Ahojte. Mam na vas taku intimnejsiu otazku, ktora ma trapi uz vyse roka. Prvy rok bol s priatelom uzasny po vsetkych strankach. Ale ako si nasiel novu pracu, upada nam milostny zivot. Je nam spolu dobre, on ma 29, ja 22. A uz vyse roka sa mu nechce moc so mnou milovat. Predtym aj 3krat za den a teraz maximalne 2krat za tyzden. Povacsine 1. Neskutocne ma to frustruje, pretoze ja by som ho chcela a mam chut kazdy den. Potom si to vzdy musim vyriesit po svojom. Ked mu to poviem, tak sa povacsine urazi, ze je unaveny a tlacim na neho. Chapem, ze je unaveny. Ale raz za tyzden? :/ Priznal sa mi, ze aj ked so mnou nespi, masturbacie sa nevzdal. Pytala som sa, ci ho pritahujem, nieco mu chyba, ci ho to so mnou bavi. A vraj je vsetko v poriadku a klasicky sex ho bavi viac. Ale preco ho potom odmieta? Mna nebavi zobrat o sex. Necitim sa potom vobec dobre. Velmi ma tato vec hneva. A ak mi napisete, ze ma v praci milenku, tak hned pisem, ze su tam iba muzsky kolektiv.
Malo sexu kazi vztah?
A ty zas dufaj, ze ti nejaka zufalka dovoli dat do seba tvojho maleho vtaka, aby sa take hovedo mohlo rozmnozit a splodit male hovedata.
Sukacka,, nie,. Tej by si nestala ani za precitanie.:-) Mozno sa nejaky zúfalec najde, co by ti ho tam dal.Musis len dufat.
S mamickou? :DDD
Ano, bavime sa na tebe:-)
Sukac, ze aka psychoanalyza :) a ty s tvojou partnerkou sukate, len za ucelom rozmnozovania? Chudera. Tak to znamena, ze sukat sa moze, len vtedy, ked chce chlap?
Fakt dobra logika.
Sukacka, to ze tvoj partner, ak nejakého vôbec mas, co pochybujem, nechce trtkat prave vtedy ked chces ty neznamena, ze je zhyckany, alebo rozmaznany.to znamena ze zhyckana a rozmaznana si ty a reves tu ako dake male decko Preto ta ziadny nechce.Urazanim tu nic nedosiahes.
Sukacka, to ze tvoj partner, k nejakého vôbec mas, o pochybujem, necce trtkat prve vtedy ked chcesty nenamena, e je hyckay, alebo ozmaznany.o znaena ze zhyca na a rozmaznana si ty a rees tu ako dke male decko Pret a ziadny nechce.Urazanim t nic nedosiahes.
))))
Sukac a o aku by zakopol? O taku, co by poslusne pristala na sex raz za rok za ucelom rozmnozovania? Podla teba.
Chlap si o sebe namysla, ze je neviem co, nic nemusi, len zena musi plnit jeho poziadavky a s nicim ho neotravovat? Fakt vas dobre matere rozmaznali a vychovali. Tak nech si vas aj nechaju a do smrti hyckaju a obskakuju, lebo zeny budu pri vas len trpiet.
A tieto dve trupky, Mesje a adr1a.co sa tu strkaju chlapom do prdele a seru do vlastneho hniezda, tiez k tomu prispievaju.
Forever young
Ak si zacala v 16stich tak klobuk dolu.Ja sa nebudem porovnávať s horsimi,nikdy,lebo sa nikdy nezlepsim.Ja sa porovnavam len s lepsimi odo mna a ti ma tahaju byt lepsia.A ak mas kamosky,ktore ako pises ze maju cislo 30...aj kamarati daju nadpis cloveku.
Ja vzdy tvrdim...zoznam ma s tvojimi priatelmi,ukaz mi,v akej spolocnosti sa pohybujes a ja ti poviem kto si...Tu nie je co dodat.