Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kedy ma prejde zamilovanost?

Príspevok v téme: Kedy ma prejde zamilovanost?
laska z ktorej mi srdce praska

....prosim vas kedy ma prejde zamilovanost...laska...nemozem byt s tou zenou..necitim ku nej taku doveru ako som si myslel...mozno by sa zmenila casom ja fakt neviem.....drbe mi nacisto z toho...ide mi hrud roztrhnut...aj tak ju vidim vsade...kam sa pozriem...cokolvek robim...vzdy tam vidim ju...kde je ten z matrixu co mi blysne pred ocami a vymaze pamäť....

Filip TT

Chlapci, nakreslite si nezmazateľnou fixou niečo na sklá okuliarov a pochopíte ako sa dá vidieť niečo všade.

Rozdiel medzi týmto pokusom a autorom témy je, že on ten obraz nemá nakreslený na skle pred očami, nemá ho ani nakreslený na šošovke, ani na sietnici, ani zakódovaný v zrakových nervoch ale má ho uložený priamo v centre pre vnímanie reality.

debilko Rasťo

tak toto aj mňa zaujíma ako je možné že ju všade vidíš? .-D
ako ty nič nerobíš len doma sedíš či čo? Toto nám prosím vysvetlí ako myslíš tú vetu Všade ju vidím. A chceš hentého pána z matrixu. Ten pánko je len filmová predstava :-D
nájdi si iný objekt ak ti hentá nesedí. Veď nieje z cukru či zo zlata... či je? :-D
a aké vlastné názory, pohľad na svet má že ti to na nej vadí? Možno si ty veľmi náročný a chceš babu len podľa svojích predstáv lenže ak budeš hľadať dokonalosť tak zostaneš sám lebo dokonalú slečnu nenájdeš nikdy. Každý máme svoje nedostatky, chybyčky krásy a nedokonalosti či už telesné alebo duševné. Ideál neexistuje. A tá čo sa ti zdá ideálna časom ukáže svoje nedostatky. Takže chlapče, šup šup späť do reality a čím skôr.
a prestaň húliť a prestaneš ju aj vidieť všade :-DDDDD

Gospel

Mna by zaujimalo ako ju mozes vsade vidiet co mas halucinacie ci s nou pracujes alebo byvate v jednom baraku?
Zamestnaj sa niecim fakt nechapem ten opis Vsade ju vidim. Aj v chlebe ju vidis? Aj na hajzli? :-D
A chce to cas kym laska vyprcha. Vsetko chce cas. Preco ta vlastne pritahuje ze sa nevies odlubit? Cim ti tak poblaznola hlavu?

svoja

podstata človeka sa rokmi až tak nezmení, ale názory na život sa môžu zmeniť ...napr. mladá baba sa chodí baviť, keď je slobodná, ale po založení rodiny sa z nej môže stať starostlivá manželka a matka, alebo prelietavý muž sa usadí, zakríknutý človek sa môže stať sebavedomím, keď sa mu niečo podarí atď atď, ale aj naopak žena, ktorá sa ti zdá super a dokonalá ťa môže v niečom sklamať a zistíš, že každý má svoje chyby a dokonca aj ty ;)
- človek sa vyvíja celý život

laskatr

...tiez to neviem vysvetlit...paci sa mi stale...pritahuje...predstavujem si s nou zivot...ako aj to ze sa o nu staram..len jej nazory na zivot niektore su dost plytke..nezrele...ale vekom by sa to zmenilo mozno...teda myslim...

svoja

ANGEL-DEMON ty si teraz zrejme sklamaná a dosť ťažko asi pochopíš niekoho, kto je čerstvo zamilovaný a nevie si s tým rady...zažila som kamošku čo sa rozišla s priateľom a až nepríjemne na mna vplývali jej negativistické reči, keď som ja bola zaľúbená, znova sa zaľúbiš a budeš možno tiež lietať v oblakoch alebo ...

láskatr - zamilovať sa dá v každom veku, môže sa stať aj dospelým :)

*

Teba to preco neprechadza ? To sa neda len tak zahodit, neviem... Vidim ho x krat denne a aj ked ho nevidim nic to nemeni. Na to neexistuje nic, ak toho cloveka milujes, mozes byt s kym inym chces, stale ho mas v hlave.

ANGEL-DEMON

sebaucta neznamy pojem..pre mnohých... mne teda žiaden debil nestojí za to aby som ja nariekala do vankúša... prave naopak... som rada že to dopadlo tak ako to dopadlo, lebo sa možem posunuť dalej, isť za svojimi snami,.. a nestracať dalsie roky s debilom.. a ešte ked ho vidím s tou jeho "kráskou" :-D a vidím že z neho šťastie nesrší tak ako by malo... že na nom šťastie ani spokojnosť s tým čo vedla seba má nie je.... tak ako bol spokojny ked bol so mnou... má čo chcel... resp. čo si zaslúži...