Nevera muža

Cicamica111

podla mna sa to tyka aj zien, i ked to je menej caste, asi z financnych dovodov, venovaniu sa viac rodine... vravi sa, ze po case aj ten najsladsi kolacik v ustach zhorkne, tak o tom to je...

Prezyvka055

Accl -> imho ja zas nechapem preco by niekto isiel do vztahu a potom mal potlacat svoje pudy pocity nerobit to nerobit hento. Vzdy sa da dohodnut ale tiez chapem muzov aj zeny ked ich partner vobec nejavy zaujem o intimne chvile a ze automaticky to uz ma druhy akceptovat do konca zivota, tak jasne ze si najdu niekoho ineho.

Podla mna niekto kto sa rozhodne bez ohladu na partnera o tom ze bude zit v celibate alebo ze bude mat sex raz rocne je rovnako zavazne ako to ze niekto podvedie. Podla mna sa tieto veci mozu matematicky negovat. A vobec nechapem ze preco je consenzus taky ze sa fandi viac tomu clovekovi ktory sa rozhodone zit v celibate z vlastneho presvedcenia a nuti do toho aj svojho partnera nepriamo.

0vecka

Accl jasne ze sme zvieratka ... inak som hlavne reagoval na to ze sa takato potreba v hlave vytvori a nie na to co s nou... to ze sa vytvori takato potreba je imho jasne ale aj v tejto diskusii su ludia ktori to popieraju...

a preco by mali ludia podla teba potlacat prave tieto pudy a nie napr pudy mat potomstvo alebo pudy sebazachovy atd? len preto ze si to niekto takto vymyslel?

kkkkk

Asi mu to doma chýbalo, tak hľadal inde. Muži a ženy sú rozdielni, možno z pohľadu ženy boli tvoje potreby v manželstve naplnené, tak jeho potreby(odlišné od ženských potrieb) napĺňané neboli. A preto sa to z tvojho pohľadu môže javiť "veď on mal všetko, prečo mi to spravil?"

Accl

0vecka: ale ty vies, ze nie si zvieratko, nie? :-) Clovek by mal byt inteligentnejsi a vediet niektore pudy potlacit.

0vecka

lLily jj tak to je pozri si opice ci nikdy nezahybaju su to miliony rokov evolucie ktore sa ludia snazia zmenit za par tisic rokov a to sa proste neda

lLily

Ovecka, tomuto fakt veris, alebo tym len osprevdlnujes zlyhanie muzskeho pokolenia a nabadas zeny ku kompromisu ci dokonca tolerancii?

"lebo je to proste geneticka vybava... muz vzdy hlada Tolko partneriek kolko sa da... maloktory milionar nema nejake afery atd... vecsina partnerov je vernych lebo si to nemoze dovolit alebo sa boji konsekvencii ..."

milionar je asi posledny clovek pri ktorom by som verila vo vernost a urcite to nie je otazka penazi