Páči sa mi jedná holka, chcem jej dať nenápadne najavo že po nej idem a zaľúbil som sa do nej. Chcem to dať najavo pesničkou ktorú uvediem na FB ako verejné aby jej to došlo že je to len jej venované aj keď to bude verejné. Nechcite po mne aby som jej to poslal ako správu to nie. Nato gule nemám a ja to chcem tak nenápadne. Ako niečo jej už naznačujem správaním sa voči nej aj s dialogom s ňou ale teraz to chcem dať piesňou. Mám rád hudbu takže to je dôvod. Aby si uvedomila čo k nej cítim. Prosím neriešte tu moju voľbu prečo tak a nie inak. Lebo. Chcem len aby ste pokiaľ máte ochotu dali sem link na pesničky ktoré by k tomu šli, ktorou by bol pre ňu odkaz odomňa že ju mám rád ináč ako ostatné. Ona už niečo myslím tuší takže si myslím že je slečna natoľko inteligentná že bude vedieť o čo ide. Opakujem, neradte mi iný spôsob ja som sa rozhodol pre tento. Chcem byť originálny takto.
Piesne môžu byť aj ľudové ale skôr moderné aj z 90 rokov pokojne.
Prosím len v českom a slovenskom jazyku kedže neviem či by sa jej chcelo prekladať piesne zahraničné a ani neviem na akej úrovne pozná jazyky.
Dík ;-) Máte to u mňa
Prosím o radu v začínajúcej láske :D
filip ty si to asi nepochopil, to chlap chce babe poslat piesen nie ona jemu... tak ake bud mi doktorom :-D
Mam taky dojem, ze ty potrebujes nieco taketo, ale to jej asi neposles:
www.youtube.com
jozo raz......Voda co ma drzi