....prosim vas kedy ma prejde zamilovanost...laska...nemozem byt s tou zenou..necitim ku nej taku doveru ako som si myslel...mozno by sa zmenila casom ja fakt neviem.....drbe mi nacisto z toho...ide mi hrud roztrhnut...aj tak ju vidim vsade...kam sa pozriem...cokolvek robim...vzdy tam vidim ju...kde je ten z matrixu co mi blysne pred ocami a vymaze pamäť....
Kedy ma prejde zamilovanost?
dokazes milovat aj netelesnou laskou dusevnou tou pravou ci len taku co ti vie vyhulit? Tebe toto chyba nie ani tak ona samotna ale technika oralu a mylis si to s laskou. Toto nieje laska chlape to je len chtic a potreba
Ved ty mas totalne vyhulineho nielen vtaka ale aj mozog. A ty ju odsudzujes za jej nazory sa pozri na seba ved dokazes mat rad zenu len kvoli sexu a nic inemu sam si nezrely a ide ti len o sex
preco sa uz nestretavate? co ta na nej zaujalo ako na zene este mimo je b ac ky ? zrejme nic
sorry ale toto neni zamilovanost le posadnutost kvoly sexu a ten mozes mat aj s inou a tiez sa po dlhsej dobe akozezamilovat
....nieze raz...to je obdobie ...dlhodobo....proste ked dlho s niekym intimne fungujete..tak nieco zacne clovek citit .....a fakt mi bolo jedno aky vtedy bola clovek...dokonca mi ani nevadilo ked ma osrala ze ma antikoncepciu a potom sa priznala ze nema... no otec nie som uf.....teraz ju vidim inak...ked sme sa bavili o beznych veciach tak mi obcas rozum stal ked som ju pocuval.......i ked sexovacka s nou chyba....velmi chyba....zrejme zamilovanost ..laska je o inom...lenze ta tuzba trva a drbe mi
No vidíš, to si mal hneď povedať, ktorú časť z nej vidíš všade, to by sme hneď pochopili a netrepať tu o zamilovanosti..
Zamilovanosť sa definuje ako stav, keď je objekt záujmu pre človeka všetkým a žiadne chyby na ňom nevidí, je pre neho dokonalý a podľa odborníkov zvykne odznievať cca po dvoch rokoch.. a vtedy zvyknú padať ružové okuliare...tak schválne skús si spočítať, či už nie si v tej fáze po...
Inak ma zaujímajú tvoje hlboké a neplytké názory, napríklad ten o chlapíkovi z Matrixu..
laskatr chces povedat ze ti ho dobre vyhulila a tak si sa do nej zamiloval ? :D boze to si robis prdel z nas ci co ? toto ma od lasky dost daleko ... ale vsak chlapi no...niet sa comu divit
laska je trochu o inom ale z pohladu muza asi takto nejak ...
...a ked sme odmlcani...tak ju vidim vedla seba v aute v praci..hladam ju v dave ludi ocami....vo fitku...proste vsade...konicky mam...priatelov tiez...na chvilu som sam...a vidim jej oci tvar vlasy pred sebou..tak zivo az nechapem...to prejde dufam..
....ja vam poviem cim ma dostala..mozno je to slaboduche ale.....to taky sex , taky oral hocikde pocas dna , hocikedy..pracovne nepracovne...to som za zivot nezazil...prva baba co ma poriadne urobila...ten jej chtic...tuzba po sexe..to bola bomba...ma tak nastartovala vzdy...ze som sa citil ako rosenberg...mozno nymfoska je skryta..to nevadi...lenze co ak len kvoli sexu sa pritahujeme a ostatne stranky zlyhaju...lebo poznam aj rozumnejsie zeny...ale s touto to bolo ako sopka..vybuch emocii...nekontrolovane...divocina...az ma bolel sorry
Filip ale ja stále nechýpem to akože vidí nejakú ženu a on vidí namiesto cudzej ženy telo tej svojej milovanej či ako? Stále nechýpem lebo ja keď sa do nejakej zabuchnem tak mám aj svoje záľuby, kamošov a nemyslím vždy na frajerku takže mi nejde do hlavy ako ju všade a vždy môže vidieť to ako celý deň nič nerobí len nad ňou premýšľa? Ako vidím nejakú babu a zrazu sa mi pretransformuje na tú danú?