veríte že existuje niečo ako energia (osud) ktorý dá tých čo k sebe patria nejakým spôsobom dokopy? Viete keď ste sa s niekym zpoznali prostredníctvom priateľov, školy, dovolenky, úrazu, nehody, presťahovania, práce a pod.
alebo je to všetko len náhoda?
a prečo potom keď jeden z dvojice podvedie tak to je tiež plán osudu či náhody?
Veríte v to?
Jatt, prepáč,.
Zradca
tak potom Boh niektorým tie polovičky hodil niekde hlboko do mora keď majú problém nájsť k sebe toho pravého/pravú. Alebo žeby hodil do vesmíru až? :-D
určite niečo jestvuje, len nie každý chce tomu veriť
zradca pekne si to napísal ;) verím že existujú dvojplamene
Hovori sa,ze boh rozdelil ludske srdce na dva casti a rozhodil ich po svete. Odvtedy si kazdy hlada k sebe tu spravnu polovicku. A potom saspoja v jedno telo a jednu dusu. A ak na trafis na niekoho proste spriaznenu dusu,tvoju krvnu skupinu,ci tvoju frekvenciu ako sa vravi,to zistis hned.
To znamenie budes citit po celom tele.
nie, veď skúste niekto opísať ako by taká vyššia sila (osud) mala fungovať.
treba vnimat ako sa citis s danou slecnou pri rozhovore s nou. Ak citis uvolnenie, pohodu, radost, stastie a eroticke napatie ci vasen je to dobry signal. Ak citis ze to niekde viazne zasvietila cervena kontrolka v hlave aj pri srdci ze ehm...nieco nesedi, neladi.
MILFOR...správne píšeš...vnútorný hlas...ja som sa nedávno rozhodoval , či ísť do vzťahu s jednou slečnou....jej názory mi však po čase začali vadiť...až sa mi zle počúvala...a ked malo ísť do tuhého jednoducho som povedal, že nemám záujem o vzťah...cítil som skôr napätie, nepokoj v sebe z toho čo rozprávala za tú dobu a proste moja intuícia mi šepla STOP...bohužial...to už sme za sebou mali aj intímne zážitky...a ešte aj pri tom ma oklamala že ma antikoncepciu a po pár razoch mi nakoniec povedala, že žiadnu nemala....tak moj tep bol 180/120...ale našťastie sa nič neprihodilo..kedže som v koncovke racionalne uvažoval :))....
Castaway, pred slovíčkom "ako" sa v prípade, že nie je súčasťou prirovnania, píše čiarka. Neznalosť gramatiky a pravopisu vo mne vzbudzuje sklamanie z národa nášho štátu.
Ďakujem Adr. za tú pieseň, že si mi ju venovala. Len nechápem ako si prišla presne na to, že Alizeé, hoci počúvam hudbu od Mozarta až po Rap:-) Ale to je jedno, asi to bol len osud.