Ahojte. Mam na vas taku intimnejsiu otazku, ktora ma trapi uz vyse roka. Prvy rok bol s priatelom uzasny po vsetkych strankach. Ale ako si nasiel novu pracu, upada nam milostny zivot. Je nam spolu dobre, on ma 29, ja 22. A uz vyse roka sa mu nechce moc so mnou milovat. Predtym aj 3krat za den a teraz maximalne 2krat za tyzden. Povacsine 1. Neskutocne ma to frustruje, pretoze ja by som ho chcela a mam chut kazdy den. Potom si to vzdy musim vyriesit po svojom. Ked mu to poviem, tak sa povacsine urazi, ze je unaveny a tlacim na neho. Chapem, ze je unaveny. Ale raz za tyzden? :/ Priznal sa mi, ze aj ked so mnou nespi, masturbacie sa nevzdal. Pytala som sa, ci ho pritahujem, nieco mu chyba, ci ho to so mnou bavi. A vraj je vsetko v poriadku a klasicky sex ho bavi viac. Ale preco ho potom odmieta? Mna nebavi zobrat o sex. Necitim sa potom vobec dobre. Velmi ma tato vec hneva. A ak mi napisete, ze ma v praci milenku, tak hned pisem, ze su tam iba muzsky kolektiv.
Malo sexu kazi vztah?
Mudrost je relativny pojeme, pre niekoho mudrost, pre druheho blud...
ani by som nepovedala, skor malo lasky
Ja mam od moralistky daleko) Len pisem, ako to je
Ach jaj, takyto moralisti, to je uz ina kava..
Forewer young. Messje ti napisala velku zivotnu mudrost. A dokonca ta mudrost vychadza aj priamo zo psychologie ako takej) ci zivota ako takeho) Je to proste tak
Messje: Ako ty si zvlastny clovek, ked dokazes podla poctu parnerov usudit aky je kto clovek. Aj keby mal niekto 50 partnerov za zivot, teba to moze prd zaujimat, to je jedna vec. Druha je, ze by kludne mohol byt lepsi ako ty :). Ale ked si mysli, ze pocet parnerou je priamo umerny hodnote cloveka, tvoj problem. Mna sa to ani nedotyka, ani nic. Stare dievky, o ktore nikto nezakopol roky rokuce, pripadne len podobny pripad, mozu mat taketo zmyslanie. :) Poznala som take..
Ale este sa predsa mozes uvedomit.Nezufaj.
Sukacik si mi ty za chlapa, fakt. To co tu akoze predvadzas?
Sex za ucelom rozmnozovania? Co si zvieratko?
A skor nez zacnes, som chlap.
Ani o mna sa ty bat nemusis. Ale debil nikdy nepochopi, ze je debil a nema argumenty :***
O mna sa neboj.Len sa viac snaz, aby si aspon niekoho s malym nasla, kto by sa zlutoval.