Ked muz ako dovod rozchodu uvedie v inak bezproblemovom vztahu - brzdim ta, si v zivote dalej ako ja, vies co chces kam smerujes a ja nie, nechcem este so zenou byvat a mat vazny vztah. Moze to byt realny dovod, alebo len jeho zamienka rozist sa?
Nechce sa mi verit, ze naozaj moze mat niekto tento pocit miesto toho aby si vazil, ze ma vedla seba schopnu samostatnu zenu.
Naozaj to takto dnes funguje u muzov? Ze chcu byt sami a hlavne nikam nesmerovat co najdlhsie sa da?
Pravda alebo zamienka rozchodu?
Diana ty si trafila klinec...tiez som plakal za takou...clovek sa potom spamata...prehodnoti vsetko a vytriezvie ...majsterky sveta vedia pomotat hlavu poriadne a zapoja sex do toho ako dracice a sme v pecku...
Ziadna zamienka. Narovinu ti hovori ze ti verny nebude, chce zit.. Podla seba, robit si co chce mat sex s kym chce (okrem teba)
Atd.atd. Ako dlho ste spolu?
Mna takto chalan prekvapil po roku, ziadne problemy sme nemali, este len sme zacinali, sex v pohode, neskor, ked mal druhe nechcel ho somnou a rozisiel tymto stylom.
Len nech si chlapec nemysli ze ho potom vezmes nas5, ked sa kurvenia prezerie a zachce sa mu vztahu a lasky. To by nedopadlo dobre, zase by ta opustil. Je to taky typ chlapov co beru zivot inak..
A aj keby prečo vám to baby vadí ...
Ja mám 29 a tiež si užívam nikam sa neponáhlam verte že žiadny muž nechce takú ženu čo muža uháňa do manželstva ...
Kam sa náhlite vy ?
Autorka schopna a samostatna zena normalna dnes nikoho nezaujima slovenskemu muzovi treba zlatokopku krasnu mladu stihlu ktora mu opanta hlavu dobre ho poosiera a za takou bude chlap plakat ale za inteligentnou pracovitou zenou nie len za takou co sa chodi kurvit doma nic nespravi a este sa bude tvarit ako majsterka sveta.Len za takymi vedia muzi plakat aj roky po rozchode
Ano je to tak!! Drviva vacsina dnesnych muzov okolo 30tky stoji za hovno ozaj len par je normalnych co chcu rodiny. Byt slobodny co najdlhsie nemat zavazky len kamaratky s vyhodami a nic neriesiit. To su dnesny muzi. Potom sa zbadaju 40tke ked ospatneju a uz ich zeny nechcu tak zhanaju 20rocne a myslia si ze u nich maju sancu.
preco by to nemohol byt realny dovod na rozchod? je fajn ze si to uvedomil co vlastne on chce a co ty. Vidi to tak ze ta len brzdi
Ano, niektori muzi chcu len "benefity" bez zaväzku. Ved ten tvoj ti to povedal celkom jasne.
Pamätám si jednu tému, kde ona riešila tiež tento problém a sekla so vzťahom, lebo on sa k ničomu nemal a celé jej to došlo, keď sa ho opýtala, čo budú robiť, ak by zostala tehotná a on jej odpovedal, že očakáva, že by to "vyriešila" - teda interupcia. Po pár dňoch sa ale vrátil, lebo zistil, že bez nej nevie žiť. Možno by to bol dobrý postup aj pre teba - opýtať sa, čo budete robiť ak by si zostala tehotná .
Tu je tá téma:
www.zdravie.sk
chce si užívať,.. kade-tade šudiť.... to je hned jasne z jeho slov...
dalej to nerieš... maj nejaku sebauctu