Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda alebo zamienka rozchodu?

Príspevok v téme: Pravda alebo zamienka rozchodu?
ktovie

Ked muz ako dovod rozchodu uvedie v inak bezproblemovom vztahu - brzdim ta, si v zivote dalej ako ja, vies co chces kam smerujes a ja nie, nechcem este so zenou byvat a mat vazny vztah. Moze to byt realny dovod, alebo len jeho zamienka rozist sa?
Nechce sa mi verit, ze naozaj moze mat niekto tento pocit miesto toho aby si vazil, ze ma vedla seba schopnu samostatnu zenu.
Naozaj to takto dnes funguje u muzov? Ze chcu byt sami a hlavne nikam nesmerovat co najdlhsie sa da?

Lolivelka

rozhodla som sa teda napisat aj koniec svojho pribehu s mojim ex aj ked od vtedy, co som pisala do temy uz ubehlo vela vody, po pol roku od rozchodu sa ozval a chcel sa ku mne vratit, stale neviem kvoli comu sa so mnou rozisiel, kazdopadne som pochopila ze to nie je clovek s ktorym chcem mat nieco spolocne a nemyslim si ze sa so mnou rozisiel preto, lebo sa pri mne citil menejcenne ako pisal Filip TT, ale preto, ze vedel, ze tu vzdy prenho budem a ocakaval, ze aj po pol roku ku memu pricupkam a budem mu k dispozicii

ktovie

iaaaanko ja sa zoznamujem rada, ale bola by celkom nahoda, keby sme si sedeli na zaciatok minimalne vekom a miestom, kde zijeme ;-) a potom samozrejme dalsie veci.
Ale je prijemne pocut, ze nie vsetci sa boja a utekaju pred samostatnou zenou.

iaaaanko

Ktovie so mnou sa zoznám, ja sa takej ženy nebojím, práve naopak imponujú mi ;) A teraz všetci do mňa sa pustia :D Ale nie, myslel som to úprimne. Zasa je to taká obmena ako minule sa mi kamarátka sťažovala, aký ma problém s chalanmi, že vidí ako od nej utekajú, lebo je presne taká istá, šikovná, dobre vyzerá, a hlave to má upratané a naviac je vyššia ako drvivá väčšina z nich. Včul čo teraz? :)

ejmi78

ano myslim si ze sa zlakol trochu... si sikovna zodpovedna a on si chce este uzivat... neriesit vazne veci... tak namiesto toho aby Ta "dotiahol" radsej vycuva... a mozno zakotvi u nejakej x krat horsej ... pri ktorej sa bude citit on ako muz nie ako "padavka"...

juliana198

Tak ked so mnou ex nechcel dieta a svadbu blbee, reci ako potrebuje byt saaam, ano, ano, verila som tomu, kym som nenasla papiere od najomnej zmluvy s novou babenkou, hold, aj toto prinasa zivot

ktovie

ModraObloha z tvojho pohladu, bola by nejaka moznost, ze by si sa k takej babe vratil napriek svojim pocitom a nizsieho sebavedomia? Resp.co by bolo to, co by ta presvedcilo sa k nej vratit?

ktovie

Nie ja som nemala pocit, ze ma brzdi. Naopak si myslim, ze ma vela kvalit o ktorych ale asi netusi kedze si neveril. Ale davala som mu najavo, ze o nich viem a ze ich obdivujem.

Takze bud budem pred muzom hrat ze nemam to co mam a nezarabam viac ako on a pod., aby mal pocit, ze mi ma co ponuknut, alebo ak chcem byt uprimna tak mi zostane len malo muzov na vyber, co to ocenia (?). No ja chcem s niekym zdielat svoj zivot taky, aky je.
Zial, asi je dnesna doba taka, ze muzi utekaju neveria si a boja sa vztahov.

urbanovicova

tak neviem osobne by som bola asi rada že mi takéto niečo povedal a že si to uvedomuje. Že vie že ja chcem v živote niečo iné dosiahnúť ako on a tým ma aspoň nebude naďalej brzdiť. To už musíš ty vedieť či to je naozaj pravda, či ťa brzdí alebo nie

NonChalant

Lolivelka: prid sem o mesiac a das mi za pravdu. Tych pribehov na celom svete je tolko, a vsetky su v tomto rovnake, ze to naozaj vyzera, ze ludia sa delia na 2 skupiny - my a ti druhi :) Uz fakt, ze si na tomto fore ty, a nie on nieco naznacuje. Skus ho mesiac uplne ignorovat, a dojde sam s prosikom...a potom ta opusti znova...