Prečo chlap podvedie ženu po 20 rokoch manželstva? Pritom tvrdi že si ju važi a nechce jej ubližit.Prečo sa da takyto chlap zvabit inou ženou a bol snou viac krat nie len raz.Prečo tak vela riskuje ked mu vraj na rodine zaleži?
Nevera muža
spolocnik.weebly.com LUXUSNÝ SPOLOČNÍK, GIGOLO, MILENEC, MLADÝ ZAJAČIK, PROFESIONÁLNY MUŽSKÝ ESKORT PRE SOLVENTNÉ ŽENY BRATISLAVA, masáž vagíny, kamarát s výhodami, sexualne služby, platený muž na sex. Som optimisticky naladený, vyšportovaný gentleman Alex z BA, 34 r, 189cm, 94kg. Nefajčím, zaujímam sa o zdravý životný štýl a pozitívne myslenie. Budem partner na strávenie večera u teba doma, na hoteli. Viac info: spolocnik.weebly.com
Podľa mňa je to celé o svedomí a charaktere... Keď už sa tu porovnávame so zvieratami, preto sa nechajú unášať pudmi, lebo niečo také ako výčitky svedomia jednoducho nepoznajú a tým pádom si to môžu dovoliť, či už voči sebe alebo voči ostatným jedincom vo svorke... V tom je zásadný rozdiel... Ja som nikdy nepodviedla ale za to podvedená som bola, a riešila som to nekompromisne prerušením veškerých kontaktov s dotyčným ... Nevera je pre mňa prejav slabosti a zlyhania... je to totálna neúcta voči partnerovi... raz keď niekto miluje, nepodvedie, ani keby sekery padali, a keď dokáže podviesť, načo je teda s niekym v partnerskom vzťahu keď s ním nechce byť a navyše toho druhého klame??? Iná vec je keď sa dvaja dohodnú ako pravdepodobne Ovečka s partnerkou, že sex s inými je u nich v poriadku a dokážu takto pekne spolu fungovať... tí mali na seba jednoducho šťastie, že to obom vyhovuje
"ak je podla teba vztah o tom ze si nevrznem s niekym inym tak je mi ta fakt luto" ...... Ovecka toto nemôžeš myslieť vážne..a ak áno a myslí si to aj väčšina ľudí, tak ja som potom asi z Marsu....
Accl, je sympatické, ako sa tu snažíš, ale nemyslím si, že tu svojimi názormi uspeješ....neviem či si muž či žena, ale tvoj partner/ka má šťastie, že ťa má...a radšej choď robiť niečo zmysluplnejšie, ako sa tu hádať :-)
podľa mňa nevera je nevďačnosť.
A "bohužiaľ" nedokážem raniť človeka tým, že ho budem podvádzať, považujem sa za emocionálnu bytosť a nie len pudovo ovládanú bábiku :-). Ak by mám podviesť svojho životného partnera, tak sa mu nepozriem do očí, v tomto mám jasno.
Podľa mňa ty by si ešte aj priateľke vešal na nos s kým si ju podviedol, opisoval by si ju :D ozaj mi prídeš zvláštny, ak si chlap nad 30 tak ozaj smutné.
Hmm, fakt sa skúšam zamyslieť nad tým ako ľúbiš svoju partnerku :-)) pozri ak je podľa teba podvádzanie v poriadku, načo to riešiť, ale nevnucuj svoje choré názory aj druhým. Predstavím si vašu domácnosť, aké je to...keď partnerka ide von sa zabaviť a ty vieš, že ťa podvedie a si úplne v pohode, pozeráš telku ďalej, potom príde pobozká ťa, povie ti ako bolo a ty povieš fajn veď nevera je úplne v pohode...ja neviem, súhlasí niekto s 0veckou? Lebo podľa mňa to je ozaj choré.
Accl kecas blbosti nevera je ako sparanie sa v nose... vecsinou sa tym ludia nechvalia...
ktore primaty su podla teba monogamne?
inak nechapem preco do toho miesas vztah. ak je podla teba vztah o tom ze si nevrznem s niekym inym tak je mi ta fakt luto
a mimochodom aj v prírode existuje monogamia, keď sa tu s tým oháňaš...dostal si inteligenciu, reč atď. a ohánaš sa tu opicami, načo vlastne ide technológia dopredu? Veď aj tak sme opice, nie? Pozri sa sú jedinci, ktorí nedokážu byť verní a sú jedinci, ktorí to dokážu, je to ťažké pochopiť?
Nevera nikdy nebola normálna, pretože ubližuje druhému a preto je takú dlhú dobu odsudzovaná spoločnosťou. Ano, človek má oči a pozerať sa môže, ale je iné podvádzať. Veľa ľudí mi povedalo, že nikdy nedokázalo podviesť svoju polovičku lebo si nedovolia takto podviesť blízkeho človeka. (Aj keby sa to nedozvedel).