Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nevera muža

Accl

0vecka: a načo ti je potom vzťah? Keď aj tak budeš a chceš podvádzať? Predstav si ja poznám veľa mužov, ktorý majú úplne opačný názor ako ty, našťastie lebo inak by bolo ľudstvo stratené :-)) a uvidíš raz prídeš do veku, kedy trtkanie nebude najdôležitejšia vec, ale vtedy už možno bude neskoro...musí byť ťažké nájsť partnerku s rovnako chorými názormi ako máš ty.

0vecka

Cicamica111 alebo som ten co na to nema gule... kazdopadne ak budeme zakryvat oci pred vlastnymi pocitmi a odsudzovat absolutne prirodzene veci tak tiez nebudeme stastni...

0vecka

neviem111111 tvoje vnimanie je pokryvene... ty nevies vist spoza nadiktovanej dnesnej moralky... pred 2000 rokmi by si zase hovoril ako je to moralne kamenovat a podobne

adr1a.

Tak viete, co pomenoval odpozoroval Darwin existovalo uz daaavno pred nim) K zivocisnej risi mame ovela blizsie nez sa moze zdat a je jedno, kolke je prave storocie, mozeme lietat trebars aj denne na Mesiac Mars, byt obklopeni tech.vymozenostami, byt cool a inn, no ked pride na podstatu pudy geny ai, sme "doma" tam niekde v praveku))
Potom druha vec je krajina v kt.dotycni ludia ziju, ake su tam zakony, kult.soc.ai povedomie, spolocnost ludia nabozenstvo, miera tolerancie, moda, co je/nie je tabu ai

Cicamica111

ovecka, keby toto citala tvoja polovicka, bola by iste na teba pysna... alebo ona keby pisala to co ty, ibaze v opacnom garde... takze vlastne tymto nepriamo pises, ze budes/ bol si neverny... to je stastie mat takeho doma..a vAcsina sa pise takto, zakazdym mi to krizi zrenicky, ked po tebe citam :D

neviem111111

"niektori nemaju gule na to aby to spravili". toto neni o guliach. ten kto tie gule ma sa chova jak poriadny chlap a ne jak praclovek s kyjakom v ruke, a svoju partnerku si vazi a nepotrebuje pretahovat ostatne. ovecka ty by si sa k takymto temam radsej ani nemal vyjadrovat, lebo tvoje vnimanie sveta je absolutne prekrutene.

0vecka

Accl preco si myslis ze mas patent na moralku???

a jj mame to v genoch .. ty sa tu ohanas nejakymi minoritnymi uchylkami/orientaciami... to je to iste ako keby som povedal ze mame v genoch ze chranime svojepotomstvo a ty by si povedala kazdy je iny a su ludia ktory zabili svoje deti...

skratka drviva vesina muzov mysli a chcela by si po viacerych mesiacoch rokoch vo vztahu uzit aj s inou to je fakt mozes tu moralizovat a fabulovat kolko chces ale takto to je... to niektori nemaju gule na to aby to aj spravili je u uplne ina tema ale pride mi divne ich za to vyzdvihovat

Accl

Ja reagujem na príspevok od 0vecky, že nevera je geneticky zakódovaná a podobné kraviny, proste každý jedinec je iný, preto sú medzi nami aj asexuálni jedinci, keď človek ide do vzťahu, vstupuje tam aj ako emocionálna bytosť s potrebami, o čom to je ak popri tom si budem užívať? Alebo veď stane sa...nie je to sebecké? :-)) neviem si predstaviť, takýto vzťah tak chcem lásku, porozumenie atď od partnera, ale sem tam sa vyspať s iným je fajn, no a čo veď variabilita no nie? :-)) Takí sme od prírody, tak poďme naspäť loviť, človek by mal byť inteligentný a jednoducho si povedať čo chce, ak chce mať sex s inou osobou bolo by fér, odísť od tej s ktorou je vo vzťahu a potom sexovať kade tade.

grckagrc

Kkkkk: niekedy mam pocit, ze nietori muzi nemaju papule, aby povedali partnerke, co potrebuju a chcu. Nememu ani vlastna mater nerozumie. Chlapske je problem riesit a zbabele od neho utiect. Ked nevie komunikovat, s kazdou zenskou bude mat problem.