Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Veríte v to?

Príspevok v téme: Veríte v to?
Ja Barborka

veríte že existuje niečo ako energia (osud) ktorý dá tých čo k sebe patria nejakým spôsobom dokopy? Viete keď ste sa s niekym zpoznali prostredníctvom priateľov, školy, dovolenky, úrazu, nehody, presťahovania, práce a pod.
alebo je to všetko len náhoda?
a prečo potom keď jeden z dvojice podvedie tak to je tiež plán osudu či náhody?

Loptosko

Funguje to tak ako napísala kafe či tomu veríš alebo nie.Ak sa chceš naozaj dozvedieť viac tak si prečítaj knihu SILA OSUDU Edgar Cayce.

maria177

urcite ano mne sa stali v zivote take veci ze som vsetko pochopila... verim tomu ...najhorsie je ale ze ludia nemaju trpezlivost chcu vsetko hned... toto by sme mali na sebe celkovo zmenit...

linduss84

osobne verim nato ze tych ludi ktorych som mala pocas zivota stretnut mi ten zhora poslal aby ma bud nieco naucili alebo mi pomohli. Podla mna sa veci nedeju len tak pre nic za nic

Loptoš

Odpoveď je áno existuje.Ale nefunguje to podla našej ľudskej predstavy ,že keď zme si súdený bgudeme žiť štastne apropo štastie je relatívne ...........navyše tým že ti je niekto súdený neznamená že musíš byť spokojná.....ako to plinie.Všetci máme neaký osud a nie všetci sme spokojný.Za dalšie vaše cesty môžu byť spoločné nie po celej dlžke.Môžeš dostať do vienka úplne skazenú osobu pri ktorej sa máš niečo naučiť dneska sa ti zdá fero taký a taký a o michala. Ozaj michala ani nepoznáš!lenže prostrrdníctvom fera spoznáš michala alebo ťa krátka skúsenosť z ferom naučila spoznávat hodnoty michala inak by si ich nevidela.ps:prosím daj mi vediet či si pochopila čo som napisal.