj kým ťa s ňou prejde nadržanosť zvyčajne takého pol roka až trištvrte roka. Začneš sa nudiť budeš si hovoriť stále dookola to isté s tou istou už ma to nebaví, už to nie je také ako na začiatku, vtedy tá zamilovanosť prejde.

bafomet

Vyzera to ze chlapec si bol zatrtkat na private a zamiloval sa tam :D ... pracovne-nepracovne... je to takto ?? z toho co o nej pises vyplyva ze jej musis za zatrtkanie si a fajku zaplatit nemas uz love na nu a teraz ti chyba, to je laska

najusa

Prejde ta to, ked pochopis, ze nie si zamilovany :D si len nadrzany a ona splnila vsetky tvoje tuzby a predstavy. Ale inak v nej nic nevidis sam si to povedal. Takze sa schlad a prestan si mysliet, ze nadrzanost je zamilovanost :) a nezufaj na svete je dost zien co miluju sex a dobre ti ho vy .. cia a este budu mat aj rozum v hlave, hodnoty a vsetko ostatne co je treba k laske a vztahu ;-) len u nich to pojde naopak, najprv sa zamilujete az potom ti daju a mozes si uzivat aj tuto stranku vztahu :D hladaj a na tuto kasli.
A nemyslim to v zlom, predpokladam, ze si este velmi mlady, takze je to normalne ze to takto prezivas :)