Páči sa mi jedná holka, chcem jej dať nenápadne najavo že po nej idem a zaľúbil som sa do nej. Chcem to dať najavo pesničkou ktorú uvediem na FB ako verejné aby jej to došlo že je to len jej venované aj keď to bude verejné. Nechcite po mne aby som jej to poslal ako správu to nie. Nato gule nemám a ja to chcem tak nenápadne. Ako niečo jej už naznačujem správaním sa voči nej aj s dialogom s ňou ale teraz to chcem dať piesňou. Mám rád hudbu takže to je dôvod. Aby si uvedomila čo k nej cítim. Prosím neriešte tu moju voľbu prečo tak a nie inak. Lebo. Chcem len aby ste pokiaľ máte ochotu dali sem link na pesničky ktoré by k tomu šli, ktorou by bol pre ňu odkaz odomňa že ju mám rád ináč ako ostatné. Ona už niečo myslím tuší takže si myslím že je slečna natoľko inteligentná že bude vedieť o čo ide. Opakujem, neradte mi iný spôsob ja som sa rozhodol pre tento. Chcem byť originálny takto.
Piesne môžu byť aj ľudové ale skôr moderné aj z 90 rokov pokojne.
Prosím len v českom a slovenskom jazyku kedže neviem či by sa jej chcelo prekladať piesne zahraničné a ani neviem na akej úrovne pozná jazyky.
Dík ;-) Máte to u mňa
Prosím o radu v začínajúcej láske :D
Asi máš pravdu giina. Pesničkou neposlúžiš?
opravujem chybu...on
HALOOOOOOOOOOOO.,,,vy vsetci co mu pisete,,ona chcel iba pesnicku,tak co to tu komentujete ako spros......ona si nepyta od vas radu a ak by si aj pytal tak to by ste mu fakt pomohli vasimi sprost......komentarmi.
zaľúbkaný - a ako si to vlastne predstavuješ, ten ďaľsí vývoj po tom ako na FB zavesíš neadresne tú pesničku?
Dajme tomu, že tá slečna pochopí, že pesnička je asi o tebe a o nej. Čo s tým má robiť, ako má zareagovať? Keďže to nie je venované jej, tak nebude ďakovať, ani sa ťa nebude pýtať, ako si to myslel. S najväčšou pravdepodobnosťou zostane ticho a ty nebudeš vôbec vedieť čo sa deje....
Dajme tomu keby si jej pri stretnutí povedal: Rád ťa vidím. alebo Keď ťa stretnem mám hneď lepší deň. alebo Už som ťa dávno nevidel, chýbala si mi. To sú vety, ktorými naznačíš dosť, pritom to neženieš hneď do vyznaní a dávaš jej priestor na reakciu, ktorou môže naznačiť záujem alebo nezáujem, bez toho, aby to povedala priamo.
A ja ti neporadim, lebo toto skonci trapasom na ktory si budes este niekolko rokov spominat. Vykasli sa na to, ver mi. Radsej ju zavolaj von.
rastaman - máš problém so sebavedomými inteligentnými ženami? Alebo sám so sebou?
Pre autora - Pavel Novák Nádherná láska
Avril Lavigne- I love you
Halou- Honeythief
))))
A co si este aj kurva okrem toho vsetkeho, co si tu uz o sebe povypisovala a povymyslala?