Malo sexu kazi vztah?

Príspevok v téme: Malo sexu kazi vztah?
Angie454

Ahojte. Mam na vas taku intimnejsiu otazku, ktora ma trapi uz vyse roka. Prvy rok bol s priatelom uzasny po vsetkych strankach. Ale ako si nasiel novu pracu, upada nam milostny zivot. Je nam spolu dobre, on ma 29, ja 22. A uz vyse roka sa mu nechce moc so mnou milovat. Predtym aj 3krat za den a teraz maximalne 2krat za tyzden. Povacsine 1. Neskutocne ma to frustruje, pretoze ja by som ho chcela a mam chut kazdy den. Potom si to vzdy musim vyriesit po svojom. Ked mu to poviem, tak sa povacsine urazi, ze je unaveny a tlacim na neho. Chapem, ze je unaveny. Ale raz za tyzden? :/ Priznal sa mi, ze aj ked so mnou nespi, masturbacie sa nevzdal. Pytala som sa, ci ho pritahujem, nieco mu chyba, ci ho to so mnou bavi. A vraj je vsetko v poriadku a klasicky sex ho bavi viac. Ale preco ho potom odmieta? Mna nebavi zobrat o sex. Necitim sa potom vobec dobre. Velmi ma tato vec hneva. A ak mi napisete, ze ma v praci milenku, tak hned pisem, ze su tam iba muzsky kolektiv.

forewer young

7 je vela? Ti bavi? Od 16 sexualne zijem, cize je to 11 rokov\7.. to je cca 1,5 roka... mam kamosky, ktore maju za sebou aj 30 partnerov minimalne :), ale netiesim, kazdeho osobna vec .

Messje

Angie
Stale vidis chybu v partnerovi..Nepochopis ze tym,ze ty si sexualne viac a stale pripravena,nemusi byt vinny len on,lebo to nechce tak casto a stale.
Ak si z toho tak frustrovana,v tom vztahu budes vzdy trpiet,pokial sa v nom nieco nezmeni.Treba hladat dovod a povod dovodu.

adr1a.

Ahoj Messje, dakujem) Tak, mas pravdu. Kazdy z ludi si niecim presiel prezil skusil zazil, kazdeho z nas formovala ina vychova prostredie okolie zazemie rodina skoly prace kariery skusenosti odzite a zivot ako taky, ludia vokol nas, kazdy ma inu genetiku osobnost intelekt IQ EQ ai) S nazormi inych nemusime suhlasit, ale kazdy jeden nieco do seba moze mat) Pekny den aj vikend maj, Messje)

Messje

adr1a
Keby si zila 100 zivotov,nezazijes a neprecitas vsetko.To ale neznamena,ze si hlupa a nemozes niekomu poradit,ci vyjadrit svoj nazor.Vela ludi nechce prijat nazor od druheho a myslia si,ze len ten ich je ten spravny.Nevnucujes nikomu ten svoj,ani ja,ani vela ludi,len sa snazis poradit.Nemusi byt ten spravny ani ten nas...Ale naco zakladat temu,ked cakam aj tak odpoved len aku ja chcem?

adr1a.

A vlastne beriem spat) Lebo si uvedomujem, kolko toho este fakt vela neviem, rozne oblasti sfery temy ai aj ked sa celkom snazim a chytam, ale zas necitala som vsetko, nezazila vsetko ai, takze vlastne mudra nie som))

adr1a.

sukacka. Mudra som) ci aj premudrela, neviem))
Pozri. Keby si sa vokol seba po okoli dobre porozhliadla, precitala aj tu na zdravi par tem, ai, tak by si zistila, ze dnes K ako povolanie ani nemusi byt. Obycajne, tuctove zeny si s tym vystacia aj same. Je blbost si mysliet, ze muzi podvadzaju zeny iba s K. Vacsinou su to zeny, ktore poznaju, bud kamosky kolegyne susedky zname, ci nahodne zname z barov diskotek ai. A nie je nic vynimocne, ak tie zeny, s ktorymi podvadzaju, su taktiez zadane vydate ci vo vztahoch