Pravda alebo zamienka rozchodu?

Príspevok v téme: Pravda alebo zamienka rozchodu?
ktovie

Ked muz ako dovod rozchodu uvedie v inak bezproblemovom vztahu - brzdim ta, si v zivote dalej ako ja, vies co chces kam smerujes a ja nie, nechcem este so zenou byvat a mat vazny vztah. Moze to byt realny dovod, alebo len jeho zamienka rozist sa?
Nechce sa mi verit, ze naozaj moze mat niekto tento pocit miesto toho aby si vazil, ze ma vedla seba schopnu samostatnu zenu.
Naozaj to takto dnes funguje u muzov? Ze chcu byt sami a hlavne nikam nesmerovat co najdlhsie sa da?

Lolivelka

NonChalant
myslim ze ina v tom nie je aj ked clovek nikdy nevie, mozno len slepo verim v jeho cestnost alebo vernost

Filip TT
neviem či som mu neprejavovala úctu, obdiv, je mozne ze som sa k nemu spravala zle aj ja, aj ked snazila som sa najviac ako som mohla a robila som pre vztah naozaj vela

Messje

Uz ked si mu napisala,mohla si sa opytat ci sa mozes niekedy ozvat...len tak...ako sa ma.Zalezi ako sa k tebe choval ked si napisala.Ak z jeho strany nevychadza uz skutocne nic,necitis tam ziadny naznak... tak to vzdaj.Ako pises,nie sa vtierat.Mozno sa sam po case ozve.

ktovie

Messje, po rozchode som mu este napisala. Len tak, ako sa ma, ci nezajde von. Reagoval pozitivne, ale k nicomu nedoslo. Teraz uz nemozem nic urobit, lebo by som vyznela, ze sa vtieram.

Mesacny princ, myslis minuly cas? Ak ano je to preto, lebo som vo faze kedy sa snazim to mat v sebe uzatvoreneaby som sa netrapila viac ako je nutne. Samozrejme, ze laska nevyprcha za par tyzdnou. Ak si narazal na nieco ine, neviem na co.

Mesačný princ

ktovie - ,,A hlavne som ho uprimne lubila.,,

Nie náhodou som vypichol túto vetu: prečítaj si ju ešte raz a dovtedy, pokiaľ nepochopíš čo si napísala.

A súhlasím s tým ako to napísali ModraObloha a Messje.

Messje

ktovie
Mozes mu napisat ,opytat sa ako sa ma...ze ti chyba.Nech vie co bolo pre teba pri nom dôležité.Ze to bol prave on ako clovek.
Aj ked...ak to ma v hlave,tazko mu to vyberies.

miskkaa

Chlapcovi bolo zrejme uz tak dobre ze nievie co od dobroty. Nechaj ho tak nech si najde lenivu zlatokopku pri ktorej sa bude obracat o stosest ked po tom tak tuzi aby viedol vo vztahu. Stavim sa ze ked ho nejaka necha bude sa chciet k tebe nasackovat naspat a uvedomi si co vsetko pri tebe mal.... nemam slova na muzov.

ktovie

Z toho mi vychadza, ze uz nie je sanca na navrat. Nemam mu uz ako dat najavo, ze ho v niecom potrebujem, ze je v niecom lepsi ako ja. A ze tazko najdem k sebe partnera, ktory nebude mat pocit, ze musi z toho utiect.

Messje

ktovie
Modra ibloha ti to rozpisal z pohladu muza a presne tak som to videla aj ja.Jasne ze blaboly ze niekoho ma su mimo...
Ale to si len ty myslis ze chlap ked ma zenu co ma vsetko ...ze ma byt spokojny.Vzdy bol chlap brany ako ten,co sa ma postarat o zivobytie a zena o rodinu.Jasne ze s tym nesuhlasim...doba je ina,ale... stale poviem,ze ked citi ze ti nie je ani len rovny,citi sa menejcenny.
Chlapom imponuju zeny ako ty ale... pokial nie su na aspon rovnakej urovni,zacne im to po chvilke prekazat.Nemaj pocit ze ked mas vsetko a vies sa o seba postarat ze co mu chyba.No...ten pocit.Ze je pre teba pritazlivy ako muz ktory sa ti nedokaze vyrovnat.
Vela chlapov sa otoci za krasnou dlhovlasou zenou s bujnymi tvarmi,dlhymi nohami,co sada do svojho ...neviem akeho auta ..
Ale ostane pri otoceni...na doma by ju nechceli.Hovoria,ze taka nikdy nebude len ich.