Nevera muža

alex_alex

spolocnik.weebly.com LUXUSNÝ SPOLOČNÍK, GIGOLO, MILENEC, MLADÝ ZAJAČIK, PROFESIONÁLNY MUŽSKÝ ESKORT PRE SOLVENTNÉ ŽENY BRATISLAVA, masáž vagíny, kamarát s výhodami, sexualne služby, platený muž na sex. Som optimisticky naladený, vyšportovaný gentleman Alex z BA, 34 r, 189cm, 94kg. Nefajčím, zaujímam sa o zdravý životný štýl a pozitívne myslenie. Budem partner na strávenie večera u teba doma, na hoteli. Viac info: spolocnik.weebly.com

Bandolera

Podľa mňa je to celé o svedomí a charaktere... Keď už sa tu porovnávame so zvieratami, preto sa nechajú unášať pudmi, lebo niečo také ako výčitky svedomia jednoducho nepoznajú a tým pádom si to môžu dovoliť, či už voči sebe alebo voči ostatným jedincom vo svorke... V tom je zásadný rozdiel... Ja som nikdy nepodviedla ale za to podvedená som bola, a riešila som to nekompromisne prerušením veškerých kontaktov s dotyčným ... Nevera je pre mňa prejav slabosti a zlyhania... je to totálna neúcta voči partnerovi... raz keď niekto miluje, nepodvedie, ani keby sekery padali, a keď dokáže podviesť, načo je teda s niekym v partnerskom vzťahu keď s ním nechce byť a navyše toho druhého klame??? Iná vec je keď sa dvaja dohodnú ako pravdepodobne Ovečka s partnerkou, že sex s inými je u nich v poriadku a dokážu takto pekne spolu fungovať... tí mali na seba jednoducho šťastie, že to obom vyhovuje

niekto z davu

"ak je podla teba vztah o tom ze si nevrznem s niekym inym tak je mi ta fakt luto" ...... Ovecka toto nemôžeš myslieť vážne..a ak áno a myslí si to aj väčšina ľudí, tak ja som potom asi z Marsu....
Accl, je sympatické, ako sa tu snažíš, ale nemyslím si, že tu svojimi názormi uspeješ....neviem či si muž či žena, ale tvoj partner/ka má šťastie, že ťa má...a radšej choď robiť niečo zmysluplnejšie, ako sa tu hádať :-)

Accl

A "bohužiaľ" nedokážem raniť človeka tým, že ho budem podvádzať, považujem sa za emocionálnu bytosť a nie len pudovo ovládanú bábiku :-). Ak by mám podviesť svojho životného partnera, tak sa mu nepozriem do očí, v tomto mám jasno.

Accl

Podľa mňa ty by si ešte aj priateľke vešal na nos s kým si ju podviedol, opisoval by si ju :D ozaj mi prídeš zvláštny, ak si chlap nad 30 tak ozaj smutné.

Accl

Hmm, fakt sa skúšam zamyslieť nad tým ako ľúbiš svoju partnerku :-)) pozri ak je podľa teba podvádzanie v poriadku, načo to riešiť, ale nevnucuj svoje choré názory aj druhým. Predstavím si vašu domácnosť, aké je to...keď partnerka ide von sa zabaviť a ty vieš, že ťa podvedie a si úplne v pohode, pozeráš telku ďalej, potom príde pobozká ťa, povie ti ako bolo a ty povieš fajn veď nevera je úplne v pohode...ja neviem, súhlasí niekto s 0veckou? Lebo podľa mňa to je ozaj choré.

0vecka

Accl kecas blbosti nevera je ako sparanie sa v nose... vecsinou sa tym ludia nechvalia...

ktore primaty su podla teba monogamne?

inak nechapem preco do toho miesas vztah. ak je podla teba vztah o tom ze si nevrznem s niekym inym tak je mi ta fakt luto

Accl

a mimochodom aj v prírode existuje monogamia, keď sa tu s tým oháňaš...dostal si inteligenciu, reč atď. a ohánaš sa tu opicami, načo vlastne ide technológia dopredu? Veď aj tak sme opice, nie? Pozri sa sú jedinci, ktorí nedokážu byť verní a sú jedinci, ktorí to dokážu, je to ťažké pochopiť?

Accl

Nevera nikdy nebola normálna, pretože ubližuje druhému a preto je takú dlhú dobu odsudzovaná spoločnosťou. Ano, človek má oči a pozerať sa môže, ale je iné podvádzať. Veľa ľudí mi povedalo, že nikdy nedokázalo podviesť svoju polovičku lebo si nedovolia takto podviesť blízkeho človeka. (Aj keby sa to nedozvedel).